Bologna – Neapol 3:2 (kon.) | Atalanta BC – Palermo 3:0 (kon.) | Fiorentina – Udinese 3:0 (kon.)
Frosinone – Chievo 0:2 (kon.) | Hellas Verona – Empoli 0:1 (kon.) | Sampdoria – Sassuolo 1:3 (kon.)
Carpi FC – AC Milán 0:0 (kon.)
konec
Carpi FC 1909
0:0 (0:0)
AC Milán
Neděle 06.12.2015, 20:45 • Stadio Alberto Braglia, Modena • Italská Serie A • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Carpi FC 1909 podalo v domácím prostředí v zápase s AC Milán velmi povedený výkon, a nakonec bere bod za remízu 0:0!

    První poločas dnešního duelu sice branku nenabídl, nicméně jsme se rozhodně nenudili! Domácí Carpi vstoupilo do utkání velmi aktivně, a již ve 14. minutě mohlo jít do vedení. Proti střele Lolla však vytáhl parádní zákrok Donnarumma! Hra se postupně vyrovnala, a i AC začalo být nebezpečné.Za zmínku rozhodně stojí hlavička Baccy, kterou dokázal vyrazit výborný Belec!

    Ve druhém poločase se dlouhou dobu nic nedělo, a pořádnou šanci jsme viděli až ke konci zápasu. Po rohovém kopu Bonaventury se dostal k hlavičce Alex, nicméně parádní zákrok předvedl brankář Belec, který zachránil svůj tým! AC se ještě v závěru pokoušelo vstřelit rozhodující branku, nicméně obrana Carpi odolala!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se budu těšit brzy nashledanou! (22:40:38)
    Dnešní utkání branku bohužel nenabídlo, a milánské AC ztratilo další body ...

     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Milánský celek v samotném závěru vybojoval rohový kop, jehož rozehrávky se ujal Giacomo Bonaventura. Hlavní rozhodčí však musel hru přerušit, neboť se nedovoleným zákrokem provinil Luiz Adriano!
     
    90+2
    Do útoku se naopak vydalo Carpi! Na pravé straně operoval s míčem střídající Mbakogu, který následně našel Zaccarda. Jeho přihrávka měla najít Cofie, ten byl však obsazený!
     
    90+1
    Hosté se ještě pokoušejí v závěrečném nastavení rozhodnout o své výhře. Obrana Carpi však dnes pracuje velmi dobře, a v tom pokračuje i v nastavení!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby, což se dalo očekávat, neboť se hra příliš nepřerušovala! Příznivce milánského celku však tato zpráva příliš nepotěší ...
     
    89
    Carpi se pokoušelo kombinovat na útočné polovině, a z pravé strany poslal nebezpečný centr Zaccardo. Obrana milánského celku si však počínala dobře, a Alex míč odkopl!
     
    88
    Své poslední střídání v tomto zápase provádí domácí celek! Ze hřiště odchází útočník Borriello, který předvedl velmi povedený výkon. Na jeho místo přichází na poslední minuty Brazilec Gabriel Silva!
     
    86
    Závěrečný tlak milánského celku v posledních minutách sílí! V pravé částí vápna se ocitl osamocený Bonaventura, jehož ostrou ránu však dokázal zablokovat Romagnoli!
    85. Parádní zákrok Belece proti hlavičce Alexe
     
    85
    Následného rohového kopu se ujal Giacomo Bonaventura, jehož centr našel ve vápně volného Alexe, který vyslal povedenou hlavičku. Parádní zákrok však vytáhl brankář Belec, který skvělým zákrokem zachránil svůj tým!
     
    84
    Zajímavý pas za obranu Carpi dostal Luiz Adriano, kterého našel Kucka. Brazilský útočník si však špatně zpracoval míč, a jeho následnou střelu zablokoval Romagnoli na rohový kop!
     
    83
    Milánský celek však zabojoval, a dostal se zpět k míči. Po dobré práci Baccy se ve vápně odrazil míč na nohu Bonaventury, jehož pohotová rána však mířila mimo!
     
    83
    Na levé straně dostal prostor Giacomo Bonaventura, který postupoval na levé křídlo, odkud se pokoušel odcentrovat. Hostující hráč měl však proti sobě dvojici prothráčů, a o míč přišel.
     
    81
    Carpi se po delší době dostalo do do blízkosti pokutového území. Následně poslal do vápna centr Lollo, kterým hledal střídajícího Di Gaudia, ten se však prezentoval nedovoleným zákrokem v souboji s Alexem!
    80. M´Baye Niang umí standardní situaci vyřešit rozhodně lépe ...
     
    80
    Zmar milánského AC v dnešním utkání teď ukázal M´Baye Niang. Mladý francouzský útočník se postavil k rozehrávce standardní situaci, nicméně střela se mu vůbec nepovedla, a míč letěl hodně, ale opravdu hodně vysoko nad branku Belece!
     
    78
    Luiz Adriano je po svém příchodu velmi aktivní, zatím se však do žádné vážnější příležitosti nedostal. Tentokrát však brazilský záložník vybojoval zajímavou standardní situaci, když byl před vápnem faulován Gagliolem!

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   14. Alex (ACM), 57. A. Romagnoli (ACM)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 6:15. Střely mimo: 5:5. Rohy: 2:12. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 15:22.
    Carpi FC 1909: Belec – Zaccardo (C), S. Romagnoli, Gagliolo, Letizia – Pasciuti, Cofie, Lollo, Martinho (53. Di Gaudio) – Lasagna (72. Mbakogu) – Borriello (88. Silva).
    Náhradníci: Brkić – Spolli, Lazzari, Di Gaudio, Marrone, Matos, Mbakogu, Silva.

    AC Milán: G. Donnarumma – Abate, Alex, A. Romagnoli, De Sciglio – Cerci (69. Adriano), Kucka, Montolivo (C), Bonaventura – Bacca, Niang.
    Náhradníci: Abbiati, Livieri – J. Mauri, Mexés, Suso, Adriano, Honda, Ely, A. Poli, C. Zapata, N. de Jong, Calabria.

    Rozhodčí: Massimiliano Irrati – Marrazzo, Tasso (vš. Itálie)
    thejrc.org