Arsenal Benešov – Dalmach Turnov 2:5 (kon.) | Jablonec n/N – HERD Hradiště 6:7 (kon.) | Ludis Team Třebenice – Olympik Mělník 4:7 (kon.)
COMBIX Ústí n/L – Litoměřice 3:3 (kon.)
konec
Ludis Team Třebenice
4:7 (3:3)
SK Olympik Mělník
Pátek 11.03.2016, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 2. Futsal liga západ • 20. kolo
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto utkání s konstatováním výhry Olympiku Mělník vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen futsalového) Onlajnu, na počtenou! (22:03:52)
     
    Druhý poločas už byl v jasné režii hostů z Mělníka, kteří čtyřmi brankami překonali marnou snahu soupeře o překvapivý výsledek. Domácí naopak v druhé dvacetiminutovce vstřelili pouze jedinou branku a ze severu Čech si tak Mělničtí odvážejí do své domoviny dva body za výhru v poměru 7:4.
     
    Konec zápasu.
     
    39:11
    Hned vzápětí se hnal Gabčo s jedním ze svých spoluhráčů na brankáře. První jmenovaný zvolil zakončení, které ovšem Vavrek pokryl.
     
    39:07
    Mělník právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAN PAVLÍK. Asistence: Josef Gabčo.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta zápasu.
     
    38:51
    V zakončení se objevil opět Gabčo, jenže ani tentokrát se míč nedostal za záda Vavreka.
     
    38:13
    Gabčo byl sice ve velkém úhlu vůči bráně, přesto zkoušel překvapit domácího brankáře. Vavrek byl ale dostatečně pozorný a ránu hostujícího kapitána bez problémů zachytil do rukavic.
     
    37:21
    Prágl při zpracování míče viděl na hrotu opuštěného Barana, který ale nedokázal s míčem naložit dobře a místo zakončení míč pouze otřel o brankáře, od kterého se odrazil kulatý nesmysl na roh.
     
    36:00
    V bráně Olympiku Mělník se objevil Jenč, který tak vystřídal svého kolegu Rusaka.
     
    35:42
    Vavrek dnes patří k jedněm z nejlepších hráčů domácích na hrací ploše. Tentokrát zneškodnil hned dvojí zakončení mělnických hráčů. Především dorážku bylo velmi obtížné vytěsnit mimo tři tyče.
     
    34:49
    Lorenc běžel sám na brankáře, jenže zvolil kličku, při které se dostal mimo střeleckou pozici a ani jeden z jeho spoluhráčů zakončit nedokázal. Tato akce tak zůstala nevyužita.
     
    34:00
    Dnešní utkání sleduje 55 diváků.
     
    32:47
    Už to vypadalo, že Šuba bude zakončovat do opuštěné brány, jenže kde se vzal, tu se vzal Vavrek, který dokázal přesně na brankové čáře míč vyrazit zpět do hry, za což si vysloužil velký aplaus diváků.
     
    32:09
    Prágl přišel velmi laxně o míč, čehož se snažil využít Gabčo. Jenže zakončení hostujícího kapitána nebylo tak přesné, jak by jeho spoluhráči potřebovali.
     
    31:18
    Domácí navíc trápí přesnost přihrávek. V posledních chvílích si nedokázali již několikrát přihrát přesně na nohu.
     
    30:31
    Mělník právě vstřelil branku!
    Další velmi šťastná branka pro hosty, kteří se tak ujímají již dvoubrankového náskoku. JAN ROLENC střílel zpoza domácího obránce, o kterého se míč opřel, aby následně zapadl do sítě Ludis Teamu. Vavrek byl bez šancí. Asistence: Radek Malák.
     
    30:01
    V druhém poločase to jsou především hráči Mělníku, kteří jsou nebezpečnější ve svých útocích.
     
    29:16
    Mělník právě vstřelil branku!
    Domácí obrana zapomněla na před bránou stojícího JANA ROLENCE, kterému stačilo pouze tečovat střelu svého spoluhráče. Následně už míč doslova doskákal do domácí brány. Asistence: Jiří Vokoun.

    Josef Cestr

    Branky: 7. Rainer (Baran), 14. Prágl (Rainer), 15. Prágl (T. Hrdý), 21. Baran (T. Hrdý) – 3. Vokoun, 12. Šuba (Gabčo), 20. Malák, 28. Gabčo (Banovič), 30. Rolenc (Vokoun), 31. Rolenc (Malák), 40. Pavlík (Gabčo)

    Karty:   21. Gabčo (MEL), 28. Banovič (MEL)


    Ludis Team Třebenice: Vavrek (Šplíchal) – Prágl, L. Hrdý, T. Hrdý, Baran (C), Rainer, Hurt
    SK Olympik Mělník: Rusak (Jenč) – Malák, Gabčo (C), Rolenc, Pavlík, Vokoun, Lelek, Banovič, Šuba, Pavlík

    Rozhodčí: Bohumil Vrtal, Zdeněk Nagy
    Delegát: Ladislav Drobný

    Diváci: 55
    thejrc.org