Do 81 kg - odpolední předkola (muži) (kon.) | Do 91 kg - odpolední předkola (muži) (kon.)
Do 60 kg - dopolední předkola (muži) (kon.) | Do 69 kg - dopolední předkola (muži) (kon.)
Do 81 kg - dopolední předkola (muži) (kon.) | Do 60 kg - odpolední předkola (muži) (kon.)
Do 69 kg - odpolední předkola (muži) (kon.) | Do 81 kg - odpolední předkola (muži) (kon.)
konec
Do 69 kg - odpolední předkola (muži)

Neděle 07.08.2016, 22:45 • Riocentro - Pavilion 6 • Olympijské hry - Box
Sledujte:
     
    Všechny čtyři zápasy jsou za námi a pojďme si nyní shrnout, kdo postoupil dále. Z postupu se radují Shakhram Giyasov (UZB), Vladimir Margaryan (ARM), Souleymane Diop Cissokho (FRA) a Saylom Ardee (THA), který předvedl fantastický comeback. (23:57:11)
     
    3. kol
    Konec zápasu.
     
    3. kol
    Saylom Ardee zasypal svého běloruského soupeře ve třetím kole tvrdými údery, za což ho rozhodčí odměnili třikrát deseti body. Ardee předvedl fantastický obrat a na body nakonec vítězí těsně 2:1! To jsou věci, to jsou věci.
     
    2. kol
    Druhé kolo nabídlo stejně jako to první hodně vyrovnaný box, první a třetí rozhodčí dali Pavelu Kastraminovi shodně deset bodů a Bělorus je krůček od postupu. Saylom Ardee dostal jednou deset a dvakrát devět bodů.
     
    1. kol
    Oba soupeři si vyměnili několik úderů, z nichž větší množství schytal Saylom Ardee, a první kolo tak míří na stranu Pavela Kastramina z Běloruska, který získal dvakrát deset a jednou devět bodů. Zatím je to hodně vyrovnané.
     
    1. kol
    Utkání právě začalo.
     
    Tři ze čtyř zápasů jsou za námi a před námi je vrchol dnešního odpoledního programu, který obstaral duel mezi Saylomem Ardeem a Pavelem Kastraminem.
     
    3. kol
    Konec zápasu.
     
    3. kol
    Souleymane Diop Cissokho získal ve všech třech kolech shodně třikrát deset bodů a po velice koncentrovaném a vyrovnaném výkopu postupuje dále. Francouz vyhrál 3:0 na body.
     
    2. kol
    Až na dva zápasy, které jsme doposud společně napříč všemi kategoriemi sledovali, skončily vítězstvím na body. Jen jeden zápas skončil technickým knockoutem a jeden boxer se radoval z vítězství bez boje. Francouz Souleymane Diop Cissokho zřejmě také zvítězí na body, po dvou kolech totiž vede 2:0.
     
    1. kol
    Ačkoliv má na svém kontě maďarský boxer šest cenných kovů, první kolo vyznělo lépe pro Souleymaneho Diopa Cissokha z Francie, který získal třikrát deset bodů, zatímco Imre Balasz Bacskai třikrát devět.
     
    1. kol
    Imre Balasz Bacskai je velice dobrým boxerem, který během své dosavadní kariéry získal šest cenných kovů. Na juniorských turnajích vybojoval dvě zlaté a jednu bronzovou, no a na seniorské úrovni na své úspěchy dokonale navázal. Celkem tedy získal čtyři zlaté a dvě bronzové medaile.
     
    1. kol
    Utkání právě začalo.
    Ukázka toho, co dovede Souleymane Diop Cissokho.
     
    Shakhram Giyasov a Vladimir Margaryan shodně zvítězili na body 3:0 a nyní jsou před námi v kategorii mužské velterové váhy ještě dva zápasy. Souleymane Diop Cissokho už za pár okamžiků vyzve Imreho Balasze Bacskaie z Maďarska.
     
    3. kol
    Konec zápasu.
     
    3. kol
    winstonovi Hillovi se ve třetím kole nevydařený vstup do zápasu napravit nepodařilo a po skončení duelu zvedá ruce nad hlavu Vladimir Margaryan, který zvítězil na body 3:0.
     
    2. kol
    Stejně jako v tom prvním, také ve druhém kole měl mírně na vrh Vladimir Margaryan, který vede na body 2:0, a nyní už to bude mít Winston Hill hodně těžké! Hill nemá příliš mnoho zkušeností, rozhodně ne tolik, jako jeho soupeř.

    Tomáš Reiner

    Výsledky mužské velterové váhy (64-69 kg)
    Youba Sissokho Ndiaye (ESP) v Shakhram Giyasov (UZB) 0:3
    Winston Hill (FIJ) v Vladimir Margaryan (ARM) 0:3
    Souleymane Diop Cissokho (FRA) v Imre Balasz Bacskai (HUN) 3:0
    Saylom Ardee (THA) v Pavel Kastramin (BLR) 2:1
    thejrc.org