Česko – Švýcarsko 6:1 (kon.) | Německo – Rakousko 3:1 (kon.)
konec
Česko
6:1 (1:0, 1:1, 4:0)
Švýcarsko
Neděle 14.02.2016, 09:45 • Zimní stadion Dvůr Králové nad Labem • Turnaj čtyř (ženy U15)
Partner:
     
    38:34
    Krátký nápor na brankoviště se neujal, Švýcarky na poslední chvíli odpálily puk před hokejkou Škorpíkové. Vzápětí přišlo podražení Daniely Pejšové (CZE) a bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    38:11
    Sára Čajanová je na ledě hodně vidět a když se pokoušela protáhnout po levém křídle, Samira Meierová (SUI) ji podrazila. Máme další přesilovku, snad už bude lepší než ta předchozí.
     
    31:47
    Troufnu si říct, že na Kristýnu Kaltounkovou už dneska mohlo být odpískáno víc faulů. Trest přichází až teď, Emma Ingoldová (SUI) pyká za hru tělem.
     
    14:23
    Jil Aschwandenová odjela na střídačku s doprovodem a v předklonu. Monika Krčková (CZE) je vyloučena za držení protihráčky, čeká nás první oslabení.
     
    05:25
    Další výjezd Kristýny Kaltounkové hasí naše soupeřky prvním faulem. Julia Schaferová (SUI) je vyloučena za podražení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 10. Mazancová, 29. Kaltounková (Krčková), 43. Kaltounková (Krčková), 57. Kaltounková, 58. V. Černá (Sovjáková), 58. Z. Černá (Seroiszková) – 25. Neunschwanderová


    Česko: Švejdová (31. J. Pejšová) – Krčková, D. Pejšová, Šmajdová, Vlková, Sovjáková, G. Horáková, Zachová – Mazancová, Kaltounková "C", Čajanová – Fabšicová, V. Černá, Hájková – Škorpíková, Petřeková, Seroiszková – Z. Černá, Sarnovská, T. Horáková. Trenérka: Jana Krylová.
    Švýcarsko: D'Addetaová (Kobzaová) – Christenová, Ingoldová, Bardillová, Neunschwanderová, Daneelová, Stuckiová, Schaferová, Meierová – Zimmermannová, Lutzová "C", Seifertová – Pagnamentaová, Gianolaová, Leemannová – Freyová, Moserová, Merzová – Aschwandenová, Accolaová, Bühlerová. Trenérka: Tatjana Dienerová.

    Rozhodčí: Růžičková – Šťastná, Štefková.
    thejrc.org