Česko – Švýcarsko 6:1 (kon.) | Německo – Rakousko 3:1 (kon.)
konec
Česko
6:1 (1:0, 1:1, 4:0)
Švýcarsko
Neděle 14.02.2016, 09:45 • Zimní stadion Dvůr Králové nad Labem • Turnaj čtyř (ženy U15)
Partner:
     
    58:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Mám jedinou otázku: Když to jde teď, proč to nešlo už předtím? Tahle pasáž je pro Švýcarky opravdu hodně ČERNÁ. Protože pouhých osm sekund po gólu své jmenovkyně vystřelila z levé strany ZUZANA ČERNÁ a pod betony brankářky dostala puk do sítě! Pro naši útočnici jde o první gól v reprezentaci a už je to 6:1! Asistence: Klára Seroiszková.
     
    57:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konec turnaje je pro nás veselý, stadionem ve Dvoře Králové zní Pátá! VALENTÝNA ČERNÁ oslavila svůj svátek stylově, parádním způsobem si nabruslila do mezikruží, načež udělala z pavouků ve druhém růžku branky bezdomovce – 5:1! Asistence. Tereza Sovjáková.
     
    56:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jenom je na světě čtvrtý gól, který nám definitivně dává do rukou pohár pro vítěze turnaje! KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ na pravé straně zvolnila, s pukem zajela až za branku. Tam si ho vyměnila s Čajanovou, znovu ho získala a rozhodla se vyjet před gólmanku. Nasadila jí kličku tak dlouhou, až celé betony D'Addetaové byly marné a naše kapitánka bekhendem završila svůj druhý hattrick na turnaji – 4:1! Bez asistence.
     
    42:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ byla na ledě tak dlouho, až ten gól prostě musela dát! Od modré čáry střílela Monika Krčková, mám pocit že Sára Čajanová nebo jedna ze Švýcarek tečovala kotouč do tyčky. U té ale číhala česká kapitánka a před prázdnou klecí ani tentokrát nezaváhala – 3:1! Asistence: Monika Krčková.
     
    28:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na odpověď jsme naštěstí nemuseli čekat dlouho a bereme si zpátky ztracené vedení! KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ si nejdřív hledala prostor před brankou, soupeřka jí skočila do střely. Potom ale znovu operovala před gólmankou a když ta vyrazila puk před sebe, Kaltounková ho okamžitě dorazila do prázdné brány – 2:1! Asistence: Monika Krčková.
     
    24:39
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel, místo vyššího náskoku českého týmu je na světě vyrovnání. Naše hráčka předvedla velkou chybu, na útočné modré čáře ji o puk obrala ANNA NEUNSCHWANDEROVÁ a vzhledem ke střídání českého týmu ujížděla dopředu sama. Švejdovou prostřelila u druhé tyčky a je to 1:1! Bez asistence.
     
    09:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hokejistky si počkaly a v desáté minutě se ujímají zcela zaslouženého vedení! Byly ve třetině usazené jenom pár sekund, ale pak na levé straně parádně napřáhla TEREZA MAZANCOVÁ a trefila se krásně do druhého růžku, drobná gólmanka byla bez šance – 1:0! Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 10. Mazancová, 29. Kaltounková (Krčková), 43. Kaltounková (Krčková), 57. Kaltounková, 58. V. Černá (Sovjáková), 58. Z. Černá (Seroiszková) – 25. Neunschwanderová


    Česko: Švejdová (31. J. Pejšová) – Krčková, D. Pejšová, Šmajdová, Vlková, Sovjáková, G. Horáková, Zachová – Mazancová, Kaltounková "C", Čajanová – Fabšicová, V. Černá, Hájková – Škorpíková, Petřeková, Seroiszková – Z. Černá, Sarnovská, T. Horáková. Trenérka: Jana Krylová.
    Švýcarsko: D'Addetaová (Kobzaová) – Christenová, Ingoldová, Bardillová, Neunschwanderová, Daneelová, Stuckiová, Schaferová, Meierová – Zimmermannová, Lutzová "C", Seifertová – Pagnamentaová, Gianolaová, Leemannová – Freyová, Moserová, Merzová – Aschwandenová, Accolaová, Bühlerová. Trenérka: Tatjana Dienerová.

    Rozhodčí: Růžičková – Šťastná, Štefková.
    thejrc.org