Pardubice – Zlín 2:3 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 3:2 (kon.) | Třinec – Liberec 2:3 (po pr.)
Chomutov – Olomouc 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:0, 2:2, 0:0 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 15.11.2015, 17:20 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    WERK ARENA se již takřka vylidnila a loučit se budu také já. Děkuji vám za pozornost a doufám, že jste byli s online přenosem spokojeni. Přeji vám příjemný večer a povedený start do nového pracovního týdne. V úterý se u přenosu ze zápasu Třinec – Hradec Králové těším, na počtenou! (20:11:24)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Třinci pomohla změna na trenérském postu k zisku jednoho bodu a v tabulce zůstanou Oceláři na desátém místě. Liberec v extralize bodoval poosmé v řadě a nadále mu bude patřit vedoucí příčka. V příštím kole se Třinec v úterý 17. listopadu od 17:00 představí znovu na vlastním ledě, kde přivítá Hradec Králové. Bílí Tygři budou usilovat o udržení skvělé série ve středu 18. listopadu, kdy vyjedou v 18:30 na led pražské Sparty.
     
    Statistiky po skončení prodloužení:

    Střely: 25 (13, 6, 5, 1) – 19 (4, 9, 5, 1),
    střely mimo: 9 (3, 2, 4, 0) – 6 (0, 3, 3, 0),
    hity: 11 (5, 4, 2, 0) – 11 (7, 2, 2, 0),
    vyhraná vhazování: 47/80 (9, 22, 14, 2) – 33/80 (11, 10, 12, 0),
    úspěšnost na vhazování: 59 %41 %,
    trestné minuty: 10 (4, 2, 4, 0) – 10 (8, 2, 0, 0).
     
    Nejlepší hráči utkání:

    David Nosek – TRI (1+0)
    Jan Výtisk – LIB (0+0)

    Nejlepším hráčem Třince byl vyhlášen autor jednoho gólu David Nosek, který dnes skutečně podal dobrý výkon. Na druhé straně je to obětavý obránce Jan Výtisk, kterého v Třinci dobře znají. Výtisk se zelenou helmou na hlavě znovu nasbíral několik bodů do Radegast indexu a výrazně přispěl k vítězství.
     
    Utkání je definitivně u konce, v prodloužení dokázali urvat vítězství za dva body Bílí Tygři. Ti ve druhé minutě nastavení rozebrali poprvé třineckou obranu, ale tehdy ještě nedotáhli akci do gólového konce. To se povedlo o několik sekund později, když přihrávku Bulíře protlačil za Hrubce Radivojevič. Oceláři po dvou zápasech bodovali, ale dočasná trenérská dvojice Mucha – Malík získala se svým týmem nakonec jen bod.
     
    Konec zápasu.
    61:38 Branko RADIVOJEVIČ - 2:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    61:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další pohledná akce Liberce už ale končí gólem a Bílí Tygři berou bonusový bod! Ševc rozjel akci středem kluziště a přihrál doleva Bulířovi. Ten pronikl okolo mantinelu, přihrál ke vzdálenější tyči BRANKOVI RADIVOJEVIČOVI, který přehodil Hrubcův beton a rozhodl! Linhart slovenského útočníka ubránit nedokázal – 2:3 pp! Asistence: Michal Bulíř, Martin Ševc.
     
    61:16
    Liberecká čtyřka na pár okamžiků zamkla Třinecké a rozebrala jejich obranu kombinací. Ševcovu přihrávku na Birnera ale zachytil M. Doudera.
     
    60:44
    Na opačné straně si první úspěšný zákrok v prodloužení připsal Schwarz, když pokryl Noskovo nahození. Liberec se po buly nedostal z obranné třetiny, modrou čáru udržel M. Doudera.
     
    60:16
    Jelínek pronikl do útočného pásma a předal kotouč Krenželokovi. Ten nahazoval na branku, avšak nastřelil právě spoluhráče Jelínka.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí třetině jsme branku neviděli a utkání Třince proti Liberci skončilo v základní hrací době remízou 2:2. Ve třetím dějství měl největší šanci ke vstřelení gólu Liberec, ale Vlachovu střelu z blízkosti Hrubec vyrazil. Ani na druhé straně se žádná třinecká příležitosti neujala, a proto budeme sledovat prodloužení. Hrát se bude samozřejmě ve čtyřech na obou stranách.
     
    Prodloužení začne přibližně v 19:54.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:46
    Liberec dostal puk do středního pásma a do konce zbývá několik sekund. Oceláři už se do útočné třetiny nemusí dostat.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 22. Plíhal (M. Doudera), 23. Nosek (Růžička, Linhart) – 38. Krenželok (Bulíř, Valský), 40. Vlach (Stránský), 62. Radivojevič (Bulíř, Ševc)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (od 21. Hrubec) – Linhart, Nosek, L. Doudera, Klesla (C), M. Doudera, Hrabal, Adámek – Svačina, Klepiš, Dravecký – Adamský, Polanský (A), Irgl – Rufer, Plíhal, Rákos – Růžička, Kopecký, Matuš – Hrňa.
    Trenér: René Mucha.

    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Hosnedl) – Šimek, Ševc, Derner, Vitásek, Výtisk (C), Plutnar, Ulrych – Birner, Vampola (A), Řepík – Radivojevič (A), Bulíř, Bakoš – Krenželok, Jelínek, Valský – Vlach, Lakatoš, Stránský.
    Trenér: Filip Pešán.

    Rozhodčí: Robert Čech, Jan Hribik – Jiří Gebauer, Vít Lederer

    Diváci: 4118 (79 % celkové kapacity)
    bahis siteleri