Helas Brno – Česká Lípa 7:6 (kon.) | Rádio Krokodýl Brno – Vysoké Mýto 0:6 (kon.) | Chrudim – Hradec Králové 10:1 (kon.)
Interobal Plzeň – Kladno 9:2 (kon.)
konec
Helas Brno
7:6 (6:3)
FC Démoni Česká Lípa
Pátek 08.01.2016, 19:30 • MSH Vodova Brno • 1. Futsal liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38:33
    Démoni právě vstřelili branku!
    Hattrick zkompletován. Svůj třetí zářez přidal z nejkratší možné vzdálenosti STANISLAV BEJDA a poslední sekundy ještě budou velmi napínavé. Asistence: Tomáš Vobořil.
     
    37:09
    Démoni právě vstřelili branku!
    STANISLAV BEJDA se objevil na konci rychlé kombinace, což jej předurčilo k vyslání pátého českolipského gólu. Hra i výsledek se povážlivě vyrovnává. Asistence: Tomáš Vobořil.
     
    33:41
    Démoni právě vstřelili branku!
    Hostující tým snižuje zásluhou aktivního projevu v pokutovém území. JAN BAŽANT překvapil vykolejenou defenzivní linii soupeře a uklidil balon za Večeřu. Asistence: Martin Švec.
     
    31:18
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Ukázková pumelice IVANA LACKA plachtí neomylně do horních pater severočeské svatyně. Útočník trefil bezchybně míč po krátkém běhu a raduje se ze sedmého zásahu svého družstva. Asistence: David Cupák.
     
    17:13
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    STANISLAV LERCH si s nadějným postavením poradil bez chybičky. Míč poslal s přehledem do horního rohu brány. Bez asistence.
     
    16:10
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Obrana České Lípy nechala dostatek místa Cupákovi, jehož projektil ještě před brankářem na poslední chvíli tečoval RADEK SÝKORA. Michálek nemohl v tak krátkém čase zareagovat. Asistence: David Cupák.
     
    10:20
    Démoni právě vstřelili branku!
    Hostující celek je znovu v kontaktu. Volný prostor nezvládl Helas včas uzavřít a TOMÁŠ VOBOŘIL se svou možnosti naložil znamenitě dělovkou k tyči. Asistence: Jan Havlásek.
     
    09:34
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí vedli hru podél levého křídla a vedli si více než obstojně. Lidmila nabídl míč JANU OVČAČÍKOVI, který z výhodného úhlu přidává svůj druhý dnešní gól. Asistence: Jakub Lidmila.
     
    08:23
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Helasu to netrvalo dlouho a opět se zmocňuje vedení. RADEK SÝKORA s uplatněním důrazné hry dotlačil míč za čáru a situace se pro domácí opět o kousek zlepšuje. Asistence: David Cupák.
     
    08:09
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    DAVID CUPÁK dostal skvělou přihrávku na střed hřiště, odkud nasměroval ránu do nechytatelných míst. Přímočarý postup slaví úspěch. Asistence: Stanislav Lerch.
     
    06:29
    Démoni právě vstřelili branku!
    Zatímco Helas svoji solidní akci promarnil, Démoni se nemýlili. Úderný brejk okořeněný dokonalou střelou MILANA LAKATOŠE do úplně odkrytého prostoru posílá Severočechy do mírného náskoku. Asistence: Stanislav Bejda.
     
    02:43
    Démoni právě vstřelili branku!
    Parádní rána končí v brněnské kleci! Pokus KARLA KAŇKOVSKÉHO žádný z bránících futsalistů nezachytil, což míči umožnilo doputovat do horního růžku Večeřovy svatyně. Asistence: Milan Lakatoš.
     
    01:55
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to dlouho a vidíme první trefu zápasu. Zvyšující se nápor domácích dovolil JANU OVČAČÍKOVI předvést zajímavé zakončení, které škrtlo tyč a zaplavalo od ní mimo tělo Michálka. Asistence: Josef Havel.

    Tadeáš Mima

    Branky: 2. Ovčačík (Havel), 9. Cupák (Lerch), 9. Sýkora (Cupák), 10. Ovčačík (Lidmila), 17. Sýkora (Cupák), 18. Lerch, 32. Lacko (Cupák) – 3. Kaňkovský (Lakatoš), 7. Lakatoš (Bejda), 11. Vobořil (Havlásek), 34. Bažant (Švec), 38. Bejda (Vobořil), 39. Bejda (Vobořil)

    Karty:   30. Lacko (HEL) – 16. Bažant (CLI), 18. Bejda (CLI), 26. Michálek (CLI), 26. Vobořil (CLI)


    Helas Brno: Večeřa – Cupák, Havlík, Ovčačík, Lidmila, Vlach, Presl, Lerch, Havel, Lacko, Sýkora, Hanuš, Dang
    FC Démoni Česká Lípa: Michálek – Bejda, Kaňkovský, Vobořil, Bažant, Lakatoš, Švec, Havlásek, Chládek, Razák

    Rozhodčí: Honěk, Markovský
    thejrc.org