Interobal Plzeň – Hradec Králové 3:6 (kon.) | Zruč n/S – Tango Brno 8:3 (kon.) | Vysoké Mýto – Sparta 1:3 (kon.)
Česká Lípa – Chrudim 0:10 (kon.) | Kladno – Slavia 1:5 (kon.) | Helas Brno – Rádio Krokodýl Brno 3:4 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
0:10 (0:6)
FK Chrudim
Pátek 01.04.2016, 20:00 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:35
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak se to Chrudimi přeci jen povedlo. Slováček naservíroval míč před úplně prázdnou branku MAXOVI, který jej posunul za brankovou čáru. Asistence: Matěj Slováček.
     
    32:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Když svou šanci nevyužili Démoni, udeřilo na druhé straně. Slováček vybídl ke skórování MAXE, který šancí nepohrdl. Asistence: Matěj Slováček.
     
    28:51
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté útočí na pověstnou desítku. Další krok ke splnění tohoto dílčího cíle udělal po přihrávce Sidneiho FELIPE, který bez problémů poslal kulatý nesmysl do českolipské branky. Asistence: Sidnei.
     
    24:29
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Českolipští sice byli aktivnější než v první půli, ale svou agilní hru nedokázali přetavit v gól, naopak. Záruba z levé strany nacentroval před úplně prázdnou branku, kde stál nikým nekrytý SIDNEI, jenž neměl problém dopravit míč do branky. Asistence: Radim Záruba.
     
    19:55
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Do přestávky se Chrudimští prosazují ještě jednou. LUKÁŠ REŠETÁR dostal po přihrávce Sidneiho hodně prostoru, který využil k přesné střele do šibenice Belladovy klece. No, s touto brankou nebude mít uklízečka žádné starosti, tam je vymeteno! Asistence: Sidnei.
     
    16:33
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Michal Mareš předložil kulatý nesmysl DENTINHOVI, který přesnou střelou k tyči ze středu hřiště nedal Belladovi sebemenší šanci. Asistence: Michal Mareš.
     
    13:21
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Pěknou kombinaci zakončenou gólem předvedli hosté z Chrudimi. RADIM ZÁRUBA adresoval pas Sidneimu, který mu míč záhy vrátil a Záruba pověsil balón pod klacek. Asistence: Sidnei.
     
    11:30
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Východočeši svou převahu vyjadřují také gólově. Michal Mareš nacentroval na MAXE, který jen nastavil nohu a usměrnil balón do českolipské branky. Asistence: Michal Mareš.
     
    10:06
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Teď už to Chrudimským vyšlo. Sidnei přihrál RODRIGOVI, který střelou k tyči posílá svůj tým do dvoubrankového vedení. Asistence: Sidnei.
     
    04:14
    Chrudim právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ REŠETÁR vzápětí úspěšně složil reparát. Sidnei mu předložil balon do výhodné pozice a chrudimský futsalista tváří v tvář Belladovi nezaváhal. Asistence: Sidnei.

    Michal Šandor

    Branky: 5. Rešetár (Sidnei), 11. Rodrigo (Sidnei), 12. Max (M. Mareš), 14. Záruba (Sidnei), 17. Dentinho (M. Mareš.), 20. Rešetár (Sidnei), 25. Sidnei (Záruba), 29. Felipe (Sidnei), 33. Max (Slováček), 40. Max (Slováček)


    FC Démoni Česká Lípa: Bellada – Razák, Vobořil, Musil, Lakatoš, Bejda, Jäger, Havlásek, Hodač, Zemánek.
    FK Chrudim: Ton (Žďánský ) – Záruba, R. Mareš, M. Mareš, Max, Koudelka, Dentinho, Sidnei, Kovács, Rodrigo, Rešetár (C), Slováček, Felipe.

    Rozhodčí: Milner, Čurda
    thejrc.org