Tisková konference FC Hradec Králové (kon.) | Tlačová konferencia FC Spartak Trnava (kon.)
konec
Tisková konference FC Hradec Králové

Čtvrtek 25.02.2016, 12:00Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce. (12:39:16)
     
    Bohuslav Pilný ke konkurentům v postupu: Moc jsem to v zimě nesledovali, samozřejmě se ale na odchody a příchody hráčů koukneme.
     
    Bohuslav Pilný k cílům: Když jsem v této pozici bod na postup, tak určitě za nás říkám, že to chceme dotáhnout do postupu. Když budou kluci lepší, než ostatní mančafty, tak věřím, že to vyjde.
     
    Richard Jukl ke stadionu: V případě postupu by se musela zrealizovat přestavba východní tribun, aby splňovala požadavky. Předpokládaný rozsah na rekonstrukci je řádově 8 až 10 milionů. Návrh toho, jak by měl vypadat celý nový stadion, bude prezentovaný příští týden ve středu. "Lízátka" by zřejmě v nějaké podobě měla zůstat.
     
    Richard Jukl k Holešovi: Jsme rádi, že je Tomáš brzy zpět, protože tyto zraněná někdy trvají až dva nebo tři měsíce. U našeho hráče to bylo naštěstí klidnější.
     
    Bohuslav Pilný k Holešovi: Začal trénovat dva týdny nazpět, na hřišti ale až tento týden, Do Pardubic s ním nepočítáme.
     
    Bohuslav Pilný k studiu trenérské licence: V týdnu, kdy budu na studiu, tak nám vypomůže pan Škorpil a k trenérské činnosti se bude moct připojit i Marek Kulič.
     
    Richard Jukl ke kádru: Na konci podzimní části jsme si řekli, že nechceme dělat moc změn, a že chceme vyřešit jen pravou stranu. Počkali jsme si ještě, jestli se naskytne možnost přivést nějakého útočníka, což jsme také nakonec učinili. David Vaněček už neměl zájem dále působit v Hradci, proto odešel. Pro mě podstatnou věcí byla také ta, že se Bohuslav Pilný dostal na studium profi licence. Můžeme se v klidu připravovat na jarní část.
     
    Bohuslav Pilný: Absolvovali jsme výborné soustředění v Ústí nad Orlicí. Na začátku přípravy jsme ale měli hodně zraněných hráčů, kteří se postupně zapojovali zpět do tréninku. Někteří z hráčů ještě nejsou připraveni a dotrénovávají. Výsledkový průšvih v přípravě byl v Boleslavi, tam jsme to nedohráli se ctí, ale zabalili jsme to. To pro nás bylo veliké poučení. Jinak jsem s přípravou spokojený. Jsem rád, že už může dva týdny trénovat na přírodní trávě.
     
    Pavel Krmaš: Až samotné mistrovské zápasy ukážou, jak dobře připraveni jsme. Já ale věřím, že co nejlépe.
     
    Peter Nworah z Nigérie se také představuje svojí kariéru, do Hradce přichází ze Slovenska, kde měl svoje poslední angažmá.
     
    Marek Krátký: Začínal jsem s fotbalem v šesti letech v Klášterci nad Ohří, kde jsem byl do svých třinácti let. Poté jsem prošel mládežnickými celky v Teplicích, poté jsem byl půl roku ve Spartě. Následně jsem se vrátil do Teplic, odkud jsem šel na roční hostování do Ústí. Před odchodem do Hradce jsem hrál půl roku pouze v juniorce.
     
    Dále jsou ještě prozrazeny změny některých utkání, které jsou podrobněji sepsané na webu klubu.
     
    Milan Šedivý na začátek zve na sobotní generálku s Převýšovem, která se odehraje v sobotu v 14:00 na hradecké Slavii na přírodní trávě.
     
    Tisková konference byla zahájena.
     
    Přítomni jsou dnes nový hráči Peter Nworah a Marek Krátký, dále asistent trenéra Bohuslav Pilný, kapitán Pavel Krmaš, místopředseda představenstva Richard Jukl a tiskový mluvčí Milan Šedivý.
     
    Dobré poledne z Malšovického stadionu v Hradci Králové s předsezónní tiskovou konferencí místního fotbalového klubu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Ondřej Novotný

    bahis siteleri