Buffalo – Montreal 6:4 (kon.) | NY Rangers – Los Angeles 4:5 (po pr.) | Carolina – Pittsburgh 1:2 (0:1 po s.n.)
Detroit – Colorado 2:3 (1:2 po s.n.) | Tampa – Nashville 4:3 (po pr.) | Florida – St. Louis 3:5 (kon.)
Arizona – Calgary 4:1 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 1:2 (po pr.) | Minnesota – Boston 2:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:5 (1:3, 1:1, 1:1)
St. Louis Blues
Sobota 13.02.2016, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:17 STEEN - 3:5
     
    52:17
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues dávají veledůležitou branku a rychle brzdí euforii Panterů. Autorem branky je ALEXANDER STEEN, který po Backesově přihrávce za branku bekhendem zvedl puk nad pravé rameno bezmocného Montoyi. Asistence: David Backes, Patrik Berglund.
    50:47 HUBERDEAU - 3:4
     
    50:47
    Florida právě vstřelila branku!
    V BB&T Center máme zaděláno na pořádné drama! Jaromír Jágr si sjel s kotoučem na holi na osu hřiště, aby nahrál doleva Campbellovi, po jehož pasu skrz brankoviště se prosadil JONATHAN HUBERDEAU. Elliott se neměl šanci přesunout a zabránit této brance. Asistence: Brian Campbell, Jaromír Jágr.
    30:44 EKBLAD - 2:4
     
    30:44
    Florida právě vstřelila branku!
    A Blues mohou této zbytečné chyby litovat! Jaromír Jágr ve spolupráci s Bjugstadem získal v útočném pásmu puk pro Huberdeaua, který jej posunul AARONU EKBLADOVI, jenž tvrdě vypálil zpoza levého kruhu a nedal Elliottovi žádnou šanci. Asistence: Jonathan Huberdeau, Jaromír Jágr.
    28:00 TARASENKO - 1:4
     
    28:00
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Na druhé straně už udeřilo a Blues tak mají již tříbrankový náskok! Schwartz našel v levém kruhu osamoceného Bouwmeestera, jehož pokus Montoya vyrazil k VLADIMIRU TARASENKOVI, jenž potrestal nedůraz domácí obrany střelou do odkryté branky. Asistence: Jay Bouwmeester, Jaden Schwartz.
    19:41 FABBRI - 1:3
     
    19:41
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Pantery, kteří inkasují těsně před odchodem do šaten. ROBBY FABBRI si na pravé strany vyměnil kotouč se Stastnym,, jehož přihrávka zpoza brankové čáry se od Petrovice odrazila zpět k Fabbrimu a ten přidal třetí gól St. Louis. Asistence: Paul Stastny, Kevin Shattenkirk.
    15:57 SCHWARTZ - 1:2
     
    15:57
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues dávají druhý gól a otáčí skóre ve svůj prospěch! Parayko si z druhé vlny sjel pro přihrávku od Tarasenka a vystřelil z pravého kruhu. Luongo se zmohl jen k vyražení a přijíždějící JADEN SCHWARTZ z dorážky zaznamenal svůj první gól v sezóně. Asistence: Colton Parayko, Vladimir Tarasenko.
    12:16 BACKES - 1:1
     
    12:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Roberto Luongo si nyní vybral slabší chvilku a výrazně pomohl hostům k vyrovnávající brance! DAVID BACKES si ve středním pásmu obhodil Ekblada a narazil si o mantinel, načež z levého kruhu vystřelil přes Kulikova a domácímu brankáři prošel puk mezi betony. Asistence: Colton Parayko.
    05:05 MACKENZIE - 1:0
     
    05:05
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí přečkali úvodní nápor Blues a sami udeřili jako první! Thornton zakončil z blízkosti pravého mantinelu, Elliott puk pouze vyrazil a dorážející DEREK MACKENZIE se už střelou k pravé tyči nemýlil. Asistence: Shawn Thornton.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 6. MacKenzie (Thornton), 31. Ekblad (Huberdeau, Jágr), 51. Huberdeau (Campbell, Jágr) – 13. Backes (Parayko), 16. Schwartz (Parayko, Tarasenko), 20. Fabbri (Stastny, Shattenkirk), 28. Tarasenko (Bouwmeester, Schwartz), 53. Steen (Backes, Berglund)


    Florida Panthers: Luongo (21. Montoya) – Campbell (A), Petrovic, Kulikov, Ekblad, Kampfer, Regner – Huberdeau, Bjugstad, Jágr – Jokinen (A), Trocheck, Smith – Howden, Pirri, Shaw – Wilson, MacKenzie (A), Thornton.
    St. Louis Blues: Elliott (Copley) – Bouwmeester, Shattenkirk (A), Gunnarsson, Parayko, Edmundson, Bortuzzo – Berglund, Steen (A), Backes (C) – Schwartz, Lehtera, Tarasenko – Fabbri, Stastny, Brouwer – Upshall, Brodziak, Reaves.

    Rozhodčí: Hebert, McCauley – Murphy, Nansen

    Diváci: 13 904
    bahis siteleri