Norsko – Česko 4:0 (kon.)
konec
Norsko
4:0 (3:0, 0:0, 1:0)
Česko
Neděle 14.02.2016, 10:00 • IWC Arena Schlaffhausen • Reprezentace žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:50
    Zhruba tři minuty před koncem zápasu mají české reprezentantky šanci na čestný zásah. Zahrají si totiž početní převahu. Pro nedovolený zásah tělem je vyloučena Jeanett Hjelmová (NOR).
     
    45:40
    Vzápětí po inkasované brance navíc přichází trest pro Českou republiku. Vrátka na trestné lavici se otevřela speciálně pro Kristýnu Pacalovou (CZE), kterou tam odeslaly pruhované ženy za hákování.
     
    44:18
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Mladý český tým s velkým počtem juniorek v sestavě inkasuje po necelých pěti minutách hry ve třetí třetině počtvrté! Znovu se prosadila LINDE BIALIK OIENOVÁ. Ta vsítila do branky hájené českou brankářkou už svůj druhý gól! Asistence: Julie Oisethová.
     
    35:36
    Holky pod taktovkou Jiřího Vozáka nevyužily dvě přesilovky a teď se budou samy bránit. Na trestnou lavici byla poslána Kristýna Pacalová (CZE) za krosček.
     
    28:35
    První přesilovku české hokejistky nevyužily. Nicméně nyní dostávají další šanci. Rovněž za nedovolený zásah tělem je vykázána autorka zatím rozdílové branky Linde Bialik Oienová (NOR).
     
    21:49
    Češky mají hned na úvod druhé části k dispozici přesilovou hru. Na trestnou lavici je za nedovolený zásah tělem vykázána Josefine Engmannová (NOR).
     
    15:07
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norské hokejistky využívají přesilovou hru a získávají na své hole již tříbrankový náskok! Po asistenci Ingrid Morsetové zasunuje další kotouč za záda Blanky Škodové MARTINE HENRIKSENOVÁ! Asistence: Ingrid Morsetová a Andrea Dalenová.
     
    14:11
    První vyloučení v dnešním duelu přichází z české strany. Za vražení na hrazení je vykázána na lavici hanby Vendula Přibylová (CZE).
     
    13:33
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Jen minutka uběhla od úvodního zásahu a v české síti už se třepetá další kotouč! O tento zásah se postarala forwardka s velkými zkušenostmi s reprezentačním hokejem MADELEN HAUG HANSENOVÁ. Asistence: Andrea Dalenová a Lene Tendenesová.
     
    12:27
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norky se ve třinácté minutě dostávají do vedení. Na českou gólmanku vyzrála jako první útočnice švédského AIK LINE BIALIK OIENOVÁ, která tak posílá své mužstvo do vedení! Asistence: Martine Henriksenová a Josefine Engmannová.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 13. Oienová (Henriksenová, Engmannová), 14. Hansenová (Dalenová, Tendenesová), 16. Henriksenová (Morsetová, Dalenová), 45. Oienová (Oisethová)


    Norsko: Aarviková (Kristiansenová) – Tendensová, Morsetová "C", Oisethová, Tautraová, Aakreová, Olafsenová – Strandborgová, Haug Hansenová, Dalenová "A" – Oienová, Henriksenová, Engmannová – Fjellvangová, Bakkeneová, Hjelmová.
    Trenér: Thomas Pettersen.

    Česko: Škodová (Peslarová) – Herzigová, Zedníková, Pacalová, Zíková, Flachsová "A", Černá – Chmelová, Smetková, Přibylová "A" – Studentová, Hymlárová, Manhartová "C" – Patočková, Vonková, Jůzková – Tomasco, Vozdecká.
    Trenér: Jiří Vozák.

    Rozhodčí: Draha Fialová (SUI), Tijana Haacková (GER) – Magali Anexová, Andrea Hofsteterová (obě SUI)
    thejrc.org