Buffalo – Montreal 6:4 (kon.) | NY Rangers – Los Angeles 4:5 (po pr.) | Carolina – Pittsburgh 1:2 (0:1 po s.n.)
Detroit – Colorado 2:3 (1:2 po s.n.) | Tampa – Nashville 4:3 (po pr.) | Florida – St. Louis 3:5 (kon.)
Arizona – Calgary 4:1 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 1:2 (po pr.) | Minnesota – Boston 2:4 (kon.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
4:3 (0:1, 2:0, 1:2 - 1:0)
Nashville Predators
Sobota 13.02.2016, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:04 Tyler JOHNSON - 4:3
     
    61:04
    Tampa právě vstřelila branku!
    A máme hotovo, dnešní zápas plný obratů vyhrávají Bolts! TYLER JOHNSON se po přihrávce od Victora Hedmana uvolnil za bránící hráče a střelou po zemi prostřelil Pekku Rinneho mezi betony! Asistence: Victor Hedman a Steven Stamkos.
    59:33 Steven STAMKOS - 3:3
     
    59:33
    Tampa právě vstřelila branku!
    A máme srovnáno, to je něco! Přesilovou hru šest na čtyři využil kdo jiný než kanonýr STEVEN STAMKOS. Ten se dnes po několika pokusech konečně prosadil, když dostal nabito na volej od Victora Hedmana. Jeho dělovou ránu zastavila až síť Rinneho brány! Asistence: Victor Hedman a Nikita Kučerov.
    47:46 Filip FORSBERG - 2:3
     
    47:46
    Nashville právě vstřelil branku!
    A hosté dnes podruhé jdou do vedení! FILIP FORSBERG se po pravém mantinelu protáhnul až před brankáře Bena Bishopa, kterého na bližší tyči dokázal překonat! Predátoři tak upravili stav zápasu na 3:2, domácí Blesky se znovu budou muset snažit o obrat. Asistence: Mike Ribeiro a Roman Josi.
    44:01 James NEAL - 2:2
     
    44:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    A přesně proto jsem švýcarského beka nyní chválil! Jen potvrdil má slova vynikající přihrávkou, díky které se do samostatného úniku dostal JAMES NEAL. Tváří v tvář Bishopovi zvolil bekhendovou kličku, kterou upravil stav zápasu na 2:2! Asistence: Roman Josi a Barret Jackman.
    30:07 Nikita KUČEROV - 2:1
     
    30:07
    Tampa právě vstřelila branku!
    Velice rychlý obrat domácích hokejistů! NIKITA KUČEROV dostal parádní přihrávku od svého krajánka a jmenovce Nestěrova, díky čemuž se dostal do samostatného úniku. Ač faulován Ryanem Ellisem, zakončit dokázal. Puk nakonec pod betony Pekky Rinneho proklouzl až do branky a Tampa Bay vede 2:1! Asistence: Nikita Nestěrov a Ben Bishop.
    28:22 J.T. BROWN - 1:1
     
    28:22
    Tampa právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Šikovně to nyní provedl finský útočník Valtteri Filppula, který nahodil puk před branku. Tam byl velký počet hráčů obou celků, takže Pekka Rinne to měl velice těžké. Nejlépe se v předbrankovém prostoru nakonec zorientoval J.T. BROWN, který dopravil touš do branky a upravil na 1:1! Asistence: Valtteri Filppula a Andrej Šustr.
    09:40 Mike FISHER - 0:1
     
    09:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hostující tým se zničehonic dostává do vedení! MIKE FISHER po pěkném přiťuknutí od Arvidssona ve středním pásmu přejel útočnou modrou čáru a parádně umístěnou střelou zápěstím zaskočil Bena Bishopa! Predátoři vedou 1:0. Asistence: Viktor Arvidsson a Mattias Ekholm.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 29. Brown (Filppula, Šustr), 31. Kučerov (Nestěrov, Bishop), 60. Stamkos (Hedman, Kučerov), 62. Johnson (Hedman, Stamkos) – 10. Fisher (Arvidsson, Ekholm), 45. Neal (Josi, Jackman), 48. Forsberg (Ribeiro, Josi)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Gudlevskis) – Hedman, Šustr, Carle, Strålman, Nestěrov, Coburn – Palát, Namestnikov, Stamkos – Killorn, Johnson, Kučerov – Brown, Filppula, Callahan – Paquette, Boyle, Condra. Trenér: Jon Cooper.
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Ekholm, Ellis, Jackman, Bitetto – Järnkrok, Johansen, Neal – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Fisher, Arvidsson – Salomäki, Gaustad, Bass. Trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Joannette, St. Pierre – Murray, MacPherson

    Diváci: 19 092
    thejrc.org