Buffalo – Montreal 6:4 (kon.) | NY Rangers – Los Angeles 4:5 (po pr.) | Carolina – Pittsburgh 1:2 (0:1 po s.n.)
Detroit – Colorado 2:3 (1:2 po s.n.) | Tampa – Nashville 4:3 (po pr.) | Florida – St. Louis 3:5 (kon.)
Arizona – Calgary 4:1 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 1:2 (po pr.) | Minnesota – Boston 2:4 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
6:4 (2:1, 3:3, 1:0)
Montreal Canadiens
Sobota 13.02.2016, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:05 KANE - 6:4
     
    59:05
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácím nyní pomohl rozhodčí, který nahazovaný kotouč zastavil před rozjíždějícím Subbanem. Toho se ujal EVANDER KANE, který s kotoučem vjel do útočné třetiny a propálil Subbana. Je rozhodnuto! Asistence: Ryan O'Reilly.
    39:37 GALCHENYUK - 5:4
     
    39:37
    Montreal právě vstřelil branku!
    Další střelec, který se prosazuje podruhé v tomto utkání! Podobná akce jako u druhé branky Canadiens. ALEX GALCHENYUK dostal puk na pravý kruh, odkud se mu povedlo přesnou ránou snížit na rozdíl jediné branky! Asistence: Andrej Markov, P.K. Subban.
    37:41 FOLIGNO - 5:3
     
    37:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Máme tu druhého dvobrankového střelce tohoto utkání! MARCUS FOLIGNO si najel přeed branku lehce k levé straně a přesnou střelou se dokázal prosadit do pravého horního růžku!
    26:48 ANDRIGHETTO - 4:3
     
    26:48
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hokejové drama pokračuje další vstřelenou brankou! Chad Johnson za brankou neskutečně zachyboval a puk poslal jen na pravý kruh. SVEN ANDRIGHETTO se z této pozice dokázal střelou do odkryté branky prosadit! Bez asistence.
    24:46 GALCHENYUK - 4:2
     
    24:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přesně v moment, kdy končili tresty Kanea a Subbana, se hosté dokázali prosadit. ALEX GALCHENYUK se dostal ke střele z pravého kruhu, kterému se rychlou střelou povedlo překonat bezmocného Chada Johnsona! Asistence: Andrej Markov, David Desharnais.
    22:18 FOLIGNO - 4:1
     
    22:18
    Sabres právě vstřelili branku!
    Další branka v síti Montrealu Canadiens a Buffalo jde již do tří brankového vedení! Philip Varone obkroužil branku a poslal puk před branku. Tam se puk odrazil od MARCUSE FOLIGNA a šťastně skončil v brance Mikea Condona! Asistence: Philip Varone.
    21:28 GORGES - 3:1
     
    21:28
    Sabres právě vstřelili branku!
    Už je to 3:1 pro domácí celek! JOSH GORGES dostal puk z pravé strany, odkud se ale napoprvé nedokázal prosadit. Druhá střela ovšem skončila za zády Bena Scrivense, který opouští brankoviště! Bez asistence.
    19:43 KANE - 2:1
     
    19:43
    Sabres právě vstřelili branku!
    Andrej Markov zachyboval u své branky a puk poslal na hokejku Ryana O'Reillyho. Ten hned našel na levém kruhu Marcuse Foligna, který předal puk volnému EVANDERU KANEOVI. Domácí forvard si následně najel před branku a dokázal překonat bezmocného Scrivense! Asistence: Marcus Foligno, Ryan O'Reilly.
    12:50 LEGWAND - 1:1
     
    12:50
    Sabres právě vstřelili branku!
    Krásná kombinace domácích hokejistů končí vyrovnávací brankou! DAVID LEGWAND dostal skvělou přihrávku ze střední třetiny a svůj nájezd dokázal přesnou střelou zotavit ve svůj gól! Asistence: Nicolas Deslauriers, Zach Bogosian.
    03:44 ANDRIGHETTO - 0:1
     
    03:44
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní akce Canadiens! Buffalu se nepovedlo projít do útočné třetiny a hosté projeli do útoku. Max Pacioretty poslal puk mezi kruhy na SVENA ANDRIGHETTA, který dělovkou překonal Johnsona střelou o tyčku! Asistence: Max Pacioretty, David Desharnais.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 13. Legwand (Deslauriers, Bogosian), 20. Kane (Foligno, O'Reilly), 22. Gorges, 23. Foligno (Varone), 38. Foligno (TS), 60. Kane (O'Reilly) – 4. Andrighetto (Pacioretty, Desharnais), 25. Galchenyuk (Markov, Desharnais), 27. Andrighetto, 40. Galchenyuk (Markov, Subban)


    Buffalo Sabres: Johnson (Lehner) – Gorges, Ristolainen, Colaiacovo, Bogosian, McCabe, Franson – Deslauriers, O'Reilly, McGinn – Kane, Reinhart, Gionta – Moulson, Eichel, Foligno – Varone, Legwand, Bailey
    Montreal Canadiens: Scrivens (22. Condon) – Markov, P.K. Subban, Barberio, Gilbert, Jemelin, Pateryn – Galchenyuk, Plekanec, Gallagher – Pacioretty, Desharnais, Andrighetto – Fleischmann, Eller, Smith-Pelly – Byron, Mitchell, Weise

    Rozhodčí: Kimmerly, Rank – Devorski, Kovachik

    Diváci: 18 505
    thejrc.org