Letňany – Jihlava 4:5 (0:1 po s.n.) | HC Litvínov – Kladno 1:3 (kon.)
konec
HC Litvínov
1:3 (0:0, 1:3, 0:0)
Rytíři Kladno
Pondělí 07.12.2015, 17:00Extraliga staršího dorostu • 26. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:10:56)
     
    54:34
    Domácí přečkali dlouhá oslabení, a také budou mít možnost přesilové hry. Václav Veber si vyšlápl na jednoho z domácích borců, za což odjíždí na trestnou lavici za hrubost. Uvidíme, jestli se domácím podaří využít přesilovku a dostat se zpět do utkání!
     
    51:27
    Je tu další přesilová hra pro Kladno a teď už to začíná být se starším dorostem Litvínova vážné. Na trestnou lavici míří také podruhé v utkání – Karel Schmidmayer, který omylem zasáhl jednoho z hráčů Kladna vysokou holí.
     
    45:44
    Kladno má šanci svůj náskok ještě navýšit. Podruhé v utkání míří na trestnou lavici David Drašar. Jeden z nejproduktivnějších hráčů domácích se provinil podražením, čímž oslabil svůj tým.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:54
    Daniel Smrž odjíždí na trestnou lavici za nedovolené bránění a Litvínovští mají velkou šanci na zkorigování nepříznivého výsledku.
     
    37:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    No vida. Rytíři z Kladna jdou do dvoubrankového trháku! Opět byla k vidění kombinace mezi ADAMEM KUBÍKEM a Pavlem Husarikem, kterou zakončil první jmenovaný přesně umístěnou střelu. Asistence: Pavel Husarik.
     
    36:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Velký talent kladenského hokeje – MATYÁŠ ZELINGR – schoval svou střelu od modré za bránícím hráčem, Havlík měl zcela zakrytý výhled, a kotouč se nakonec zastavil až v síti domácí brány. Asistence: Ondřej Bláha.
     
    35:38
    Přesilová hra domácích nebude trvat celé dvě minuty, protože i oni se teď provinili. David Drašar zahákoval ve snaze získat puk jednoho ze svých protihráčů, za což odjíždí po právu na trestnou lavici.
     
    33:55
    Kladenští si nepohlídali střídání a v jednu chvíli se jich na ledové ploše objevilo rovnou šest. To neuniklo pozornosti rozhodčích, kteří je trestají. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Ondřej Bláha.
     
    32:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to to domácím příliš dlouho nevydrželo... ADAM KUBÍK se dostal do střelecké pozice na levém kruhu a parádní ranou o tyč rozvlnil síť! Asistence: Pavel Husarik.
     
    31:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí přečkali oslabení a teď jdou dokonce do vedení! První branku Litvínova vstřelil VASILIY KUMOV, který propálil Stahla ranou z otočky z mezikruží. Pro tohoto hráče je to tak první branka v dresu Chemiků! Asistence: Lukáš Vopat.
     
    28:21
    Máme tu další vyloučení. Druhým vyloučeným hráčem Litvínova v utkání je Karel Schmidmayer. Nedávno příchozí posila domácího kádru se provinila podražením, což neuniklo hlavnímu rozhodčímu, který jí posílá rovnou na lavici hanby. Uvidíme, jak si Rytíři poradí se svou druhou přesilovkou.
     
    25:32
    Adam Kubík pláchl domácí pětce a jel sám na Havlíka. Za záchranou brzdu zatáhl Štěpán Urbánek, který ho sekl do hokejky a bylo nařízeno trestné střílení. To ovšem hostující hráč neproměnil, když se vyznamenal domácí brankář Šimon Havlík!
     
    23:32
    Netrvalo dlouho, a první přesilovou hru si zahrají také domácí Chemici! Hned z kraje třetiny je na trestnou lavici poslán hostující Václav Veber, který podrazil jednoho z hráčů Litvínova.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první třetině branka k vidění nebyla, a tak jdou oba týmy do kabin za bezbrankové remízy. Uvidíme, kdo se ve druhé třetině prosadí jako první a nakloní psychickou pohodu na svoji stranu.
     
    20:00
    První třetina skončila.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 32. Kumov (Vopat) – 33. Kubík (Husarik), 37. Zelingr (Bláha), 38. Kubík (Husarik)


    HC Litvínov: Havlík (Kovařík) – Macháč, Havlík M., Havlík D., Kučera, Urbánek, Hipius, Cikánek, Nídl, Schmidmayer, Ineman, Vopat, Vébr, Drašar, Myšák, Vaněk, Helt, Kumov, Pavlíček, Bečvář.
    Rytíři Kladno: Stahl (Zázvorka) – Klusáček, Malý, Šíma, Zelingr, Veber, Müller, Kiml, Smrž, Řepka, Hrabík, Svoboda, Bláha, Kouba, Kučera, Husarik, Kovacs, Kubík.

    Rozhodčí: Krob – Votrubec, Ševic
    bahis siteleri