Helas Brno – Česká Lípa 7:6 (kon.) | Rádio Krokodýl Brno – Vysoké Mýto 0:6 (kon.) | Chrudim – Hradec Králové 10:1 (kon.)
Interobal Plzeň – Kladno 9:2 (kon.)
konec
FK Chrudim
10:1 (5:1)
MADOS MT Hradec Králové
Pátek 08.01.2016, 20:00 • Městská sportovní hala, Chrudim • 1. Futsal liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38:40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A desítka je na světě! Domácí dostali šanci z dalšího volného přímého kopu takřka na hranici pokutového území! Míč byl sice po přímé střele zastaven před brankovou čarou, do sítě ho nakonec dotlačil RODRIGO – 10:1!
     
    36:02
    Koudelka si skvěle vyměnil míč s Felipem, nakonec zůstal před brankářem úplně sám! Rozhodl se pro lob, gólmana MADOSu sice přehodil, nakonec ale prostor mezi třemi tyčemi netrefil!
     
    33:51
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Balon si nakonec postavil Brazilec DENTINHO, který se s ničím nepáral a poslal brankáře Hradce na opačnou stranu – 9:1!
     
    33:50
    Chvíli na to si však Trávníček vybral slabý moment, ve vápně fauloval Lukáše Rešetára a nabídl Chrudimi pokutový kop!
     
    30:27
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Příliš dlouho to však netrvalo a na branku Hradce se snesl další smrtící útok. Nyní si vzal vše do parády RADIM ZÁRUBA naprosto sám, udělal dva rychlé kroky a přesnou střelou pravačkou propálil vše před sebou – 8:1!
     
    29:28
    Vzápětí již Ondráček neměl šanci na balon dosáhnout, rána Matěje Slováčka se zastavila až o tyčku hradecké svatyně!
     
    26:16
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Gól číslo sedm na sebe nenechal dlouho čekat! Lukáš Rešetár našel křižnou přihrávkou nabíhajícího si DENTINHA, jenž si v klidu počkal a poslal balon tvrdou střelou do prázdné branky – 7:1!
     
    24:17
    Kovácsova nepřesná rozehrávka nadělala chrudimské defenzívě velkou řadu problémů! Nejprve šel sám na gólmana Miroslav Semerád, jeho zakončení vyrazil Žďánský pouze k Marku Srkalovi, který ho donutil k dalšímu zásahu! Skóre však zůstává nezměněno!
     
    21:03
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Po signalizované výhodě následoval volný přímý kop ERA-PACKu. Všichni čekali nějakou konstruktivní rozehrávka, do míče se nakonec přímo opřel MICHAL MAREŠ a po zemi prostřelil vše pod sebou – 6:1!
     
    21:02
    Dentinho se mohl ihned zapsat do střelecké listiny, z bezprostřední blízkosti však v pádu minul prostor mezi třemi tyčemi!
     
    19:15
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Secvičená akce ERA-PACKu přináší pátou chrudimskou radost! Rohový kop rozehrál Roman Mareš vzduchem na MICHALA MAREŠE, který z voleje propálil vše před sebou. Gólman Menšl se za balonem pouze ohlédl – 5:1!
     
    18:31
    ERA-PACK se pokusil vzít si nazpět čtyřbrankové vedení, Lukáš Rešetár ale v samostatném úniku Radka Menšla nepropálil!
     
    17:58
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Drobné neshody v chrudimské defenzívě přináší korekci skóre! Po zmatku před brankou Jakuba Žďánského se míč odrazil k MARKU SRKALOVI, který bez větší potíží zakončil do prázdné branky – 4:1!
     
    17:44
    Koudelka tentokrát nabil Michalu Kovácsovi, jenž svoji dělovou ránu umístil přímo do levé tyče hradecké klece!
     
    14:07
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to je doslova destrukce hradeckého týmu v posledních dvou minutách! Domácí se vytáhli s další skvělou akcí, Michal Mareš zůstal naprosto osamocen před Menšlem! Místo zakončení ještě celou akci vyšperkoval přihrávkou na LUKÁŠE REŠETÁRA, který se také zapsal do střelecké listiny – 4:0!
     
    13:47
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chvíli na to přispěchal ERA-PACK s další oku lahodící akcí! Prakticky na jeden dotek si míč vyměnili Matěj Slováček – Tomáš Koudelka a do prázdné branky zakončující RADIM ZÁRUBA – 3:0!
     
    12:54
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Na konci třinácté minuty po zásluze přichází druhá branka v hradecké síti! Radim Záruba předvedl skvělý průnik, po kterém našel nabíhajícího si MATĚJE SLOVÁČKA, který se již nemohl mýlit – 2:0!
     
    12:00
    Zatím největší příležitost hradeckého týmu v dnešním utkání se urodila po dobré střele Berana, který se akrobatickým způsobem položil do centru svého spoluhráče! Ždánský si připsal první opravdu složitý zákrok!
     
    09:03
    Jiří Beran zastavil postup Záruby nedovoleným způsobem, za což od sudího po právu vyfasoval žlutý kartónek.
     
    08:13
    Vzápětí již druhá chrudimská formace bravurně rozkombinovala hradeckého soka, na konci parádní souhrny vytěsnil zatím skvěle chytající Menšl střelu Felipeho na tyč!
     
    07:12
    V dosavadním průběhu má Hradec Králové velké problémy s bráněním Brazilce Maxe, který měl nyní na noze druhou vstřelenou branku! Z bezprostřední blízkosti však tvrdou ranou napálil pouze dobře postaveného brankáře Menšla!
     
    05:45
    Krátce po sobě měl dvě velmi slušné příležitosti kapitán Chrudimi Rešetár! Poprvé zametl nadýchaný centr Romana Mareše těsně nad břevno, následně zase sklepnutí Maxe poslal těsně vedle!
     
    05:02
    Ostrostřelec Pavel Drozd se mohl prosadit, paradoxně ale zamířila na vlastní branku! Při bránění Slováčka nešťastně poslal míč na svého gólmana a pouze díky fantastickému postřehu Karla Menšla z toho nebyla výstavní vlastní branka!
     
    03:56
    Felipe hodně chytře našel před brankářem osamoceného Matěje Slováčka, jeho patičku gólman Menšl odrazil pouze k Tomáši Koudelkovi, jenž ale trestuhodně z dobré pozice minul prostor mezi třemi tyčemi!
     
    00:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Východočeské derby již od úvodní minuty přináší předpokládaný vývoj! Roman Mareš posunul míč do středu hřiště na MAXE, který, ač faulován, dokázal prostřelit hostujícího Menšla a poslat ERA-PACK do rychlého vedení – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 1. Max (R. Mareš), 13. Slováček (Záruba), 14. Záruba (Koudelka), 15. Rešetár (M. Mareš), 20. M. Mareš (R. Mareš), 22. M. Mareš, 27. Dentinho (Rešetár), 31. Záruba, 34. Dentinho (pen.), 39. Rodrigo – 18. Srkal

    Karty:   10. Beran (SLM)


    FK Chrudim: Žďánský (Ton) – M. Mareš, R. Mareš, Rešetár, Max – Záruba, Koudelka, Dentinho, Rodrigo, Kovács, Slováček, Felipe.
    MADOS MT Hradec Králové: Menšl (Ondráček) – Semerád, Beran, Hloušek, Fidra, Trávníček, D. Drozd, P. Drozd, Chromek, Srkal

    Rozhodčí: Kolbaba, Vaněk
    thejrc.org