Trenčín – Skalica 3:1 (kon.) | Zvolen – Košice 0:1 (0:1 po s.n.) | Martin – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
Poprad – Žilina 8:3 (kon.) | Piešťany – Nitra 3:2 (kon.)
konec
HK Poprad
8:3 (3:0, 2:3, 3:0)
MsHK Žilina
sk Úterý 17.11.2015, 17:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine domáci skórovali tri góly. Presadili sa Rusnák, Paukovček a Ťavoda. Poprad dominoval prevažne celý zápas a po neúspešnej sérii troch prehratých zápasov tentokrát porazil Žilinu 8:3, ktorej prerušil sériu troch víťazstiev.

    Ďakujeme za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera! (19:41:54)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:36
    Žilina sa už nijak neusiluje o skórovanie gólu. Puk sa pohybuje v okolí stredného pásma.
     
    58:55
    Do konca zápasu budú domáci hráči hrať v oslabení. Ján Ťavoda odchádza na trestnú lavicu za krosček.
     
    58:27
    Poprad dal gól!
    Ak to nebolo jasné doteraz, tak môžem teraz konštatovať, že Poprad je už istým víťazom tohoto stretnutia! JÁN ŤAVODA si od modrej čiary pekne zbehol ku bráne a spracoval si dobrú presnú prihrávku od Radomíra Heizera. Následne z prvej chladnokrvne zakončil!
    Asistencie: Radomír Heizer a Branislav Rapáč.
     
    57:32
    Štvrtá popradská formácia sa usilovala o peknú kombináciu. Rusnák bekhendom vrátil Štrauchovi na ľavý kruh. Ten sa následne usiloval ešte o prenechávku na Števuliaka, no to už žilinskí obrancovia vystihli.
     
    56:24
    Valášek sa v tejto chvíli snažil niečo spraviť s výsledkom. Jeho strelecký pokus z ľavého kruhu však skončil po Kostúrovom vyrazení na zadnom mantineli.
     
    55:27
    Štefan Fabian sa ako obranca šikovne zbavil protihráča hodením si puku na stred a potom chcel pokračovať do zakončenia. Po kľučke mu však puk ušiel z hokejky.
     
    54:22
    Richard Rapáč prihrávkou na stred našiel Radomíra Heizera. Heizer napriahol a pálil. Prestrelil však bránu.
     
    53:28
    Poprad dal gól!
    Domáci tím využíva presilovú hru a ide neohrozene za víťazstvom! Bartečko nahral z rohu klziska do medzikružia. Tam bol pripravený LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý delovkou z prvej presne trafil ku pravej žrdi žilinskej brány!
    Asistencie: Ľuboš Bartečko a Lukáš Hvila.
     
    53:08
    Bartečko sa dostal šikovne do pásma a potom sa snažil zakončovať individuálne. Cez Kurali ho však neprešiel a Žilinčania vyhodili puk.
     
    52:13
    Homér v strednom pásme tvrdo zrazil na ľad domáceho Štraucha. Tomu chvíľu trvalo, kým sa opäť postavil na nohy. Nakoniec to však zvládol a hosťujúci Ján Homér je potrestaný dvomi minútami za nedovolené bránenie.
     
    51:42
    Hvila si pýtal puk na ľavom kruhu. Nakoniec ho dostal od Bartečka s oneskorením a aj tá strela potom nebola úspešná.
     
    50:39
    Paukovček nahodil puk od modrej čiary na bránku. Tam si následne dali šermiarsky súboj asi štyria hráči, po dvoch z oboch tímov. Puk sa dostal na modrú čiaru, odkiaľ sa však Suchý neodhodlal k strele.
     
    49:34
    Presilovka hostí sa však končí predčasne. Martin Leško dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    49:12
    Štěpán Novotný prevetral a vyprášil Kostúrovu vyrážačku strelou od modrej čiary. Puk potom skončil v rohu hracej plochy.
     
    48:39
    Žilinčania aj po druhý raz zle rozohrali a puk sa dostal iba ku Kostúrovi. Tam ho zachytil Suchý a poslal ho po mantineli von z tretiny.
     
    48:08
    Poprad sa bude brániť vo štvorici. Jaroslav Kasík odchádza na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
     
    47:09
    Kroták perfektnou krížnou prihrávkou v útočnom pásme našiel Lukáša Hvilu. Hvila vypálil z prvej a Cibuľa sa musel poriadne ohnať za pukom. Vyrazil ho nakoniec vyrážačkou!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 7. Bajaruns (Kroták), 17. Hvila (Kroták), 18. B. Rapáč (Heizer, Kasík), 30. B. Rapáč (Štrauch, Rusnák), 36. Hvila (Bajaruns, Kasík), 47. Rusnák (Štrauch, Števuliak), 54. Paukovček (Bartečko, Hvila), 59. Ťavoda (Heizer, B. Rapáč) – 25. Konečný, 33. Kolena (Kurali), 36. Zaťko (D. Brejčák, Drevenák)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Dinda, Ťavoda, Fabian (A), Malina, Kasík, Gáborčík, D. Šterbák – Bartečko (A), Paukovček, Paločko – Kroták (C), Bajaruns, Hvila – R. Rapáč, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Rusnák, Števuliak
    MsHK Žilina: Tomek (17. Cibuľa) – Zaťko, D. Brejčák (A), Homer, Novotný, Leško, Kurali, Makovský, Niník – Richard Huna, Róbert Huna, Drevenák (C) – Konečný, Valášek, Stupka (A) – Nemček, Kolena, Schroner – Rogoň, Rehák, E. Švec

    Rozhodčí: Novák – Bogdaň, Kacej

    Diváci: 937
    bahis siteleri