Tondela – Arouca 0:1 (kon.) | União Madeira – Belenenses 0:0 (kon.) | Setúbal – Moreirense 0:1 (kon.)
Boavista – Nacional 0:1 (kon.) | Coimbra – Guimarães 2:0 (kon.) | Braga – Porto 3:1 (kon.)
konec
CD Tondela
0:1 (0:0)
FC Arouca
Neděle 06.03.2016, 17:00 • Estádio João Cardoso, Tondela (kapacita: 7.500 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání portugalské ligy je tedy u konce a tři body získává hostující Arouca. Tondela sice byla lehce aktivnějším celkem, ale v prvním poločase nedokázala proměnit pokutový kop a o vítězství tak v 72. minutě rozhodl Mateus. Ode mě je to vše a u dalších on-line přenosů nashledanou! (18:55:23)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí se snažili o vyrovnání a získali další standardní situaci v podobě rohového kopu. I v tomto případě uspěla obrana Aroucy a utkání je ukončeno.
     
    90+2
    Jediný úspěšný střelec dnešního zápasu Mateus je hostujícím trenérem stažen na střídačku a místo něj si poslední vteřiny zápasu zahraje Albín.
     
    90+2
    Tondele se nedaří. Tlak domácích je příliš pasivní a nyní je navíc přerušen útočným faulem.
     
    90+1
    Na začátku nastavení získali domácí rohový kop, avšak s tím si Arouca poradila ve velkém stylu a odvrátila míč daleko od své brány.
     
    90
    Lima to zkusil přímou střelou, ale míč poslal mimo tři tyče. Rozhodčí mezitím oznámil, že nad rámec řádné hrací doby se budou hrát ještě tři minuty.
     
    89
    Hostům se výborně dařilo držet míč na útočné polovině, ale nyní už s kulatým nesmyslem operují opět hráči domácí Tondely.
     
    87
    Tondela se dostala hlouběji na polovinu soupeře a vybojovala zajímavou standardní situaci. Ještě před rozehráním je žlutou kartou potrestán Mateus (ARC).
     
    87
    Arouca velmi rychle ztratila míč a okamžitě tak musela čelit další ofenzivní akci domácího celku. Hélder Tavares se prosadil ke střele, ale Bracalli byl na svém místě.
     
    85
    Hostům se nepodařilo dostat míč dále od vlastní brány, avšak teď už se Arouca může uklidnit, protože po Wagnerově nepřesné střele bude rozehrávat hostující brankář.
     
    84
    Nyní se ale domácí dostali k rohovému kopu. Následná hlavička Tavarese byla tečována a Tondela bude mít další standardní situaci.
     
    83
    Tondele se nyní vůbec nedaří přechod na útočnou polovinu. Obrana Aroucy je velmi dobře zformovaná a daří se ji zhušťovat prostor ve středu hřiště.
     
    81
    Na druhé straně naopak musel zasahovat Ramos, který dobrým zákrokem zachránil Tondelu před druhou inkasovanou brankou!
     
    80
    Domácí se samozřejmě snažili odpovědět, ale výsledkem byla jen nepřesná střela, která zařídila odkop od Bracalliho brány.
     
    77
    Arouca právě vstřelila branku!
    Před chvíli střídající Menga se na hřišti moc dlouho neohřál a hned musí Ramosovi pomoct s vylovením míče z vlastní sítě. Přesnou střelou totiž hostující Aroucu poslal do vedení angolský útočník MATEUS!
     
    76
    Začínají se nám množit střelecké pokusy Arouca. Moreira natáhl k ráně zpoza pokutového území, avšak míč mezi tři tyče vměstnat nedokázal.
     
    75
    Poslední střídání Tondely! Na závěr hrací doby přichází Menga, který zaujal místo Nuna Santose.
     
    75
    Rychlý protiútok Tondely byl zakončen střelou Nathana Juniora. Muž, který v prvním poločase neproměnil pokutový kop se do sítě netrefil ani tentokrát.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 77. Mateus

    Karty:   14. Cunha (TND), 69. Nascimento (TND) – 7. Basto (ARC), 24. Velázquez (ARC), 87. Mateus (ARC)

    Neproměněná penalta: 10. Junior (TND), brankář Bracalli zneškodnil


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 10:3. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 14:9.
    CD Tondela: Ramos – Cunha, Nascimento, Thicot, Santos (75. Menga) – Amado (58. Moreno), Monteiro, Tavares – Wagner, Junior, Murillo (67. Baldé)
    Náhradníci: Zubikarai – Pica, Alberto, Baldé, Sebaihi, Moreno, Menga

    FC Arouca: Bracalli – Gêgê, Velázquez (46. Jubal), Basto, Lima – Coelho, Goiano – Mateus (90+2. Albín), Moreira, Rodrigues (55. Maurides) – González
    Náhradníci: Sacaramento – Albín, Valente, Jubal, Zequinha, Maurides, Intima

    Rozhodčí: Nuno Almeida – Paulo Ramos, Luís Ramos
    bahis siteleri