Buffalo – Montreal 6:4 (kon.) | NY Rangers – Los Angeles 4:5 (po pr.) | Carolina – Pittsburgh 1:2 (0:1 po s.n.)
Detroit – Colorado 2:3 (1:2 po s.n.) | Tampa – Nashville 4:3 (po pr.) | Florida – St. Louis 3:5 (kon.)
Arizona – Calgary 4:1 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 1:2 (po pr.) | Minnesota – Boston 2:4 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
4:5 (1:2, 2:1, 1:1 - 0:1)
Los Angeles Kings
Sobota 13.02.2016, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:10 PEARSON - 4:5
     
    63:10
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak to byl tedy parádní obrat v podání hráčů Kings! TANNER PEARSON jel zleva sám na Raantu, vypálil a puk skončil v síti. Asistence: Alec Martinez, Tyler Toffoli.
    59:30 KOPITAR - 4:4
     
    59:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté půl minuty před koncem znovu vyrovnávají! ANŽE KOPITAR si vzal po vhazování puk a z vrcholu kruhu napřáhl tak, že se touš před zraky zklamaných fanoušků dostal až za brankovou čáru. Kopitar tak kompletuje HATTRICK! Asistence: Drew Doughty, Jeff Carter.
    55:14 HAYES - 4:3
     
    55:14
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají těsně před koncem třetiny vedení! Mats Zuccarello jel po pravé straně ledové plochy, dostal se před bránícího hráče a ve správnou chvíli přihrál na KEVINA HAYESE, který už neměl problém nasměrovat puk do prázdné svatyně Budaje. Asistence: Mats Zuccarello, Keith Yandle.
    35:46 KOPITAR - 3:3
     
    35:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Máme tu opět vyrovnáno! McNabb nejprve okradl o puk v obranném pásmu Mooreho, z následné akce, kterou táhl Milan Lucic, přišel právě od něj skvělý pas na úplně volného ANŽEHO KOPITARA, kterému stačilo už jen nasměrovat hokejku směrem na prázdnou část branky. Asistence: Milan Lucic, Dustin Brown.
    29:21 ZUCCARELLO - 3:2
     
    29:21
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí otáčí vývoj zápasu během několika sekund! Kreider vyjel zpoza branky, na úrovni brankové čáry přihrál přesně na MATSE ZUCCRELLA, který vypálil sice nepřesně, ale štěstí se přiklonilo na jeho stranu a puk doklouzal za záda Budaje. Asistence: Chris Kreider, Derek Stepan.
    27:44 STEPAN - 2:2
     
    27:44
    Rangers právě vstřelili branku!
    Začínáme opět od nuly! DEREK STEPAN obral Toffoliho o puk při zakládání útoku, protlačil se až těsně před branku, kde zakončil přesně pod lapačku bezmocného Budaje. Bez asistence.
    13:00 STALBERG - 1:2
     
    13:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak jsem to asi zakřikl. Je sníženo! Kevin Hayes byl za brankou, přihrávkou našel volného VIKTORA STALBERGA číhající metr před svatyní hostů a ten propálil slovenského brankáře. Asistence: Kevin Hayes, Oscar Lindberg.
    11:26 GÁBORÍK - 0:2
     
    11:26
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté nakonec přesilovku využívají. MARIÁN GÁBORÍK nic nekomplikoval, sebral kotouč za brankou a po vzoru svého kolegy se obtočil na vrcholu kruhu a z mezikruží následně vypálil přesně do horní části branky. Asistence: Alec Martinez.
    00:33 KOPITAR - 0:1
     
    00:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení hned z první šance. ANŽE KOPITAR objel branku, namířil si to směrem k pravému kruhu a z něj vypálil přesně do horního růžku. Asistence: Drew Doughty, Milan Lucic.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 13. Stalberg (Hayes, Lindberg), 28. Stepan, 30. Zuccarello (Kreider, Stepan), 56. Hayes (Zuccarello, Yandle) – 1. Kopitar (Doughty, Lucic), 12. Gáborík (Martinez), 36. Kopitar (Lucic, Brown), 60. Kopitar (Doughty, Carter), 64. Pearson (Martinez, Toffoli)


    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – Girardi, Yandle, Klein, Staal, McIlrath, Boyle – Zucarello, Stepan, Kreider – Fast, Brassard, Miller – Stalberg, Hayes, Lindberg – Paille, Moore, Glass.
    Los Angeles Kings: Budaj (Enroth) – Doughty, Muzzin, Schenn, Martinez, Gravel, McNabb – Brown, Kopitar, Lucic – Toffoli, Carter, Pearson – Lewis, Lecavalier, Gáborík – Nolan, Andreoff, King.

    Rozhodčí: Lewis, O’Halloran – Racicot, Grandt
    thejrc.org