SK Karviná – Břeclav 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vrchlabí 2:3 (kon.) | Písek – Sokolov 4:5 (kon.)
Klášterec nO – Jablonec n/N 5:6 (po pr.) | Nový Jičín – Frýdek-M. 2:4 (kon.) | Poruba 2011 – Kopřivnice 8:1 (kon.)
Technika Brno – Val. Meziříčí 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 7:3 (kon.) | Bílina – Nymburk 2:3 (kon.)
Klatovy – Kobra 8:6 (kon.) | Vsetín – Mor. Budějovice 8:0 (kon.) | Děčín – Řisuty 4:2 (kon.)
Trutnov – Tábor 1:6 (kon.) | Jindř. Hradec – Žďár n/S 3:11 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 0:0 (odl.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
7:3 (0:1, 3:0, 4:2)
HK Opava
Sobota 13.02.2016, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:05
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Róbert Mikéska to zkusil z ostrého úhlu na Šafránka od levého mantinelu, opavský brankář dokázal kotouč vyrazit pouze před sebe, kde se nacházel JAKUB TOMI. Mladý hodonínský útočník neměl problém posunout kotouč za brankovou čáru. Asistence: Róbert Mikéska.
     
    50:24
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hráči v modrých barvách okamžitě kontrují, DOMINIK MATULA si připisuje hat-trick v dnešním utkání! Zdeněk Jurásek jej našel v přečíslení dva na jednoho pěknou žabičkou, Matula se prakticky bez přípravy prosadil nad Šafránkův beton. Asistence: Zdeněk Jurásek.
     
    49:51
    Opava právě vstřelila branku!
    Seveřané se povedenou kombinační akcí dostávají zpět do hry. PETR CHALUPA dostal ideální pas před brankkoviště, který pohotově uklidil do hodonínské klece. Asistence: Petr Wolf, Tomáš Polok.
     
    48:22
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tohle je pro hosty pravděpodobně konečná, Jihomoravané totiž dokázali udeřit i v početní nevýhodě. PETR PEŠ dokázal ukořistit kotouč v útočném pásmo, uplatnil svůj dobrý forčeking a překonal Šafránka. Bez asistence.
     
    45:59
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Pohroma pro Slezan, domácí hokejisté si berou zpět dvoubrankový náskok! Po dravém průniku Davida Polesného se k několika dorážkám dostal ROBERT JEDLIČKA, kterému se nakonec podařilo zasunout puk za brankovou čáru. Asistence: David Polesný.
     
    42:02
    Opava právě vstřelila branku!
    Hostům se podařilo snížit hned po začátku třetí periody. JAN ŠTINDL společně s Lukášem Svobodou se dostali do přečíslení dva na jednoho, které druhý jmenovaný zakončil střelou do naprosto odkryté brány. Asistence: Lukáš Svoboda.
     
    35:14
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Jihomoravané, narozdíl od svého soupeře, nepohrdli dvojnásobnou přesilovkou a vedou o dvě branky. Zdeněk Jurásek narýsoval ideální přihrávku skrz brankoviště na hůl DOMINIKA MATULY, kterému zbylo jen nastavit hůl v požadovaném směru. Asistsence: Zdeněk Jurásek, Petr Peš.
     
    32:30
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Oba celky již hrály v plném počtu, když do útočného pásma zatáhl kotouč Martin Špok a překřížil se s DANIELEM KOLÁŘEM na ose hřiště. Domácí zadák si s připravenou šancí poradil zkušeně a nedal Šafránkovi žádnou šanci. Asistence: Martin Špok.
     
    21:07
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Jenže DOMINIK MATULA dostal vzápětí šanci na složení reparátu, který byl úspěšný! Hodonínský útočník dokázal ideálně zužitkovat dobré postavení na brankovišti a po střele Mikésky protlačil kotouč za Šafránkova záda. Asistence: Róbert Mikéska.
     
    17:58
    Opava právě vstřelila branku!
    Hodonínští Drtiči v souvislém tlaku propadli s pukem před brankou a z rychlého protiútku se z pravé strany nádhernou střelou do šibenice prosadil BOHUMIL HERMAN. Mezi tyčkou a pukem by neprošel ani list papíru. Bez asistence.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 22. Matula (Mikéska), 33. Kolář (Špok), 36. Matula (Jurásek, Peš), 46. Jedlička (Polesný), 49. Peš, 51. Matula (Jurásek), 58. Tomi (Mikéska) – 18. Herman, 43. Štindl (Svoboda), 50. Chalupa (Wolf, Polok)


    SHK Drtiči Hodonín: Zavadil (Zollpriester) – Kolář, Škápik, Pokorný, Mikéska, Nedvěd, Jedlička – Peš, Sajdl, Špok – Matula, Jurásek, Charvát – Černohous, Polesný, Tomi – Hložánek
    HK Opava: Šafránek (Plánovský) – Vrabel, Černý T., Galvas, Tichý, Tuma, Pavelek, Mosler – Štindl, Herman, Rousek, Vítek, Polok, Wolf, Selingr, Černý L., Svoboda, Chalupa

    Rozhodčí: Humpolíček – Měkýš, Otáhal
    bahis siteleri