VŠB-TU Ostrava – Nasan Brno 5:1 (kon.) | Třinec – Hodonín 6:4 (kon.) | Zlín – Egretta Bílovice n. S. 6:3 (kon.)
konec
SKP Ocel Třinec
6:4 (4:0)
FC Tango Hodonín
Pátek 08.01.2016, 20:00 • Sportovní hala STaRS, Třinec (kapacita: 700 míst) • 2. Futsal liga východ • 13. kolo
     
    Pro dnešek už je to z mé strany vše. Děkuji vám za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. Přeji vám příjemný zbytek večera, pohodový víkend a někdy příště se těším, na počtenou! (21:44:35)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Třinec se v tabulce přiblíží Jeseníku, ten se ale za dva dny představí ve Vítkovicích a bude mít možnost svůj náskok na slezského rivala znovu navýšit. Hodonín zůstává po dnešním sympatickém výkonu desátý.

    Za týden bude hrát Třinec v rámci 14. kola v Bílovicích, hodonínská Dukla přivítá na vlastní půdě atraktivního soupeře, a sice lídra soutěže z Jeseníku. Díky našim přenosům můžete být za týden u toho.
     
    Utkání mezi Třincem a Hodonínem je u konce. Domácí zvítězili po zásluze, ale Dukla ve druhé půli utkání ještě zdramatizovala. Do druhé půle vstupovala s mankem čtyř branek, ale hned v úvodu poločasu snížil Vrba. Stejný hráč o čtyři minuty později snížil dokonce na rozdíl dvou branek. Také podruhé mu před prázdnou branku přihrával Kolařík a Vrba se nemýlil. Třinecké po sedmi minutách druhé části více uklidnil Kantor, když do branky uklidil vlastní střelu, odraženou od tyče.

    O chvilku později zvýšil Baron po rohu Cieslara už na 6:2. Jenže Dukla se nevzdala a přitlačila na domácího favorita. Vrba rozehrával přímý kop z hranice pokutového území, obstřelil zeď a míč skončil v síti. Čtyři minuty před koncem opět Vrba dorazil střelu Krejčiříka, tečovanou Kolaříkem, do branky. Vrba tedy dosáhl čtyř gólů a v závěrečných minutách měl Hodonín ještě pár šancí. Příležitosti však ve velké pálili hlavně domácí. Ti s dnešním výkonem spokojeni být nemohou, ale tři body berou.
     
    Konec zápasu.
     
    39:37
    Sierota se Samkem zahodili další obrovskou příležitost. První jmenovaný přihrál Samkovi před branku, Samek ji ale ve skluzu minul.
     
    39:18
    Probíhá poslední minuta zápasu. Na zadní tyči Sikorovy branky se objevil Vrba, ale nedokázal zakončit. Samek střílel na opačné straně vedle.
     
    38:57
    Lukáš Vrba (HOD) měl zřejmě nějakou nemístnou poznámku k rozhodčímu a obdržel žlutou kartu.
     
    38:57
    O zajímavé situace není na konci utkání nouze! Samek nastřelil druhou tyč v krátkém sledu, Sikora pak skvěle vychytal střelu Krejčiříka!
     
    38:34
    Sikora opustil branku, Baron navlékl černý dres a Třinec držel balon. Na konci postupného útoku stálo zakončení Samka do tyče!
     
    38:10
    Na počátku poslední dvouminutovky si raději Třinec vybral oddechový čas. Pokyny hrajícího trenéra Cieslara jsou jasné – držet balon a nebláznit. Hodonín se ještě pokusí o dramatizaci.
     
    38:06
    Třinec se snaží držet balon, ale když o něj přišel, bylo před Sikorou znovu nebezpečno. Naštěstí pro Slezany Kůřil na míč nedosáhl.
     
    37:35
    Dnešnímu utkání přihlíží přibližně 80 diváků, kteří teď sledují postupnou rozehrávku domácího celku.
     
    37:15
    Samek poslal až příliš prudkou přihrávku na nabíhajícího Opluštila, jenž na míč nedosáhl.
     
    36:57
    Kombinace na jeden dotek končí střelou Opluštila! Toho uvolnil Baron, jenže Opluštilovu střelu vytáhl A. Parobek.
     
    36:34
    Třinec je vývojem ve druhém poločase rozladěn a snaží se přidat pojišťující gól. Místo toho se ale do zakončení znovu hrnul Kolařík.
     
    35:21
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Přichází čtvrtá korekce ze strany Hodonína! Krejčiříkova střela byla hned dvakrát tečována. Nejprve změnil dráhu letu Kolařík, aby pak LUKÁŠ VRBA zblízka doklepl do branky! Čtvrtý gól dukelského střelce – 6:4! Asistence: Jakub Kolařík.
     
    35:02
    Očadlík posunul balon doprava na Przyczka, kterého ovšem vychytal A. Parobek. Csikánova rána končí nad brankou.
     
    34:32
    Przyczkovu střelu vyrazil A. Parobek k Csikánovi. Ten ovšem jen těžko mohl zakončovat z první a raději rozehrál na spoluhráče.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 7. Kalfas (Sierota), 10. Opluštil (Baron), 11. Kantor, 14. Cieslar (Opluštil), 27. Kantor, 29. Baron (Cieslar) – 22. Vrba (Kolařík), 26. Vrba (Kolařík), 33. Vrba, 36. Vrba (Kolařík)

    Karty:   8. Baron (TRI) – 39. Vrba (HOD)


    SKP Ocel Třinec: Sikora (Kreželok) – Baron (C), Opluštil, Cieslar, Samek, Sierota, Očadlík, Csikán, Hudzieczek, Buryan, Kantor, Kalfas, Przyczko.
    Hrající trenér: Josef Cieslar.

    FC Tango Hodonín: A. Parobek – Kůřil, Kučí (C), Krejčiřík, Kotásek, R. Parobek, Vrba, Kolařík.
    Trenér: Antonín Jánoš.

    Rozhodčí: Lukáš Zbožínek – Ladislav Sebök

    Diváci: 80 (11 % celkové kapacity)
    thejrc.org