Banská Bystrica – Martin 3:0 (kon.) | Košice – Zvolen 4:3 (kon.) | Nitra – Piešťany 3:1 (kon.)
Žilina – Poprad 2:3 (0:1 po s.n.) | Skalica – Trenčín 0:0 (zruš.)
konec
HC Košice
4:3 (0:0, 2:3, 2:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 21.02.2016, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončila sa tretia tretina zápasu medzi Košicami a Zvolenom, domáci sa opäť raz postarali o dokonalý obrat a po výhre v pomere 4:3 si zo stretnutia odvezú tri body do tabuľky.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 28:22

    S týmto konštatovaním a prianím pekného večera sa už s vami lúčim. V mene portálu Onlajny.eu ďakuje za pozornosť Lukáš Pancurák. (19:13:42)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:10
    Mohlo byť definitívne rozhodnuté! Jenčík po priťuknutí Spilara zoči-voči Barošovi neuspel, ten síce nevie ako, ale puk udržal pred bránkovou čiarou.
     
    58:30
    A Košice sú už na ľade navyše v pätici. Dovolím si tvrdiť, že ak Zvolen túto presilovú hru nevyužil, jedinou možnosťou bude skúsiť to bez brankára.
    Aktuálny pohľad na hraciu plochu
     
    58:00
    Do konca riadnej hracej doby ostávajú už len 2 minúty.
     
    57:40
    Zatiaľ sa tak nedeje a domácim to vyhovuje. Pomerne často totiž Košice puk odvážajú až priamo pred Baroša, kde pritom dokážu nazberať cenné sekundy.
     
    57:20
    A to sa jeho hráčom v tejto chvíli nedarí. Zverenci trénera Tureka hľadia k vlastnej striedačke a čakajú na to, kedy príde oddychový čas.
     
    57:00
    Zvolen má teraz ideálnu príležitosť na vyrovnanie stavu zápasu, najskôr sa ale s pukom musí presunúť pred Melicherčíka.
     
    56:22
    Varga (KOS) – 2 minúty – seknutie.
     
    56:13
    Zakázané uvoľnenie v podaní úradujúceho majstra.
     
    56:00
    Zvolen svojho súpera často púšťa do vyložených šancí, po jednej takej sa Baroš musel poriadne natiahnuť, aby svojou ľavou nohou zachytil puk smerujúci do siete.
     
    55:05
    Košice mohli definitívne rozhodnúť o svojom víťazstve, to by ale nemohol Cebák po dobrom priťuknutí Spilara osamotený bránku prepáliť!
     
    54:20
    Bryndziari boli príliš rýchli. Zastavilo ich postavenie mimo hry.
     
    53:50
    Zvolen kombinoval v pásme svojho súpera, tam ale finálna prihrávka smerovala len do priestoru, ktorý mali Košice výborne pokrytý.
     
    53:22
    Domácim v tejto chváli naopak bránenie nevychádza celkom podľa predstáv, Košice pokračujú vo svojej dnes najväčšej chybe zbytočne častom odpaľovaní puku nedovoleným spôsobom.
     
    52:25
    Zvolen častejšie otvára zadné vrátka, čo sa jeho hráčom môže ešte poriadne vypomstiť. Rozhodnutie hrať takmer 8 minút bez stabilnejšieho bránenia proti Košiciam totiž možno považovať zo hotovú samovraždu.
     
    51:40
    Domáci ale puk šikovne odpálili a odišli striedať. Navyše, Boltun výrazne posilnený gólom, teraz odviedol v útočnej tretine skvelú prácu a takmer získal puk pre svoj tím.
     
    51:30
    Pokračujeme v aktívnej hre oboch celkov, o výhodu vhadzovania v útočnom pásme sú teraz popredu hostia, ktorí budú chcieť využiť zakázané uvoľnenie svojho súpera.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 27. Suja (Varga, Hrnka), 32. Bartoš (Jenčík, Šoltés), 49. Boltun (Dudáš, Suja), 49. Spilar (Macejko) – 22. Jurík (Puliš, Obdržálek), 26. Klíma (Fekiač), 27. Jurík


    HC Košice: Melicherčík (Halász) – Deyl, Dudáš, Jankovič, Šedivý, Mikuš, Cebák, Pavúk, Macejko – Bartoš, Jenčík, Spilar – Hrnka, Suja, Varga – Milý, Češík, Šoltés – Chovan, Boltun, Hričina
    HKM Zvolen: Baroš (Cibuľa) – Juraško, Bagin, Andersons, Krejči, Pokovič, Demiters, Fekiač, Habšuda – Zuzin, Brabenec, Misenev – Puliš, L. Jurík, Obdržálek – Klhůfek, Mráz, J. Jurík – Brendl, Klíma, Semorád

    Rozhodčí: J. Konc, Novák – Gajan, Smrek
    bahis siteleri