Znojmo – Linz 4:0 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Steinbach Black Wings Linz
Neděle 14.02.2016, 14:45 • Zimní stadion města Znojma • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    45:33
    Orli právě vstřelili branku!
    Vypadá to, že o vítězi dnešního utkání je už plně rozhodnuto. JAKUB ŠVANDA poslal kotouč pod rukou hostujícího brankáře přímo do sítě, a domácí se tak pyšní již čtyřbrankovým náskokem.
    Asistence: Samuel Štuk.
     
    35:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemská juniorka odskakuje svému soupeři již na rozdíl tří branek. Filip Jeřábek se protáhl i s kotoučem podlé pravého mantinelu a ve správnou chvíli poslal přihrávku těsně před bránu, kam už najížděl MICHAL MUSIL. Hostující gólman s Musilem nepočítal, nestihl se včas přesunout a nechal domácímu útočníkovi velkou část klece odkrytou.
    Asistence: Filip Jeřábek, Peter Pucher.
     
    23:57
    Orli právě vstřelili branku!
    A máme tu druhou branku dnešního utkání! SIMON BERAN našel střelou z pravého kruhu malou skulinku mezi rukou hostujícího gólmana a pravou tyčkou jeho klece.
    Asistence: Jiří Svatuška.
     
    13:07
    Orli právě vstřelili branku!
    Mladí Orli předvedli nádhernou výměnu kotouče před hostující svatyní. Po sérii rychlých přihrávek se puk dostal do mezikruží přímo na hůl FILIPA JEŘÁBKA, který přesnou střelou pod vyrážečku hostujícího brankáře poslal své barvy do vedení.
    Asistence: Tomáš Račický, Jan Jambor.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 14. Jeřábek (Račický, Jambor), 24. Beran (Svatuška), 36. Musil (Jeřábek, Pucher), 46. Švanda (Štuk)


    HC LERAM Orli Znojmo: Pacl (Slezák) – Švanda, Štuk, Porzer, Pucher, Nahodil, Kiss – Beran, Lander, Svatuška – Jeřábek, Musil, Račický – Hačecký, Jambor, Březina – Bulín P., Brabec, Šlégl.
    Steinbach Black Wings Linz: Lehner (33. Simair) – Wolfshofer, Stadler, Roth, Waismayer – Ober, Schwab, Ahonen – Auer, Marton, Maurer – Kitzmüller.
    bahis siteleri