Olomouc – HC Slovan 6:2 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 3:6 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 5:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:6 (1:2, 1:1, 1:3)
Banes Motor České Budějovice
Čtvrtek 11.08.2016, 17:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    S konstatováním, že junioři Motoru České Budějovice vyhráli přípravné utkání nad domácí Duklou Jihlava poměrem 6:3, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý (09:39:27)
     
    Třetí třetina se Motoru povedla nejvíce. Již čtyři minuty po jejím začátku vedli hosté o tři branky, protože se nejprve prosadil Jakub Doktor v oslabení a poté stejný hráč přihrál na gól Jakubu Svobodovi. Navíc tři a čtvrt minuty před koncem inkasovala Jihlava znovu při vlastním oslabení, když svůj únik zakončil úspěšně Jakub Bárta. Domácí o minutu později již jen kosmeticky upravili porážku na konečných 3:6 po gólu Vojtěcha Pražáka od modré.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Zřejmě poslední zákrok pro Jaroslava Judu, jenž lapil ránu Vochozky z levého kruhu a nedal prostor číhajícímu Bláhovi k dorážce či teči.
     
    58:43
    Dohrávat se v plném počtu zřejmě nebude, jelikož u vlastní střídačky fauloval Vladimír Oščádal a Motor tak zřejmě již jistě dovede dnešní zápas do vítězného konce. Dvě minuty, hákování.

    Na vyloučení: 6-8.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:58
    Richard Peschout si najel mezi kruhy a jeho střela lízla pravou tyčku. Závěr tak mohl být ještě zajímavý.
     
    57:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava přece jen kosmeticky snižuje nepříznivé skóre. Kadlec přihrál na modrou pro VOJTĚCHA PRAŽÁKA, jehož rána po ledě skončila přesně u levé tyče Patery. Asistence: Martin Kadlec, Ondřej Ling.
     
    56:45
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihlava inkasuje podruhé při vlastním oslabení. Kombinaci domácích zachytil na modré JAKUB BÁRTA, udělal pár rychlých kroků a tváří v tvář Judovi zamířil bekhendem pod víko. Bez asistence.
     
    56:34
    Ovšem v rovnovážném stavu se hrálo pouze dvacet vteřin, protože Daniel Klinecký dostává dvě minuty za faul kolenem.

    Na vyloučení: 5-8.
     
    56:14
    Také domácí ekipa hraje v plném počtu.
     
    54:40
    Pumelice Vladimíra Srnského z vrcholu levého kruhu těsně minula levou tyčku Patery.
     
    54:14
    Jenže prakticky hned vzápětí vznikla před brankou Motoru pořádná mela, ze které vychází jako jediný potrestaný hráč domácí obránce Ladislav Pospíchal – dvě minuty, podražení.

    Na vyloučení: 5-7.
     
    53:38
    Zřejmě poslední šance pro Duklu na to s výsledkem něco udělat. Michal Michal se před vlastní klecí provinil krosčekem a jde ven na dvě minuty.

    Na vyloučení: 4-7.
     
    52:19
    Pospíchal hodně rychle vyvezl puk a z vlastního pásma se dostal prakticky až na druhou stranu. Tam se jej snažil zastavit Svoboda. Domácí bek ztratil puk, který našel Ling a bleskově přihrál před branku na Rezka, jemuž při zakončení vypíchl puk David Svoboda. Pěkný to obranný zákrok hostujícího beka.
     
    51:32
    Střelu Vochozky z levého kruhu si Juda pohlídal, i když před ním ještě stínoval o dorážku se pokoušející Michal Bláha.
     
    50:24
    Po pravé straně se do útočného pásma dral René Geier, jenž byl Tintěrou poslán na hrazení. Ještě předtím nahrával před branku naslepo na své spoluhráče, ale nikdo z jihlavských hráčů puk nezískal.
     
    49:04
    Příliš šancí si Motor při přesilové hře nevytvořil, proto se Richard Peschout vrací na led po uplynutí dvou minut.
     
    47:42
    Domácí se i v oslabení dostali do zakončení, Oščádal byl na poslední chvíli před brankou Patery zastaven obráncem Michalem.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 16. Kristian (Heinrich, Srnský), 40. Geier (Ling, Rezek), 58. Pražák (Kadlec, Ling) – 9. Pixa (Kadilák), 19. Bláha, 22. Bárta (Šulek, Branský), 41. Doktor (Michal), 44. Svoboda (Doktor, Bláha), 57. Bárta


    HC Dukla Jihlava: Juda (Brož) – Pospíchal, Váňa, Hrabáň, Srnský, Kadlec, Pražák, Huňáček – Čermák, Heinrich, Kristian, Peschout, Mejzlík, Rezek, Geier, Ling, Berka, Oščádal, Michálek. Trenér: Karel Nekvasil, Viktor Ujčík
    Banes Motor České Budějovice: Patera (Hauser) – Michal, Klinecký, Svoboda, Tintěra, Farka, Benda, Kubeš, Radoš – Vochozka, Doktor, Bláha – Branský, Bárta, Šulek – Kadilák, Káník, Pixa. Trenér: Milan Kupka

    Rozhodčí: Paur – Guth, A. Ryšavý
    thejrc.org