Eagles Chrudim – SK Černošice "B" 9:5 (kon.) | Storm Praha "B" – Nová Paka 5:13 (kon.) | Uh. Hradiště – Lomnice n/P 9:5 (kon.)
Nová Paka – Polička 3:12 (kon.) | Lomnice n/P – Eagles Chrudim 3:7 (kon.) | Storm Praha "B" – Polička 3:3 (kon.)
SK Černošice "B" – Uh. Hradiště 8:7 (kon.)
konec
IHC Roller Storm Praha "B"
5:13 (2:2, 2:1, 1:6, 0:4)
BK Nová Paka
Sobota 25.06.2016, 12:30 • Zimní stadion Polička • Finálový turnaj Stilmat první ligy inline hokeje
Partner:
     
    Začátek utkání byl velice vyrovnaný a sledovali jsme napínavou přetahovanou, nakonec se ovšem Nová Paka radovala z drtivého vítězství. (14:08:17)
     
    Konec zápasu.
     
    47:42
    Tomáš Nádvorník přešel přes obránce, Jiří Škubal ovšem jeho akci zastavil zákrokem betony.
     
    46:44
    Pražané teď svého soka sevřeli na jeho polovině, výborně chytajícího Jakuba Dresslera ale nemohou překonat.
     
    45:31
    Nyní jsme byli svědky další povedené akce, tentokrát ze strany Roller Stormu, Jakub Dressler si ovšem prostor u levé tyče pohlídal.
     
    44:27
    Miroslav Horyna se dostal do úniku, který zakončoval bekhendovým blafákem, Jiří Škubal se ale na brankovišti natáhl a puk za svá záda nepustil!
     
    43:20
    Nová Paka vstřelila branku!
    Tohle byla velká paráda TOMÁŠE NÁDVORNÍKA! Mezi kruhy si stáhl kotouč, čímž se protáhl mezi dvojicí bránících hráčů až před brankoviště, kde si připravil kotouč na bekhend a poslal jej mezi betony Jiřího Škubala! Bez asistence.
     
    42:10
    Milan Bláha ml. se proháčkoval až před brankoviště, kde ještě nabízel kotouč svému spoluhráči do pravé strany, do jeho přihrávky ale vložil hůl novopacký gólman, čímž akci Pražanů překazil.
     
    40:16
    Také Pražané se dostali do několika šancí, všechny jejich pokusy ale skončily na betonech Štěpána Táborského, který hájí brankoviště Nové Paky.
     
    39:09
    Nová Paka vstřelila branku!
    Novopačtí jsou k nezastavení a nyní již vedou o sedm branek! MIROSLAV HORYNA vystřelil z pravé strany a pak už mohl jenom zvednout ruce nad hlavu, jelikož se puk zatřepetal v síti Jiřího Škubala! Bez asistence.
     
    37:25
    Nová Paka vstřelila branku!
    Hráči v modrých dresech své vedení ještě navyšují, když se pořádná pumelice RADKA PILAŘE z vrcholku levého kruhu zastavila až v síti Roller Stormu! Bez asistence.
     
    36:40
    Nová Paka vstřelila branku!
    Skóre se nám zakulatilo na novopacké straně na desítku, když se v levém kruhu napřáhl TOMÁŠ NÁDVORNÍK a trefil se nad vyrážečku Jiřího Škubala! Bez Asistence.
     
    36:08
    Na buly byla úspěšnější Nová Paka, Pražané ale díky aktivnímu napadání kotouč vybojovali.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.
     
    35:33
    Milan Bláha st. opět mířil do horního rohu novopacké klece, vyrážečka Jakuba Dresslera byla ale proti.
     
    34:32
    Nová Paka vstřelila branku!
    Otřepané pravidlo nedáš – dostaneš se opět potvrdilo. Nová Paka ihned z protiútoku udeřila, když Jiří Škubal nedosáhl na tvrdou střelu JAKUBA ŠTĚPÁNA! Bez asistence.
     
    33:54
    Milan Bláha st.si vzal puk na vrcholku levého kruhu a znovu mířil do horního rohu brány, tentokrát ale o kousek přestřelil.
     
    32:33
    Tomáš Nádvorník je zpátky ve hře a také Nová Paka je již kompletní.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 3. M. Bláha st. (M. Bláha ml.), 10. Schubert (M. Bláha st., T. Würtherle), 19. Šteiner, 24. M. Bláha st. (P. Würtherle), 31. Milan Bláha st. (Šteiner) – 2. Kollman (Krsek), 8. Pilař (TS), 13. Štěpán (Nádvorník), 25. Horyna, 25. Krsek (Nádvorník), 28. R. Pilař (Štěpán), 29. Krsek (Štěpán), 32. P. Pilař, 35. Štěpán, 37. Nádvorník, 38. R. Pilař, 40. Horyna, 44. Nádvorník


    IHC Roller Storm Praha "B": Škubal – Polívka, T. Würetherle, Bláha st., P. Würtherle, Šteiner, Kala, Mojžíš, Hanzlík, Bláha ml.,, Schubert, Duchek.
    BK Nová Paka: Dressler (od 24. Táborský) – Pour "A", Krsek, Pilař, Štěpán "C", Nádvorník, Šmika, Kollman, Horyla, Pilař.

    Rozhodčí: Josef Novotný, Jan Pechánek
    bahis siteleri