Slavia – Šumperk 4:3 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 4:6 (kon.) | Prostějov – Přerov 3:2 (kon.)
Benátky n/J – Kladno 3:2 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Motor ČB 4:2 (kon.) | Most – Havířov 4:7 (kon.)
Třebíč – Litoměřice 5:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 13.02.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:53
    Hosty čeká minipřesilovka pět na tři, konkrétně třívteřinová. Tomáš Kaláb jde ven na dvě minuty za vysokou hůl. Že by poslední šance pro Motor?

    Na vyloučení: 6-3.
    Vyšší tresty: 1-1.
     
    51:56
    Jihlavští se dopustili ve středním pásmu při napadání zcela zbytečného faulu, konkrétně Ondřej Beránek, který ukázal až moc velkou bojovnost a je vyloučen za držení.

    Na vyloučení: 5-3.
    Vyšší tresty: 1-1.
     
    43:49
    Jihlavu možná čekají těžké chvilky po tom, co se Martin Parýzek provinil za brankou hákováním.

    Na vyloučení: 4-3.
    Vyšší tresty: 1-1.
     
    39:15
    Tomáš Nouza to udělal velmi dobře, najel si až k pravé tyči Honzíka, kde jej povalil k zemi Pavel Mrňa a dostává tak dvě minuty za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 3-3.
    Vyšší tresty: 1-1.
     
    19:43
    Kolář ve spolupráci s Beránkem si za brankou vykoledoval trest na Petru Kolmannovi, jenž držel protihráče. Protože Kolmann při dalším hraničním souboji ještě zřejmě počastoval sudího Mikulu nějakým tím výrazem, dostává navíc desítku.

    Na vyloučení: 2-3.
    Vyšší tresty: 1-1.
     
    17:06
    Jihlava si zahraje přesilovou hru po tom, co ve vlastním pásmu nezbylo Petru Kolmannovi nic jiného, než faulovat soupeře – hrubost.

    Na vyloučení: 2-2.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    07:51
    Ondřej Bláha si najel za branku pro vyhozený puk, kde jej atakoval Marek Prokš. Jihlavská jedenáctka si jde odsedět dvě minuty za napadení. Fanouškům Dukly se to příliš nelíbí, ale to je tak jediné, co s tím mohou dělat.

    Na vyloučení: 2-1.
    Vyšší tresty: 1-0,
     
    07:06
    Důras posílal kotouč před branku na Jergla. Přihrávku stačil zblokovat Bláha a jihlavský forvard se dostával k dorážce, když jej fauloval Daniel Klinecký – podražení.

    Na vyloučení: 1-1.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    01:25
    Josef Mikyska leží u pravého kruhu. Nejprve českobudějovický útočník dohrál Tomáš Harkabuse za brankou, poté mu to jihlavský útočník vrátil u mantinelu. Na trestnou lavici jde jen forvard Dukly, který dostává 2+10 minut za zákrok do oblasti hlavy a krku.

    Na vyloučení: 1-0.
    Vyšší tresty: 1-0.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 29. Kolář, 29. Seman (Kohout), 42. Důras, 51. Kohout (Harkabus) – 49. Kříž (Rob, Kuchejda), 59. Nouza (Straka)


    HC Dukla Jihlava: Honzík (Sáblík) – Bilčík, Kaláb, Šafář, Štebih, Šimek, Parýzek, Dobrovolný – Jergl, Skořepa, Důras – Beránek, Mrňa, Kolář – Harkabus, Seman, Kohout – Prokš, Malec. Trenér: Petr Vlk
    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Spáčil) – Kolmann, Kříž, Vráblík, Žovinec, Zíb, Tintěra, Klinecký – Chovan, Rob, Nouza – Květoň, Straka, Kuchejda – Babka, Mikyska, Zálčík – Šuhaj, Točík, Panáček. Trenér: Petr Rosol

    Rozhodčí: Mikula – Adamec, Poruba

    Diváci: 3917
    bahis siteleri