Rakousko – Švýcarsko 0:3 (kon.) | Česko – Německo 4:1 (kon.)
konec
Česko
4:1 (3:0, 1:1, 0:0)
Německo
Sobota 13.02.2016, 18:45 • Zimní stadion Dvůr Králové nad Labem • Turnaj čtyř (ženy U15)
Partner:
     
    32:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak až po přesilovce se DANIELA PEJŠOVÁ dočkala své druhé branky v dnešním zápase! U naší Dády se vždycky můžete vsadit, že trefí horní tyčku. Jenom je otázka, zda se od ní puk odrazí ven, nebo dovnitř! Teď naštěstí platila druhá varianta, Förgová měla zakrytý výhled, proto lapačkou máchla naprázdno a je to 4:1! Asistence: Vivien Šmajdová.
     
    30:13
    Německo právě vstřelilo branku!
    Přesilovka má bohužel opačný účinek, stejně jako včera v ní inkasujeme první gól našich soupeřek. Kapitánka Klingerová vyslala do rychlého úniku SARAH KUBICZEKOVOU, která si nabruslila až před Švejdovou. I když u ní byla česká obránkyně, v poslední chvíli vystřelila přesně k tyčce naší gólmanky. Němky snižují na 3:1. Asistence: Franziska Klingerová.
     
    12:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fantazie, holky vlétly do zápasu neskutečně nahecované a ve 13. minutě vedeme už o tři góly! Kristýna Hájková si po levém křídle najížděla k brance, ještě měla u druhé tyčky Fabšicovou. Posílala jí nahrávku a podle všeho si německá brankářka kotouč srazila za záda, nicméně gól je připsán právě ANNĚ FABŠICOVÉ – 3:0! Asistence: Kristýna Hájková.
     
    12:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tam druhý! Jak důležité je clonit brankářce, to teď české hokejistky jasně prokázaly. Puk se vrátil na modrou čáru MONICE KRČKOVÉ, která se rozhodla vystřelit. A byla to vynikající volba, protože Förgová nic neviděla, lapačkou máchla naprázdno a puk jí o tyčku skončil za zády – 2:0! Bez asistence.
     
    07:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Narůstající tlak českého týmu vede k zasloužené první brance! DANIELA PEJŠOVÁ znovu potvrdila, že stejně jako obranné úkoly zvládá i ty útočné. Po nahrávce Anety Zachové zůstala sama za německou obranou a gólmance pověsila puk nechytatalně do růžku, vedeme 1:0! Asistence: Aneta Zachová, Kristýna Kaltounková.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 8. D. Pejšová (Zachová, Kaltounková), 13. Krčková, 13. Fabšicová (Hájková), 33. D. Pejšová (Šmajdová) – 31. Kubiczeková (Klingerová)


    Česko: Švejdová (J. Pejšová) – Krčková, D. Pejšová, Šmajdová, Vlková, Sovjáková, G. Horáková, Zachová – Mazancová, Kaltounková "C", Čajanová – Fabšicová, V. Černá, Hájková – Škorpíková, Petřeková, Seroiszková – Z. Černá, Sarnovská, T. Horáková. Trenérka: Jana Krylová.
    Německo: Förgová (Dislová) – Idschoková, Klingerová "C", Raschkeová, Fuchsová, Merkleová, Glossmannová, Gawronová, Heinzová – Harková, Kubiczeková, Christofová – Luisa Welckeová, Lilli Welckeová, Bartellová – Jekelová, Nietzscheová, Schieferová – Levringhausová, Fiedlerová, Miguezová. Trenér: Robert Geml.

    Rozhodčí: Malá – Šťastná, Štefková.
    bahis siteleri