Rakousko – Švýcarsko 0:3 (kon.) | Česko – Německo 4:1 (kon.)
konec
Česko
4:1 (3:0, 1:1, 0:0)
Německo
Sobota 13.02.2016, 18:45 • Zimní stadion Dvůr Králové nad Labem • Turnaj čtyř (ženy U15)
Partner:
     
    58:56
    Vítězství už nám neunikne, ale čeká nás ještě jedno oslabení. Aneta Zachová (CZE) je vyloučena za nedovolené bránění.
     
    54:49
    Na chvíli se poměr sil na ledě vyrovná. Luisa Welckeová (GER) pyká za vražení na hrazení.
     
    53:18
    A teď putuje Kristýna Kaltounková (CZE) podruhé v této třetině sem pode mě na trestnou lavici. Fanouškům se to nelíbí, ale na našem oslabení to nic nezmění. Podražení.
     
    47:42
    Ale čeká nás přes minutu přesilovky čtyř proti třem! Alina Levringhausová (GER) si odsedí dvě minuty za jasné podražení.
     
    47:30
    Kristýna Kaltounková (CZE) nám vzápětí předvedla něco z ostřejšího ranku a na trestné lavici si popovídá se soupeřkou. Dvě minuty za hru tělem.
     
    46:44
    Chvíli se hrálo před hráčskými lavicemi a oba týmy střídaly. Bylo to ošemetné na obou stranách, za hru v šesti ale pykají Němky a nás čeká v rychlém sledu druhá přesilovka. Trest odpyká Lea Glossmannová (GER).
     
    44:43
    Tereza Sovjáková nyní vybojovala faul soupeřky, která spořádaně odjíždí na trestnou lavici. Ronja Harková (GER) je vyloučena za podražení.
     
    37:36
    Daniela Pejšová (CZE) je dneska opravdu hodně vidět. Teď za to tedy není ráda, protože za svůj obranný zákrok si odpyká dvě minuty, ale já bych to v její situaci zahrál úplně stejně. Hra tělem.
     
    29:49
    Tak ne, bude to přesilovka. Alina Levringhausová (GER) – 2 minuty za držení protihráčky.
     
    14:37
    Čeká nás 35 sekund přesilovky čtyř proti třem. Podražení Aliny Fiedlerové (GER) teď bylo zcela neúmyslné, německým fanouškům se trest nelíbí, ale to je tak všechno, co s tím můžou dělat.
     
    13:51
    Bude se ale hrát ve čtyřech na obou stranách. Monika Krčková (CZE) trefila střelou Luisu Welckeovou, která se pak za pukem chtěla vydat. V tom jí ale česká obránkyně zamezila a pyká za nedovolené bránění.
     
    13:12
    A můžeme pokračovat v náporu. Němky se provinily útočným faulem, Franziska Klingerová (GER) je vyloučena za hru tělem.
     
    03:52
    Naše aktivita vede alespoň k první přesilovce. Za hákování je vyloučena Alina Fiedlerová (GER).

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 8. D. Pejšová (Zachová, Kaltounková), 13. Krčková, 13. Fabšicová (Hájková), 33. D. Pejšová (Šmajdová) – 31. Kubiczeková (Klingerová)


    Česko: Švejdová (J. Pejšová) – Krčková, D. Pejšová, Šmajdová, Vlková, Sovjáková, G. Horáková, Zachová – Mazancová, Kaltounková "C", Čajanová – Fabšicová, V. Černá, Hájková – Škorpíková, Petřeková, Seroiszková – Z. Černá, Sarnovská, T. Horáková. Trenérka: Jana Krylová.
    Německo: Förgová (Dislová) – Idschoková, Klingerová "C", Raschkeová, Fuchsová, Merkleová, Glossmannová, Gawronová, Heinzová – Harková, Kubiczeková, Christofová – Luisa Welckeová, Lilli Welckeová, Bartellová – Jekelová, Nietzscheová, Schieferová – Levringhausová, Fiedlerová, Miguezová. Trenér: Robert Geml.

    Rozhodčí: Malá – Šťastná, Štefková.
    ocianews.com