Rusko – Česko 3:1 (kon.)
konec
Rusko
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
Česko
Sobota 13.02.2016, 14:00 • Stiga Arena • Reprezentace do 16 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:06
    Tohle je velká nepříjemnost v cestě za vyrovnáním. Vrátky trestné lavice projel Libor Zábranský (CZE), jenž se dopustil hákování.
     
    51:16
    Rusové kupí faul za faulem a je tady ideální možnost vyrovnat. Kirill Kazakov (RUS) zamířil na trestnou lavici ke dvěma minutám za držení protihráče.
     
    48:04
    Dobrá zpráva pro Čechy, poměr sil na ledě se vyrovná po faulu Nikity Zorkina (RUS), jenž usedá na lavici hanby za podražení.
     
    46:38
    Proti oslabenému soupeři si zahrají i Rusové. Český tým je potrestán za hru v příliš mnoho hráčích na ledě.
     
    42:26
    Vypadá to, jako kdyby měl Roman Kaliničenko (RUS) místo na trestné lavici předplacené. Je vyloučený už potřetí za sebou, tentokrát za nedovolené bránění.
     
    39:12
    Tak že by se Češi konečně dočkali? Na konci prostřední části si zahrají přesilovku, když si hákováním pomohl Roman Kaliničenko (RUS), který podruhé v krátkém časovém sledu usedá do hokejového vězení.
     
    32:17
    Mladší Češi se mohou vrátit zpět do hry při přesilovce, potrestaným hráčem je Roman Kaliničenko (RUS), jenž se nevyvaroval vražení na hrazení.
     
    29:37
    Zdeněk Sedlák (CZE) – 2 minuty – hákování.
     
    22:42
    A poměr sil na ledě se rychle vyrovnal, Demid Mansurov (RUS) si pomohl hákováním
     
    22:15
    Další komplikace pro mladé Čechy. Sudí Röhr vykázal na trestnou lavici ke dvěma minutám Vojtěcha Dobiáše (CZE) za vražení na hrazení.
     
    17:31
    Tomáš Dajčar (CZE) si pomohl za hranicí pravidel, když držel protihráče, a obdržel trest na 2 minuty.
     
    11:18
    Přesilovku si zahrají i Rusové. Na trestnou lavici byl ke dvěma minutám za krosček vykázán Vojtěch Dobiáš (CZE).
     
    04:20
    Češi mohou poměrně rychle odpovědět, nabídla se jim přesilovka. Prvním vyloučeným hráčem zápasu se stal Roman Kaliničenko (RUS) za podražení.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Mutovin, 20. Šestopalov (Maluchin, Komarov), 58. Zorkin (Šestopalov) – 51. Jeník (Zábranský, Dajčar)


    Rusko: Artemjev (Isajev) – Ochotjuk, Jefremov, Misyul, Komarov, Kaliničenko, Sinitsyn, Zorkin, Legalin – Nesvetajev, Šabanov, Mutovin – Dolgopjatov, Koreškov, Rtiščev – Šestopalov, Mansurov, Maluchin – Fedorov, Astaševskij, Kazakov
    Česko: Dvořák (Dostál) – Dajčar, Zábranský, Bernáth, Kowalczyk, Dluhoš, Malík, Adámek, Seeman – Plášek, Sedlák, Kvasnica – Koblížek, Pavel, Gajarský – Dobiáš, Střondala, Jeník – Kropáček, Arnošt, Blümel

    Rozhodčí: Andreas Röhr – Jesper Jatko, Robin Werner

    Diváci: 375
    thejrc.org