Opava – Vsetín 3:5 (kon.) | SHK Hodonín – Nový Jičín 4:5 (1:2 po s.n.) | Mor. Budějovice – Technika Brno 2:3 (kon.)
Val. Meziříčí – SK Karviná 3:2 (kon.) | Břeclav – Poruba 2011 2:5 (kon.) | Kopřivnice – Frýdek-M. 0:6 (kon.)
Klášterec nO – Řisuty 7:4 (kon.) | Písek – Kolín 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:2 (kon.)
Trutnov – Kobra 1:4 (kon.) | Klatovy – Vrchlabí 6:5 (po pr.) | Bílina – Tábor 1:4 (kon.)
Pelhřimov – Jablonec n/N 1:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Sokolov 2:9 (kon.) | Děčín – Nymburk 2:6 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (0:0, 0:0, 3:2)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 21.11.2015, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Západ • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle je hodně krutá rána pro hosty, kteří takřka ihned z protiútoku po svém vyrovnání inkasují a opět musejí dotahovat ztrátu! Od Josefa Koldy zamířil puk před brankoviště na PATRIKA PŘIDALA, jenž se bleskově zorientoval a svižnou ranou do horní části Blažíčkovy svatyně rozjásal havlíčkobrodské fanoušky! Asistence: Josef Kolda, Lukáš Endál.
     
    55:36
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny přesilovku využívají a začínáme znovu od nuly! Petr Beneš se chopil puku u levého mantinelu a narýsoval nádhernou nahrávku před brankoviště na volného MICHALA KAŇKU, který z voleje propálil brankáře Nováka! Asistence: Petr Beneš.
     
    50:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Plameny, Bruslaři jdou podruhé v utkání do vedení! Lukáš Endál obkroužil soupeřovu bránu a našel před ní volného kapitána MIROSLAVA TŘETINU, který nahrávku svého spolehlivého parťáka a kamaráda napálil zblízka do sítě! Asistence: Lukáš Endál, Patrik Přidal.
     
    42:06
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tohle mají Plameny naučené opravdu dobře, v Kotlině máme brzy vyrovnáno! Hosté předvedli nádhernou kombinaci na jeden dotek, když od Michala Kaňky putoval kus černé gumy do rohu pásma k Petru Benešovi, jenž z první našel před brankovištěm volného LUBOŠE KUNSTMÜLLERA. Ten vypálil ihned z voleje a trefil se přesně k levé tyčce brankáře Nováka, který neměl žádnou šanci zasáhnout! Asistence: Petr Beneš, Michal Kaňka.
     
    40:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    bruslaři jdou do vedení zničehonic při vlastním oslabení! Přiznám se, že jsem celou situaci moc neviděl, ale vypadalo to, že brankář Blažíček chyboval při rozehrávce za svou bránou, po Miroslavu Třetinovi se chopil puku LUKÁŠ ENDÁL a dopravil ho do odkryté brány, kam se maskovaná opora Plamenů nestihla včas přesunout! Asistence: Miroslav Třetina, David Vala.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 41. Endál (Třetina, Vala), 51. Třetina (Endál, Přidal), 57. Přidal (Kolda, Endál) – 43. Kunstmüller (Beneš, Kaňka), 56. Kaňka (Beneš)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Dusík) – Lacina, Duben "A", Vala, Kolda, Kořínek, Loginovskij, Pecen, Kulhánek – Chlubna, Kondratěv, Vlasov – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Jelínek, Ludvík – Hlídek, Cejpek, Abbrent
    SKLH Žďár nad Sázavou: Blažíček (Sláma) – Beneš, P. Staněk "A", Pleva "A", L. Střecha, Smejkal "C", Rašner, M. Vítek – Kunstmüller, Kaňka, Krupka, Březina, P. Štěpánek, Kovářů, D. Vítek, Bureš, T. Střecha, Hron, Gregar

    Rozhodčí: Tomáš Battěk – Michal Laczko, Michal Tasch

    Diváci: 1053
    thejrc.org