Slovan Bratislava – Myjava 0:1 (kon.) | Skalica – Michalovce 0:0 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
0:1 (0:1)
TJ Spartak Myjava
sk Neděle 20.03.2016, 14:30 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 907 divákov) • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Myjava po štvrtý raz v rade vyhráva v Bratislave zhodným výsledkom 1:0! Hostia o výhre rozhodli v prvom dejstve po presnej strele Sládeka. Slovan nehral dnes dobre, vypracoval si len málo šancí a výsledok to odzrkadľuje. Belasí mali dve tutovky, Vittek ale napálil do brankára a Milinkovič do brvna. Myjava naopak hrala veľmi umne a vďaka koncentrovanému výkonu slávi trochu nečakaný úspech. Trenčín teda zvyšuje náskok na čele na deväť bodov, Myjava si upevnila tretie miesto. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (16:26:23)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Priskin si pokryl loptu v šestnástke a vyzval na strelu Milinkoviča, ten loptu nezasiahol a Hrušku neohrozí. To už sú zrejme posledné okamihy stretnutia.
     
    90+3
    Lopta až pri Muchovi, ktorý vhadzuje aut do hry.
     
    90+2
    Už to je zo strany Slovana smerom všetko dopredu, Myjava bráni dobre zomknutá a nepúšťa belasých do koncovky.
     
    90+2
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Erik Daniel, prichádza Dávid Škutka.
     
    90+1
    Striedajúci Černáček si od Pekára prebral kapitánsku pásku. Slovan medzitým nepresne rozohrával na vlastnej polovici, Myjava má loptu.
     
    Nadstavujú sa minimálne 3 minúty.
     
    90+1
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Štefan Pekár, prichádza Martin Černáček.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Ján Mucha (ŠK Slovan Bratislava).
     
    90
    Center smeroval práve do priestoru, kde operoval brankár Slovana Mucha, Hruška ostal na čiare, a dobre urobil. Lopta napokon po zásahu obrancov putovala mimo troch žrdí.
     
    90
    V poslednej minúte roh Slovana, ide tam dokonca aj Mucha!
     
    89
    Vittek dvakrát v šestnástke, prvý raz ho zastavil Ostojič a v druhom prípade po súboji skončil na trávniku, napriek žiadostiam domácich sa penalta nepíska.
     
    89
    Simovičova nakopnutá lopta do šestnástky, Vittek tam síce vyhral hlavičku, nemal však nablízku nikoho zo spoluhráčov. Hostia naďalej dobre bránia.
     
    88
    "Šlapák" de Kampsa voči brániacemu hráčovi hostí, je z toho opäť lopta pre Myjavu. Čas do konca sa kráti – Myjava si môže poistiť tretie miesto, náskok Trenčína na prvej priečke sa môže zvýšiť na deväť bodov.
     
    87
    Slovan získal loptu a šiel dopredu, Vittek bol faulovaný na poliacej čiare. Milinkovič potom rozohral príliš rýchlo a nenašiel na hrote Oršulu, pred ktorým zasiahol Hruška.
     
    86
    Záverečný nápor Slovana začína. Pliatsikas vysielal center do pokutového územia, Milinkovič sa však chrbtom k bráne nepresadil. Myjava získava čas a je na útočnej polovici.
     
    85
    Adilehou poslal dlhú loptu dopredu Priskinovi, ten v súboji s obrancom padol na trávnik, faul sa však nepíska. Slovanu sa kráti čas a je takmer isté, že tri body dnes určite nezíska a bude rád za remízu.

    Tomáš Schügerl

    Branky: 19. Sládek (Ostojić)

    Karty:   26. Saláta (SBA), 90. Mucha (SBA) – 25. Marček (MYJ), 70. Sládek (MYJ)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Pliatsikas, Saláta (32. Adilehou), Sekulić, Zreľák – Scott (60. Simović), de Kamps – Oršula, Savičevič (46. Vittek), Milinković (C) – Priskin.
    Náhradníci: Greif – Podaný, Adilehou, Kotula, Simović, Crnkić, Vittek.

    TJ Spartak Myjava: Hruška – Machovec, Ostojić, Banovič, Beňo – Pekár (C) (90+1. Černáček), Kóňa, Marček – Sládek (82. Bílovský), Kolár, Daniel (90+2. Škutka).
    Náhradníci: Solnička – Černáček, Chovanec, Duga, Bílovský, Múdry, Škutka.

    Rozhodčí: Chmura – Balko, Chládek

    Diváci: 1 215
    thejrc.org