Česko – Rusko 2:4 (kon.) | Švédsko – Finsko 4:2 (kon.)
konec
Švédsko
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
Finsko
Sobota 13.02.2016, 15:30Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:31
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Niclas Burström našel přesnou přihrávkou TIMA HEEDA, který se prosazuje a posílá domácí do dvoubrankového vedení. Asistence: Niclas Burström.
     
    34:26
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A je sníženo na rozdíl jediné branky. Filppula našel Kaltevu, který vylepšil pozici pro SEBASTIANA AHOA, který zakončil přesilovkotou akci přesnou střelou. Asistence: Ilari Filppula, Mikko Kalteva.
     
    31:54
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A se sníženo, po přihrávce Filppuli se prosazuje JOONAS NÄTTINEN. Finové se krátce po polovině základní hrací doby dostávají na rozdíl dvou branek. Asistence: Ilari Filppula.
     
    21:25
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    První střela Švédska ve druhé třetině končí gólem. Klasen našel PATRIKA ZACKRISSONA, s jehož střelou si finský brankář nedokázal poradit. Asistence: Linis Klasen.
     
    16:41
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Na konci úvodního dějství se domácí dostávají do vedení o dvě branky. Při hře pět na pět našel Norman přesným pasem PATRIKA ZACKRISSONA, jehož střela proklouzla brankáři do branky. Asistence: John Norman.
     
    12:09
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí, střelecky aktivnější, se dostávají do vedení zcela po zásluze. Johan Sundström našel přesným pasem ANDREASE THUERESSONA, který dokázal přesnou střelou překonat brankáře Metsolu. Asistence: Johan Sundström
    Marken.cz

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 13. Thuresson (Sundström), 17. Zackrisson (Norman), 22. Zackrisson (Klasen), 41. Heed (Burström) – 32. Nättinen, 35. Aho (Kalteva, Filppula)


    Švédsko: Fasth (Svensson) – Nygren, Junland, Englund, Fantenberg, Heed, Burström, Forsling – Danielsson, Lundqvist, Sörensen – Petersson, Wallmark, Axelsson – Thuresson, Sundström, Klasen – Norman, Zackrisson, Lünberg
    Finsko: Metsola (Husso) – Kivisto, Mäenpää, Jalvanti, Elorinne, Kalteva, Melart, Jarvinen, Mäntylä – Louhivaara, Lindgren, Pesonen – Osala, Sallinen, Kiiskinen – Aho, Niemi, Laine – Lehkonen, Nattinen, Filppula

    Rozhodčí: Gofman – Olenin

    Diváci: 80 94
    thejrc.org