Rusko – Česko 5:2 (kon.) | Česko – Finsko 2:3 (2:3 po s.n.)
konec
Rusko
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
Česko
Pátek 12.02.2016, 01:00Reprezentace do 17 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Těším se u některého z dalších onlajnů na viděnou. (03:22:06)
     
    Pátou brankou ve třetí třetině Rusové potvrdili své tříbodové vítězství, když se trefil mezi tři tyče Michail Bicadze. Zaslouženě si tak do tabulky turnaje připisují cenné tři body pro vítěze.
     
    Konec zápasu.
     
    57:54
    Ještě pár minut před koncem utkání si Češi zahrají další přesilovku. Na trestnou lavici totiž míří Michail Kozlov (RUS) za krosček.
     
    51:44
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové ukazují, že faulovat, se proti nim nevyplácí. Český brankář po střele MICHAILA BICADZEHO lovil popáté puk z branky. Asistence: Veniamin Baranov, Dmitri Samorukov.
     
    51:34
    Češi si cestu za srovnáním znovu komplikují. Matyáš Svoboda (CZE) je totiž potrestán dvěma minutami za krosček.
     
    48:25
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Pár minut před závěrečnou sirénou Rusové svůj náskok ještě navýšili, když po střele ALEXANDRA ALEXEJEVA lovil puk v síti znovu Vomáčka. Asistence: Ivan Muranov.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    České reprezentaci se ve druhé třetině podařilo srovnat krok s Rusy, když se trefil Jaroslav Dvořák, domácí ale udeřili v posledních vteřinách druhé periody a po střele Pavla Děmina se znovu dostali do vedení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové ale pár vteřin před koncem po střele PAVLA DĚMINA přidávají gól do kabiny. Na přestávku tak odchází s hubeným náskokem. Asistence: Ivan Muranov, Nikolaj Kovalenko.
     
    32:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český výběr chvíli po polovině utkání srovnává krok s vrstevníky z Ruska. Skulinku ve výstroji ruského brankáře našel JAROSLAV DVOŘÁK a přidal tak druhou českou branku. Asistence: Filip Chytil, Jakub Wojnar.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Češi se už v první minutě radovali z prvního gólu, když se až za záda Žukova trefil Jan Kern, jenže pak doplatili na svou nedisciplinovanost, když Rusové po střelách Jaroslava Alexejeva a Michaila Bicadzeho otočili skóre utkání.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    15:44
    První přesilovku si zahrají i Češi. Michail Kozlov (RUS) to s důrazem přehnal, a tak si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    14:27
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A Rusko znovu trestá českou nedisciplinovanost. Druhou branku ruského výběru přidává MICHAIL BICADZE. Asistence: Dmitri Samorukuv, Venjamin Baranov.
     
    14:14
    Další trest pro český tým. Radim Šalda (CZE) je na dvě minuty odeslán na trestnou lavici za hákování.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 7. Alexejev (Kostin, Kazamanov), 15. Bicadze (Samorukov, Baranov), 40. Děmin (Muranov, Kovalenko), 49. A. Alexejev (Muranov), 52. Bicadze (Baranov, Samorukov) – 1. Kern (M. Svoboda), 33. Dvořák (Chytil, Wojnar)


    Rusko: Žukov – A. Alexejev, Baranov, Kazamanov, Kozlov, M. Rubinčik, Samorukov, Rarov – J. Alexejev, Bicadze, Djomin, Zaplatnikov, Kovalenko, I. Kozlov, Kostin, Kravcov, Lipanov, Marušev, Muranov, Čechov.
    Česko: Vomáčka (Škarek) – Král, Bednář, Mikyska, Rutar, Šalda, Gaspar, Bukač – J. Svoboda, Kern, Safin, Dvořák, Škvrně, M. Svoboda, Machala, Štohanzl, Hladonik, Václavek, Chytil, Pour, Wojnar.

    Rozhodčí: Holton, Thackaberry – Pergande, Lylons
    thejrc.org