Motor ČB – Benátky n/J 4:1 (kon.) | Kladno – Prostějov 5:2 (kon.) | Přerov – Slavia 5:2 (kon.)
Šumperk – Kadaň 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 5:0 (kon.) | Litoměřice – Most 2:0 (kon.)
Havířov – Jihlava 1:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:1 (2:0, 0:0, 2:1)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 25.11.2015, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jakub Babka předložil puk před branku DAVIDU KUCHEJDOVI a domácí dříč znovu vydoloval další branku. Asistence: Jakub Babka.
     
    50:55
    Benátky právě vstřelily branku!
    Střela od modré se dostala k úplně volnému JANU PLODKOVI, který si přehodil puk na bekhend a pohotově snížil. Asistence: Jiří Kurka, Dominik Lakatoš.
     
    50:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Krásnou akci Dušana Žovince v oslabení dokonal DAVID KUCHEJDA! Po parádní obhazovačce a následném bekhendovém zakončení se puk odrazil k domácímu bojovníkovi, který doslova prodral puk za Lukáše. Asistence: Dušan Žovinec.
     
    18:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nádherná akce! Martin Heřman přihrál Tomáši Nouzovi, který z první ťukl puk do jízdy rozjetému JOSEFU STRAKOVI. Domácí kapitán naznačil střelu, potáhl puk a zavěsil do odkryté branky. Asistence: Tomáš Nouza, Martin Heřman.
     
    00:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V Budvar aréně se pokračuje v tradici, že v první minutě třetiny padne branka! Kapitán Josef Straka vybojoval puk na útočné modré, zavezl ho do třetiny, kde ho předal MARTINU HEŘMANOVI, který rychlou a přesnou střelou posílá ČEZ Motor do vedení! Asistence: Josef Straka, Jakub Suchánek.
    Marken.cz

    Filip Kortus

    Branky a nahrávky: 1. Heřman (Straka, Suchánek), 19. Straka (Nouza, Heřman), 51. Kuchejda (Žovinec), 55. Kuchejda (Babka) – 51. Plodek (Kurka, Lakatoš)


    Banes Motor České Budějovice: Gába (Bláha) – Kolmann, Kříž, Suchánek, Vráblík, Bohunický, Žovinec, Zíb – Žálčík, Pajič, Květoň – Nouza, Straka, Heřman – Kuchejda, Mikyska, Švihálek – Guman, Rob, Babka.
    HC Benátky nad Jizerou: Lukáš (Sejpal) – Kurka, Čermák, Jandejsek, Pabiška, Hubáček, Ulrych, Trška – Dlouhý, Lakatoš, Jonák – Ordoš, Plodek, Špaček – Kuťák, Volf, Hrníčko – Huňa, Havlas, Paločko.

    Rozhodčí: Schmejkal – Reich, Mekys

    Diváci: 5071
    ocianews.com