Florida – Nashville 0:5 (kon.) | Vancouver – Toronto 2:5 (kon.) | Columbus – Ottawa 4:2 (kon.)
Carolina – NY Islanders 6:3 (kon.) | Dallas – Washington 4:3 (kon.) | Chicago – Anaheim 2:3 (po pr.)
Edmonton – Winnipeg 1:2 (1:2 po s.n.) | San Jose – Arizona 4:1 (kon.) | Buffalo – Colorado 4:1 (kon.)
New Jersey – Los Angeles 1:0 (kon.) | Detroit – Boston 6:5 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
6:3 (1:0, 5:2, 0:1)
New York Islanders
Neděle 14.02.2016, 01:20 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:49 MARTIN - 6:3
     
    46:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je sníženo. Po levé straně si udělal výlet Cizikas, naservíroval na střed přihrávku, do té se z první opřel MATT MARTIN a prostřelil Läcka. Asistence: Casey Cizikas, Johnny Boychuk.
    39:59 RASK - 6:2
     
    39:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Demolice hostujícího týmu pokračuje. Od pravého mantinelu nahazoval puk Di Giuseppe, Halák jej neudržel a před brankovištěm stojící VICTOR RASK si věděl rady a a necelé dvě sekundy před koncem třetiny poslal zblízka za záda slovenského gólmana šestý gól. Asistence: Phillip Di Giuseppe.
    38:37 RASK - 5:2
     
    38:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku, když se po rychlé kombinaci chopil puku VICTOR RASK, provedl rychlou kličku a u tyčky zasunul puk do branky. Tohle byla opravdu rychlá práce rukou. Asistence: Elias Lindholm, Jeff Skinner.
    Nick LEDDY - 4:2
     
    35:20
    Islanders právě vstřelili branku!
    No vida, jak nám to hezky odsýpá. Hosté sehráli perfektní kombinaci, rozebrali bránící čtveřici, puk doputoval kousek před modrou, kde se do něj opřel NICK LEDDY a jeho bomba se zastavila až o síťku Wardovy branky. Asistence: John Tavares, Frans Nielsen.
    John TAVARES - 4:1
     
    33:46
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté ubránili rychlý výpad Caroliny a sami se dostali do kontru. Zpoza brankové čáry přihrával Okposo na najíždějícího JOHNA TAVARESE a ten zblízka poslal puk pod horní tyčku Wardovy branky. Je sníženo na 4:1. Asistence: Kyle Okposo.
    Andrej NESTRAŠIL - 4:0
     
    30:54
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tohle je už tak trochu demolice hostujícího týmu. Po vhazování ve vlastním pásmu se Carolina dostala do brejku dvou na jednoho, Nordström přihrál na ANDREJE NESTRAŠILA a ten ranou z první propálil Haláka – 4:0. Asistence: Joakim Nordström, Jordan Staal.
    Kris VERSTEEG - 3:0
     
    29:34
    Carolina právě vstřelila branku!
    Teď už se ale domácí mohou radovat ze třetího gólu. Od levého mantinelu vyslal Di Giuseppe perfektní přihrávku napříč pásmem a na zadní tyči zakončoval zapomenutý KRIS VERSTEEG. Halák neměl nárok, nestihl se přemístit. Asistence: Phillip Di Giuseppe, Jaccob Slavin.
    Noah HANIFIN - 2:0
     
    24:19
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení. Od modré čáry nahodil puk NOAH HANIFIN a po teči jednoho z obránců se puk dostal pod Halákem do sítě – 2:0. Asistence: Jordan Staal.
    Riley NASH - 1:0
     
    17:22
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení a to opravdu povedenou střelou! Zpoza brankové čáry přišla přihrávka do pravého kruhu pro vhazování, odtud vystřelil přes obránce RILEY NASH a trefil se přesně nad Halákovo rameno. Asistence: Jay McClement.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 18. Nash (McClement), 25. Hanifin (J. Staal), 30. Versteeg (Di Giuseppe, Slavin), 31. Nestrašil (Nordström, J. Staal), 39. Rask (Lindholm, Skinner), 40. Rask (Di Giuseppe) – 34. Tavares (Okposo), 36. Leddy (Tavares, Nielsen), 47. Martin (Cizikas, Boychuk)


    Carolina Hurricanes: Ward (38. Läck) – Hainsey, Slavin, Pesce, Liles, Jordán, Hanifin – Di Giuseppe, E. Staal (C), Versteeg – Nestrašil, J. Staal, Nordström – Lindholm, Rask, Skinner – Terry, McClement, Nash. Trenér: Bill Peters.
    New York Islanders: Halák (41. Greiss) – de Haan, Hamonic, Boychuk, Leddy, Strait, Hickey – Strome, Tavares (C), Grabovskij – Okposo, Nielsen, Kuljomin – Bailey, Nelson, Lee – Bernier, Cizikas, Martin. Trenér: Jack Capuano.

    Rozhodčí: Jackson, Joannette – Cormier, Mach

    Diváci: 16 520
    thejrc.org