Motor ČB – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Kladno – Prostějov 8:7 (kon.) | Přerov – Slavia 3:4 (kon.)
Šumperk – Kadaň 3:0 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 1:0 (kon.) | Litoměřice – Most 3:2 (2:0 po s.n.)
Havířov – Jihlava 1:5 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
1:4 (0:0, 0:0, 1:4)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 17.02.2016, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:53 Daniel ŠPAČEK - 1:4
     
    58:53
    Benátky právě vstřelily branku!
    A máme definitivně vyřešeno. DANIEL ŠPAČEK přes celé kluziště trefuje odkrytou branku a stvrzuje výhru Benátek. Bez asistence.
    58:27 Lukáš ZÍB - 1:3
     
    58:27
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Asi spíš jen cena útěchy, i když Motoru ještě zbývá minuta a půl. Hosté špatně rozehráli, kotouče se ujal Straka, připravil ho LUKÁŠI ZÍBOVI, jenž propálil Novotného. Asistence: Josef Straka.
    53:50 Jiří ČERNOCH - 0:3
     
    53:50
    Benátky právě vstřelily branku!
    Domácí fanoušci pískají a odcházejí domů. Utrápení domácí připravili třetí gól JIŘÍMU ČERNOCHOVI, který byl rád, že se dokodrcal k brance, ani tři domácí hráči mu nedokázali vzít kotouč, a tak Černoch takovou "mrchou" docpal kotouč do sítě. Asistence: Tomáš Havlín, Vít Jonák.
    45:46 Václav PLETKA - 0:2
     
    45:46
    Benátky právě vstřelily branku!
    A další studená sprcha pro domácí. Kolmann neubránil Černocha, ten jednou rukou dokázal lehce poslat kotouč do mezikruží, tam se nacházeli tři hráči ve žlutém. Ti však jen koukali, jak se VÁCLAV PLETKA dostal k volnému puku a prostřelil Bláhu. Asistence: Jiří Černoch.
    45:02 Jiří ŘÍHA - 0:1
     
    45:02
    Benátky právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí mají, co chtějí. Tak dlouho si koledovali, až si vykoledovali lacinou inkasovanou branku. Zíb fauloval Hrníčka a domácí se zbytečně rozčilovali. Hra pokračovala, od modré vypálil JIŘÍ ŘÍHA, a protože měl Bláha zakrytý výhled, našel kotouč až v síti. Asistence: Dominik Hrníčko, Tomáš Havlín.
    Marken.cz

    Pavel Kortus ml.

    Branky a nahrávky: 59. Zíb (Straka) – 46. Říha (Hrníčko, Havlín), 46. Pletka (Černoch), 54. Černoch (Havlín, Jonák), 59. Špaček


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Kváča) – Kříž, Kolmann, Suchánek, Vráblík, Žovinec, Zíb, Mucha – Kuchejda, Rob, Chovan – Nouza, J. Straka, L. Květoň – Žálčík, Mikyska, Babka – Panáček, Točík, Šuhaj.
    HC Benátky nad Jizerou: F. Novotný (Vacek) – Piskáček, Havlín, Kurka, Kajinek, Říha, M. Pabiška, Ulrych – Jonák, Černoch, Pletka – Rys, Plodek, Špaček – Ordoš, Hrníčko, Víšek – Havlas, Ďurač, Dlouhý.

    Rozhodčí: Doležal – Kreuzer, Polák

    Diváci: 5539
    thejrc.org