Opava – Vsetín 3:5 (kon.) | SHK Hodonín – Nový Jičín 4:5 (1:2 po s.n.) | Mor. Budějovice – Technika Brno 2:3 (kon.)
Val. Meziříčí – SK Karviná 3:2 (kon.) | Břeclav – Poruba 2011 2:5 (kon.) | Kopřivnice – Frýdek-M. 0:6 (kon.)
Klášterec nO – Řisuty 7:4 (kon.) | Písek – Kolín 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:2 (kon.)
Trutnov – Kobra 1:4 (kon.) | Klatovy – Vrchlabí 6:5 (po pr.) | Bílina – Tábor 1:4 (kon.)
Pelhřimov – Jablonec n/N 1:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Sokolov 2:9 (kon.) | Děčín – Nymburk 2:6 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (0:0, 0:0, 3:2)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 21.11.2015, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Západ • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Hosté už hrají power-play a málem to potrestal gólman Novák, který chytil puk, rychle ho vyklepal a střílel na prázdnou bránu, ale neúspěšně! Puk chytil jeden z hostů.
     
    56:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle je hodně krutá rána pro hosty, kteří takřka ihned z protiútoku po svém vyrovnání inkasují a opět musejí dotahovat ztrátu! Od Josefa Koldy zamířil puk před brankoviště na PATRIKA PŘIDALA, jenž se bleskově zorientoval a svižnou ranou do horní části Blažíčkovy svatyně rozjásal havlíčkobrodské fanoušky! Asistence: Josef Kolda, Lukáš Endál.
     
    55:49
    Havlíčkův Brod útočí. Oprava o počtu diváků, utkání sleduje 1053 fanoušků.
     
    55:36
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny přesilovku využívají a začínáme znovu od nuly! Petr Beneš se chopil puku u levého mantinelu a narýsoval nádhernou nahrávku před brankoviště na volného MICHALA KAŇKU, který z voleje propálil brankáře Nováka! Asistence: Petr Beneš.
     
    54:50
    Akce pokračovala, od Petra Štěpánka putoval puk k Michalu Kaňkovi, jenž našel mezi kruhy volného Petra Beneše. Ten pálil dobře nahoru, ale brankář Novák předvedl fantastický semafor!
     
    53:58
    Na lavici hanby usedl Miroslav Duben (HBR) za sekání. Předtím brankář Novák ramenem vytěsnil na poslední chvíli tvrdou ránu z mezikruží ramenem.
     
    50:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Plameny, Bruslaři jdou podruhé v utkání do vedení! Lukáš Endál obkroužil soupeřovu bránu a našel před ní volného kapitána MIROSLAVA TŘETINU, který nahrávku svého spolehlivého parťáka a kamaráda napálil zblízka do sítě! Asistence: Lukáš Endál, Patrik Přidal.
     
    47:49
    Z mírného úhlu na pravé straně vypálil úplně volný Petr Štěpánek, ale jeho dělovka minula Novákovu klec! Teď měli domácí velké štěstí!
     
    46:51
    Naprosto zbytečný a okatý útočný faul předvedl v rohu území Žďáru nad Sázavou Tomáš Ludvík (HBR), jenž obdržel dvouminutový trest za sekání.
     
    45:43
    Miroslav Třetina si sjel až k bráně a nalákal si brankáře Blažíčka k jeho levé tyčce. Potom vystřelil ke druhé tyčce, ale minul ji! Žďár nad Sázavou se raduje.
     
    45:43
    Pojede místo Endála kapitán Miroslav Třetina!
     
    45:43
    Lukáš Endál pelášil na bránu soupeře v samostatném únik a byl zezadu faulován. Otřesený teď leží na ledě, protože tvrdě narazil do Blažíčkovy brány. Na ledě je i lékař. Sudí nařídil trestné střílení, které bylo naprosto evidentní!
     
    44:55
    Jan jelínek přebral puk mezi kruhy a zblízka tvrdě vypálil, ale našel jen připravenou hruď brankáře Blažíčka, jenž přerušil hru! To byla nadějná pozice!
     
    44:12
    Tomáš Chlubna při přečíslení 2 na 1 nahrál na pravé křídlo Jevgeniji Kondratěvovi, který mu puk před brankoviště vrátil. Byla z toho rána těsně vedle!
     
    42:06
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tohle mají Plameny naučené opravdu dobře, v Kotlině máme brzy vyrovnáno! Hosté předvedli nádhernou kombinaci na jeden dotek, když od Michala Kaňky putoval kus černé gumy do rohu pásma k Petru Benešovi, jenž z první našel před brankovištěm volného LUBOŠE KUNSTMÜLLERA. Ten vypálil ihned z voleje a trefil se přesně k levé tyčce brankáře Nováka, který neměl žádnou šanci zasáhnout! Asistence: Petr Beneš, Michal Kaňka.
     
    40:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    bruslaři jdou do vedení zničehonic při vlastním oslabení! Přiznám se, že jsem celou situaci moc neviděl, ale vypadalo to, že brankář Blažíček chyboval při rozehrávce za svou bránou, po Miroslavu Třetinovi se chopil puku LUKÁŠ ENDÁL a dopravil ho do odkryté brány, kam se maskovaná opora Plamenů nestihla včas přesunout! Asistence: Miroslav Třetina, David Vala.
     
    39:59
    Na konci dlouhé kombinace stál obránce Petr Beneš a z okraje pravého kruhu tvrdě vypálil zápěstím. Gólman Čeněk Novák ale vymrštil vzhůru svou lapačku a vytasil skvostný semafor!
     
    38:23
    Perné chvilky teď zřejmě čekají domácí Bruslaře. Jakub Lacina (HBR) zatáhl ve středním pásmu proti unikajícímu protihráči za záchranou brzdu nedovoleným bráněním.
     
    28:03
    Obrovská šance domácích! Patrik Přidal nahodil ze strany puk přede brankoviště, kam si sjížděl Miroslav Třetina, ale zblízka minul zcela odkrytou bránu!
     
    25:51
    Jevgenij Kondratěv se prohnal do útočného pásma a mířil na bránu tváří v tvář brankáři Blažíčkovi. Tísněný zezadu nastřelil bekhendem jen betony!
     
    22:52
    První přesilovka pro hosty. Jan Jelínek (HBR) je potrestán za držení protihráče.
     
    20:55
    David Březina uháněl sám na bránu, když znovu brodská obrana zaspala, ale brankář Novák jeho blafák do bekhendu přečetla a parádně zasáhl!
     
    19:24
    David Vítek (ZNS) se dopustil hodně okatého faulu v blízkosti vlastní modré čáry a obdržel dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    18:50
    Nejzkušenější útočníci Havlíčkova brodu teď znovu ukázali svou sílu! Lukáš Endál si udělal z protihráčů na pravém křídle slalomové tyčky, obešel hned tři, a nahrál před brankoviště Miroslavu Třetinovi, jenž z těžké pozice v pádu nastřelil gólmana Blažíčka!
     
    11:33
    Robin Blažíček v brankovišti Plamenů to teď měl hodně těžké, protože Bruslaři předvedli učebnicový důraz na brankovišti. Poradil si znamenitě. Do strkanice se potom pustili Miroslav Třetina (HBR) a Martin Pleva (ZNS), oba vyloučeni za hrubost.
     
    09:26
    Pavel Staněk (ZNS) se stává prvním vyloučeným hráčem zápasu, provinil se hrubostí.
     
    06:51
    Lukáš Endál nabral rychlost na pravém křídle a natlačil se až za obranu soupeře. Zblízka ale tísněný zezadu trefil jen brankáře Blažíčka!
     
    04:05
    Obrovská chyba brodské obrany a byla z toho největší šance zápasu! David Březina pálil zblízka úplně sám, ale trefil konec levého betonu brankáře Nováka, který tygřím skokem zmařil i dorážku!
     
    02:30
    Lukáš Krupka nevyužil další velkou příležitost hostů! Nabito dostal do pravého kruhu a jeho štiplavá jedovka skončila od ramene brankáře Nováka v ochranné síti!
     
    00:45
    Obrovská tutovka Plamenů zůstala nevyužita! Ondřej Kovářů se ocitl v samostatném úniku, ale zblízka trefil jen hruď brankáře Nováka!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 41. Endál (Třetina, Vala), 51. Třetina (Endál, Přidal), 57. Přidal (Kolda, Endál) – 43. Kunstmüller (Beneš, Kaňka), 56. Kaňka (Beneš)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Dusík) – Lacina, Duben "A", Vala, Kolda, Kořínek, Loginovskij, Pecen, Kulhánek – Chlubna, Kondratěv, Vlasov – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Jelínek, Ludvík – Hlídek, Cejpek, Abbrent
    SKLH Žďár nad Sázavou: Blažíček (Sláma) – Beneš, P. Staněk "A", Pleva "A", L. Střecha, Smejkal "C", Rašner, M. Vítek – Kunstmüller, Kaňka, Krupka, Březina, P. Štěpánek, Kovářů, D. Vítek, Bureš, T. Střecha, Hron, Gregar

    Rozhodčí: Tomáš Battěk – Michal Laczko, Michal Tasch

    Diváci: 1053
    thejrc.org