Znojmo – Innsbruck 3:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
3:4 (2:0, 0:2, 1:2)
HC TWK Innsbruck
Sobota 13.02.2016, 17:45 • Zimní stadion města Znojma • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    58:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Není ale konec! JAKUB ŠVANDA našel odražený kotouč u tyčky a měl lehkou práci! Bez asistence.
     
    58:38
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    A hned na to doplácejí. DENNIS TESCHAUER ujel znojemské obraně a skóroval. Asistence: Dominik Javorek.
     
    43:22
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Zmatků ve znojemské obraně využil CLEMENS PAULWEBER, jehož dorážku nezastavil ani akrobatický kousek Pacla, jenž se snažil na puk skočit. Asistence: Maximilian Hohenegg.
     
    24:35
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Do brejku se dostal DAVID KUPRIAN, který si nebral servítky a prostřelil Pacla tvrdou ranou z mezikruží. Asistence: Dominik Javorek.
     
    22:31
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Tlaku před bránou nakonec hosté využili. DOMINIK JAVOREK se zmocnil kotouče a v pádu dokázal prostřelit Pacla pod lapačku. Asistence: Dennis Teschauer a David Kuprian.
     
    14:55
    Orli právě vstřelili branku!
    Nabídnutou výhodu Orli nakonec zužitkovali! Nádhernou křižnou přihrávkou přes celé pásmo se blýskl Jiří Svatuška, který našel JAKUBA ŠVANDU, jenž měl sám před Litterbachem velmi lehkou práci. Asistence: Jiří Svatuška a Tomáš Račický.
     
    05:08
    Orli právě vstřelili branku!
    A je tu úvodní gól duelu! Račický našel geniální přihrávkou FILIPA JEŘÁBKA, který se v samostatném úniku nemýlil a prostřelil brankáře přesně pod lapačku. Asistence: Tomáš Račický a Matěj Porzer.

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 6. Jeřábek (Račický, Porzer), 15. Švanda (Svatuška, Račický), 59. Švanda – 23. Javorek (Teschauer, Kuprian), 25. Kuprian (Javorek), 44. Paulweber (Hohenegg), 59. Teschauer (Javorek)


    HC LERAM Orli Znojmo: Pacl (Slezák) – Švanda, Nahodil, Porzer, Pucher, Štuk, Kiss – Niederhafner, Lander, Svatuška – Jeřábek, Musil, Račický – Hačecký, Jambor, Bulín – Šlégl, Březina, Brabec.
    HC TWK Innsbruck: Litterbach (Weissenegger) – Miskovez, Ebner, Heinricher, Strobl, Fender, Jaunegg – Javorek, Teschauer, Kuprian – Schöser, Hohenegg, Paulweber – Ploner, Kastner, Rodnov.

    Rozhodčí: Slávka – Reich, Skopal
    bahis siteleri