SK Karviná – Břeclav 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vrchlabí 2:3 (kon.) | Písek – Sokolov 4:5 (kon.)
Klášterec nO – Jablonec n/N 5:6 (po pr.) | Nový Jičín – Frýdek-M. 2:4 (kon.) | Poruba 2011 – Kopřivnice 8:1 (kon.)
Technika Brno – Val. Meziříčí 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 7:3 (kon.) | Bílina – Nymburk 2:3 (kon.)
Klatovy – Kobra 8:6 (kon.) | Vsetín – Mor. Budějovice 8:0 (kon.) | Děčín – Řisuty 4:2 (kon.)
Trutnov – Tábor 1:6 (kon.) | Jindř. Hradec – Žďár n/S 3:11 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 0:0 (odl.)
konec
HC Děčín
4:2 (1:0, 3:1, 0:1)
HC Řisuty
Sobota 13.02.2016, 18:002. liga skupina Západ • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:13
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci se nevzdali a nakonec přeci jenom podruhé skórují. Na vrchol pravého kruhu se dobře postavil DAVID MULÁČEK a svou přízemní střelou dokázal překonat Lavingera. Hra tak možná ještě může být dramatická. Nyní se od hostů dá očekávat tlak, kontaktní branka je už na dostřel. Asistence: Jiří Kalla, Tomáš Slavíček.
     
    37:02
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté se přeci jenom dočkali a snižují na rozdíl tří branek. Ovčinikov našel volného JANA SLADKÉHO, jenž se před Lavingerem nemýlil a svou přesně mířenou střelou ho připravil o čisté konto. Asistence: Alexej Ovčinikov.
     
    26:33
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak to byla neskutečná lahůdka v podobě JAROSLAVA HAŠKA. Ten si nabruslil podél levého mantinelu, obešel dva obránce hostí a poté už své sólo dotáhnul do úspěsného konce, když si z brankáře Ilašenka udělal doslova dobrý den a vykoupal ho střelou do horního levého růžku jeho svatyně. Bez asistence.
     
    21:10
    Děčín právě vstřelil branku!
    A MICHAL OLIVERIUS se rozjel na Ilašenka a poté svou jedovkou propálil branku Řisut. Svým trestným střílením tak posílá Medvědy do tříbrankového náskoku.
     
    21:01
    Děčín právě vstřelil branku!
    Na druhé straně ale inkasoval Ilašenko. LUKÁŠ ZIKA z následné akce dokázal zužitkovat přesnou přihrávku od Tomáše Faigla a nedal Ilašenkovi vůbec žádnou šanci. Asistence: Tomáš Faigl, Michal Oliverius.
     
    17:56
    Děčín právě vstřelil branku!
    Ale z následné akce už Medvědi svou přesilovou hru využívají. Volráb zavezl kotouč z obranného pásma až do toho útočného, kde ještě počkal na výborně postaveného JAROSLAVA HAŠKA, který svou střelu umístil do horní části branky Řisut. Medvědi tak jdou do vedení. Asistence: Daniel Volráb.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 18. Hašek (Volráb), 22. Zika (Faigl, Oliverius), 22. Oliverius (TS), 27. Hašek – 38. Sladký (Ovčinikov), 57. Muláček (Kalla, Slavíček)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Molnár, Zdvořáček, Vaněk, Klement, Chmel, Kment, Kaltenböck – Hašek, Volráb, Vacek – Faigl, Oliverius, Zika – Patzelt, Vykouk, Buďa – Chovanec, Sýkora, Fojt
    HC Řisuty: Ilašenko (Škubal) – Kašák, Dostál, Babický, Bílek, Bunda, Raclavský, Muláček, Ovčinikov – Náprstek, Kos, Sladký – Záleský, Arnošt, Krpata – Kalla, Slavíček, Fortelka – Šilhavý, Janeček

    Rozhodčí: Krob – Kilian, Votrubec
    thejrc.org