Barcelona – Villanovense 6:1 (kon.) | Barakaldo – Valencia 1:3 (kon.) | Logroñés – Sevilla 0:3 (kon.)
Almería – Celta Vigo 1:3 (kon.) | Llagostera – La Coruňa 1:2 (kon.) | Real Betis – Gijón 2:0 (kon.)
Rayo Vallecano – Getafe 2:0 (kon.) | Cádiz – Real Madrid 1:3 (kon.)
konec
UD Logroñés
0:3 (0:2)
Sevilla FC
Středa 02.12.2015, 21:00 • Estadio Nuevo Municipal Las Gaunas, Logroño (kapacita: 16.000) • Španělský pohár • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to tedy pro dnešek vše, ale již zítra se na vás budu těšit u dalšího on-line přenosu z utkání španělského poháru. Tentokrát se společně podíváme na zápas mezi Ponferradinou a Eibarem. (22:56:42)
     
    Fotbalový svátek v Logroñés je u konce a jasný favorit ze Sevilly si do domácí odvety zajistil luxusní náskok v podobě výsledku 0:3. O jedinou branku druhého poločasu se v 57. minutě postaral italský útočník Ciro Immobile, který sice v nastavení dal ještě jeden gól, ale ten kvůli předchozí ruce nebyl uznán.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Hosté se ještě odhodlali k jednomu útoku, ale ten byl zastaven pozornou defenzívou Logroñés a zbylých třicet vteřin zápasu se odehrálo v blízkosti půlící čáry.
     
    90+2
    Z rohového kopu Sevilly nebylo vůbec nic a míč se po chvíli dostává až k Davidu Soriovi. Ten se už pomalu může radovat z čistého konta.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec řádné hrací doby druhého poločasu. Hned v první minutě nastavení mohla Sevilla přidat čtvrtý gól, ale nebezpečné zakončení Krohna-Dehliho domácí dokázali zablokovat na roh!
     
    90
    Během ošetřování Cheviho za pomezní čárou sice Immobile vstřelil krásnou branku, ale ta není uznána. Zřejmě se jednalo o útočný faul.
     
    89
    Domácí hráči sice reklamují ruku, ale za tohle se penalta pískat určitě nemohla. Následně byla hra vinou zranění Cheviho přerušena, což však neslyšelo několik hráčů, kteří se věnovali rychlému protiútoku Immobileho a málem z toho byl konflikt. Vše nakonec bylo vyřešeno relativně v klidu.
     
    88
    Po chybě hostů sice domácí mohli zaútočit do rozevřené obrany, ale z celého útoku vyprodukovali jen nepřesné zakončení Alegreho.
     
    87
    Příliš dlouhá a příliš prudká kolmice na osamoceného Gaspara nemohla skončit jinde než u obránců Sevilly. Ti zakombinovali i se Soriou a nakonec dostali míč dále od vlastní brány.
     
    85
    Registrujeme ojedinělý střelecký pokus Logroñés! Z dobrých pětadvaceti metrů se k ráně odhodlal Iker Alegre, nicméně míč z jeho kopačky mířil poměrně vysoko nad bránu.
     
    84
    Nyní už to vypadalo při jedovatém centru z levé strany zajímavěji, ale Gaspar tísněn obráncem přesněji zakončit nedokázal.
     
    83
    Domácí se snad poprvé v zápase drželi na útočné polovině více než minutu hry, avšak po rychlém uvolnění Reguilóna poslal Antxton Muneta míč vysokým centrem jen do rukavic soupeřova brankáře.
     
    81
    Ona kýžená chyba sice přišla, ale nevýrazný útok domácích skončil nevydařeným centrem Miguela Santose. Míč zamířil za brankovou čáru a Soria tak bude odkopávat z malého vápna.
     
    80
    Stále se Logroñés ne a ne dostat k míči. Domácí hráči nyní pouze běhají za plejery hostující Sevilly a čekají na případnou chybu.
     
    79
    Sevilla uklidňuje hru rozvážnou kombinací. Hosté opravdu nemají, kam spěchat, což také jasně naznačují.
     
    77
    Standardní situace se hostům příliš nepovedla a domácí záhy přenesli hru na útočnou polovinu. Nicméně ani hráči Logroñés se k ohrožení soupeřovy brány nedostali.
     
    76
    Další ofenzivní akce Logroñés skončily na pozorné defenzívě Sevilly a italský rychlík Ciro Immobile se následně dostal k bleskovému protiútoku. Důležitý obranný zákrok domácího hráče však pro Sevillu znamená "jen" výhodu rohového kopu.
     
    74
    Střídající Joel Valencia se provinil faulem a Sevilla tak zahrával standardní situaci. S odvrácením solidního centru nakonec domácí neměli větší potíže, ale následný protiútok se hostům i za cenu dvou sporných zákroků podařilo zastavit.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 12. Coke, 37. Krohn-Dehli, 57. Immobile

    Karty:   27. León (LOS), 37. Á.González (LOS) – 26. D.González (SEV), 56. Coke (SEV)


    UD Logroñés: Martínez (C) – Santos, León, García, Reguilón – Trigo, Ba (46.Chevi) – Á.González (58.Munera), Milla (67.Valencia), Alegre – Gaspar
    Náhradníci: Fermín – Muneta, Chevi, Titi, Valencia

    Sevilla FC: Soria – D.González, Miguel, Kolodziejczak, Coke – Iborra, Cristóforo – Krohn-Dehli, Francisco (61.Llorente), Reyes (C) – Immobile
    Náhradníci: Rico – N'Zonzi, Konopljanka, Llorente, Ferreira

    Rozhodčí: Alejandro Hernández – Teodoro Sobrino, José Naranjo
    Úterý 15.12.2015
    Sevilla - Logroñés 2:0

    Branky: 15. Immobile, 40. Reyes

    Karty:   69. N'Zonzi (SEV), 76. Coke (SEV) – 33. García (LOS), 86. Alegre (LOS)   83. Iborra (SEV)

    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 9:5. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:20.
    bahis siteleri