Buffalo – Montreal 6:4 (kon.) | NY Rangers – Los Angeles 4:5 (po pr.) | Carolina – Pittsburgh 1:2 (0:1 po s.n.)
Detroit – Colorado 2:3 (1:2 po s.n.) | Tampa – Nashville 4:3 (po pr.) | Florida – St. Louis 3:5 (kon.)
Arizona – Calgary 4:1 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 1:2 (po pr.) | Minnesota – Boston 2:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Boston Bruins
Sobota 13.02.2016, 20:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Mike REILLY - 2:4
     
    59:23
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKE REILLY střílí svůj první gól v kariéře NHL a snižuje v závěru utkání z pohledu Minnesoty na 2:4!! Mike Reilly se po přihrávce Mikaela Granlunda pomazlil mezi kruhy pro vhazování s pukem a poté ho poslal přesně ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Mikael Granlund, Jason Zucker.
    58:18 Zdeno CHÁRA - 1:4
     
    58:18
    Bruins právě vstřelili branku!
    ZDENO CHÁRA se zapisuje mezi střelce a pečetí vítězství Bostonu!! Zdeno Chára vyhodil puk z obranného pásma a nádherným obloukem ho poslal do prázdné brány. Asistence: Zach Trotman.
    46:58 Loui ERIKSSON - 1:3
     
    46:58
    Bruins právě vstřelili branku!
    LOUI ERIKSSON střílí nádherný gól a posílá Boston do dvoubrankového vedení!! Loui Eriksson se dostal po krásné přihrávce do jízdy od Ryana Spoonera do samostatného úniku a po krásné kličce do bekhendu puk mezi betony Darcyho Kuempera umístil ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Ryan Spooner, Jimmy Hayes.
    31:48 David KREJČÍ - 1:2
     
    31:48
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID KREJČÍ se prosazuje a po prozkoumání videa střílí gól, po kterém se Boston rychle vrací do vedení!! David Krejčí nahodil puk před bránu, kde si ho Nino Niederreiter ještě před nárazem do levé tyče srazil tělem do vlastní brány. Je to hodně nešťastný gól, ale gól, který platí. Asistence: David Pastrňák.
    31:13 Thomas VANEK - 1:1
     
    31:13
    Minnesota právě vstřelila branku!
    THOMAS VANEK předvedl před bránou velký důraz a vyrovnává na 1:1!! Thomas Vanek využil chybného rozehrání Bruins za bránou a po vybruslení zpoza brány se snažil u pravé tyče zasunout puk do brány, což se mu díky skvělému zákroku Jonase Gustavssona nepodařilo, jenže brankář Bruins si vzápětí pravým betonem puk sám srazil do vlastní brány. Bez asistence.
    06:18 Brad MARCHAND - 0:1
     
    06:18
    Bruins právě vstřelili branku!
    BRAD MARCHAND skóruje v oslabení a posílá Boston Bruins do vedení!! To jsou věci. David Krejčí z pravého křídla našel na vzdálenější levé tyči krásnou diagonální přihrávkou najíždějícího Brada Marchanda, který z blízkosti dorazil puk do prázdné brány. Asistence: David Krejčí.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 32. Vanek, 60. Reilly (Granlund, Zucker) – 7. Marchand (Krejčí), 32. Krejčí (Pastrňák), 47. Eriksson (Spooner, Hayes), 59. Chára (Trotman)


    Minnesota Wild: Kuemper (Dubnyk) – Suter (A), Folin, Scandella, Dumba, Prosser, Reilly – Parise (A), Koivu (C), Coyle – Niederreiter, Granlund, Pominville – Vanek, Haula, Fontaine – Carter, Stoll, Zucker. Hlavní trenér: Mike Yeo.
    Boston Bruins: Gustavsson (Rask) – Chára (C), Trotman, Morrow, Seidenberg, Krug, K. Miller – Marchand, Spooner, Connolly – Beleskey, Krejčí (A), Pastrňák – Eriksson (A), Hayes, Kemppainen – Rinaldo, Talbot, Randell. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Brad Watson, Brian Pochmara – Jay Sharrers, Mark Wheler

    Diváci: 19191
    thejrc.org