Florida – Nashville 0:5 (kon.) | Vancouver – Toronto 2:5 (kon.) | Columbus – Ottawa 4:2 (kon.)
Carolina – NY Islanders 6:3 (kon.) | Dallas – Washington 4:3 (kon.) | Chicago – Anaheim 2:3 (po pr.)
Edmonton – Winnipeg 1:2 (1:2 po s.n.) | San Jose – Arizona 4:1 (kon.) | Buffalo – Colorado 4:1 (kon.)
New Jersey – Los Angeles 1:0 (kon.) | Detroit – Boston 6:5 (kon.)
konec
Florida Panthers
0:5 (0:2, 0:1, 0:2)
Nashville Predators
Neděle 14.02.2016, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:48 JÄRNKRÖK - 0:5
     
    53:48
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tohle už je debakl, Nashville ve vlastním oslabení přidává pátou branku! Ekblad svým nepřesným pasem nabídl hostům přečíslení dvou proti jednomu, které Josi vyřešil náramně, když ideálně načasovaným pasem oslovil CALLEHO JÄRNKRoKA, jemuž už stačilo pouze trefit odkrytou svatyni Cats! Asistence: Roman Josi.
    47:59 WEBER - 0:4
     
    47:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators využívají i svou druhou přesilovku, řekl bych, že je definitivně rozhodnuto! Ribeiro našel na modré čáře Josiho, který naznačil střelu, místo toho puk ale poslal směrem k SHEA WEBEROVI, jenž nechytatelnou dělovku z hranice levého kruhu nedal Luongovi čuchnout! Asistence: Roman Josi, Mike Ribeiro.
    30:24 NEAL - 0:3
     
    30:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka, hosté vedou už o tři branky! Po Josiho žabce se před Ribeirem ocitlo moře volného prostoru, jeho prudkou ránu lehce tečoval Johansen, Luongo ale dokázal zareagovat a zasáhl. Puk ovšem vyrazil pouze před sebe, kde se nejlépe zorientoval JAMES NEAL a pohodlně jej uklidil do sítě! Asistence: Ryan Johansen, Mike Ribeiro.
    08:24 SALOMÄKI - 0:2
     
    08:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak pozor, Nashville přidává druhou branku! Velkou chybu v obraně udělal rozehrávající zadák Kampfer, kterého v rohu kluziště hravě odzbrojil Watson a v prostoru mezi kruhy našel nikým nehlídaného MIKKU SALOMÄKIHO, jenž povedenou ranou vymetl pavučinky v levé šibenici Luongovy pokladnice! Asistence: Austin Watson.
    06:18 JÄRNKRÖK - 0:1
     
    06:18
    Nashville právě vstřelil branku!
    Na první branku jsme dlouho čekat nemuseli, Nashville se ujímá vedení! Rychlá akce Predators započala u Bitetta, který nahrál rozjetému CALLEMU JÄRNKROKOVI, jenž si po přejezdu útočné modré vyměnil kotouč s Nealem a poté přesnou ranou do horní poloviny domácí svatyně překonal bezmocného Luonga! Asistence: James Neal, Anthony Bitetto.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 7. Järnkrok (Neal, Bitetto), 9. Salomäki (Watson), 31. Neal (Johansen, Ribeiro), 48. Weber (Josi, Ribeiro), 54. Järnkrok (Josi)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Campbell, Petrovic, Kulikov, Ekblad, Kampfer, Regner – Huberdeau, Pirri, Jágr – Jokinen, Trocheck, Smith – Howden, Bjugstad, Shaw – Wilson, MacKenzie, McFarland. Trenér: Gerard Gallant.
    Nashville Predators: Hutton (Rinne) – Josi, Weber, Ellis, Ekholm, Jackman, Bitetto – Järnkrok, Johansen, Neal – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Fisher, Arvidsson – Salomäki, Gaustad, Watson. Trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Chris Lee – Brian Murphy, Matt MacPherson

    Diváci: 15 591
    thejrc.org