Jihlava – Kometa Brno 3:2 (1:0 po s.n.) | Letňany – Ústí n/L 9:1 (kon.) | K. Vary – Kladno 7:0 (kon.)
Motor ČB – Žďár n/S 4:3 (2:0 po s.n.) | Havířov – Třinec 2:6 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
9:1 (3:0, 2:1, 4:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Úterý 17.11.2015, 14:10 • Ice Arena Letňany • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 17. kolo
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním výhry Letňan vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního dne, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen hokejového) Onlajnu, na počtenou! (16:22:59)
     
    Sedmnácté kolo ELIOD extraligy mladšího dorostu zná další výsledek ve skupině Západ. Letci z Letňan si bez žádného zaváhání poradili se soupeřem ze severu Čech, kterým byl Slovan Ústí nad Labem. Domácí nasázeli ve třetí třetině další čtyři branky do sítě soupeře, zatímco Ústečtí se netrefili ani jednou. Letňany si tak do tabulky připisují další 3 body za vysokou výhru v poměru 9:1.
     
    Konec zápasu.
     
    58:07
    Letňany právě vstřelily branku!
    Pro Ústecké až možná příliš krutě vypadající stav utkání. Jen jedna branka dělí domácí od dvouciferného skóre. Zatím poslední zásah do svatyně soupeře si připisuje DANIEL VLČEK. Asistence: Dominik Sklenář.
     
    55:00
    Dnešní utkání sleduje 73 diváků.
     
    52:14
    Vrátka u trestoměřičů dnes mají na pilno. Na straně domácích je vykázán odpykat dvouminutový trest za sekání Matěj Jelínek (LET).
     
    48:49
    Letňany právě vstřelily branku!
    Přesilová hra využita! Domácí Letňany využívají další početní výhodu. Tentokráte se do listiny střelců zapisuje přesným zásahem MATĚJ JELÍNEK. Asistence: Ondřej Šíba.
     
    47:34
    Na straně Ústí nad Labem přistává další dvouminutový trest. Pavel Vidlička (UNL) je vykázán na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    46:43
    Vyloučení po delší době na straně Letců. David Kalina (LET) už odjíždí na trestnou lavici, kde si odpyká dvě minuty za podražení.
     
    45:58
    Letňany právě vstřelily branku!
    Přesilová hra využita! Letňany využívání bleskurychle početní výhodu zásluhou IVANA LYTVYNOVA, kterému se povedlo poslat puk za záda ústeckého brankáře. Asistence: Dominik Sklenář a Tadeáš Pinkas.
     
    45:36
    Tomáš Stuchlý (UNL) je již šestým hříšníkem svého celku, který putuje na trestnou lavici za podražení.
     
    42:05
    Letňany právě vstřelily branku!
    Nedlouho po začátku třetí třetiny zasazuje šestou trefu Letců MAREK NĚMEC, pro něhož je to letošní čtvrtá trefa v extralize mladšího dorostu. Asistence: Michael Krutil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Na začátku druhé třetiny to vypadalo, že se Ústečtí opravdu nadechují k lepšímu výkonu, když zatím jedinou branku Slovanu vstřelil Harkabus ve 26. minutě. Jenže domácí Letci odpověděli dvěma brankami v závěru třetiny a odskakují tak svému soupeři na rozdíl čtyř branek. Druhou trefu v zápase zaznamenal Tadeáš Pinkas.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:26
    Letňany právě vstřelily branku!
    Navíc domácí přidávají v krátkém sledu další branku. KAREL KLIKORKA navyšuje vedení svého týmu už na rozdíl čtyř branek. Asistence: Adam Navrátil.
     
    36:07
    Letňany právě vstřelily branku!
    Přesilová hra využita! Domácí Letci využívají podruhé v zápase přesilovou hru k navýšení vedení. TADEÁŠ PINKAS se dnes prosazuje již podruhé. Asistence: Adam Navrátil.
     
    34:36
    Ústecký tým evidentně trápí nedisciplinovanost. Dmytro Batryn (UNL) je dalším hostujícím hráčem, který odjíždí na trestnou lavici, kde si odpyká dvě minuty za podražení.
     
    29:27
    Další ústecký hráč míří za katr, tentokrát je jím Vít Šindelář (UNL). Hostující hráč bude muset dvě minuty zpytovat svědomí za podražení.

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 9. Pinkas (Navrátil), 11. Navrátil (Lytvynov, Kruitl), 17. Sklenář, 37. Pinkas (Navrátil), 39. Klikorka (Navrátil), 43. Němec (Krutil), 46. Lytvynov (Sklenář, Pinkas), 49. Jelínek (Šíba), 59. Vlček (Sklenář) – 26. Harkabus (Štochl, Šindelář)


    HC Letci Letňany: Hamalčík (Pařík) – Klikorka, Riley, Krutil, Lytvynov – Vrba, Sklenář, Vlček, Navrátil, Němec, Šíba, Kalina, Štěbeták, Tzovairis, Jelínek, Pinkas
    HC Slovan Ústí nad Labem: Brňák (Korub) – Štochl, Štěpánek, Chmela, Kříž, Stuchlý, Vidlička – Machulda, Harkabus, Batryn, Čermák, Šindelář, Herák, Janoušek, Tůma, Gottfried

    Rozhodčí: Hornáček – Špringl, Žídek

    Diváci: 73
    bahis siteleri