Německo – Slovensko 5:3 (po pen.) | Česko – Anglie 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (2:1)
Anglie
Pátek 26.08.2016, 19:05ME v malé kopané • Čtvrtfinále
     
    40+2
    Už v nastaveném čase se náš tým pokusil využít power-play soupeře, ale míči v cestě do sítě zabránil nejprve obránce a poté i tyč.
     
    38
    Žlutou kartu za nedovolený zákrok dostává James McCluskey (Anglie).
     
    38
    Po jednom takovém reprezentanti Albionu zahrávali přímý volný kop a český brankář se musel mít hodně na pozoru, aby jedovatou ránu skrytou mezi obránci na poslední chvíli vyrazil.
     
    38
    Tři minuty před koncem řádné hrací doby se Češi snaží ubránit vypracovaný náskok a to třeba i za cenu faulů. Jednoho z nich se před hranicí vápna dopustil i Michal Macháček, jenž byl za svůj zákrok potrestán žlutou kartou.
     
    34
    Žlutou kartu dostává Stanislav Mařík (Česko).
    26. Michal UHLÍŘ - 3:2
     
    26
    Česko právě vstřelilo branku!
    A svůj tlak český výběr přetavil ve vedoucí gól, čímž se potřetí ujal vedení! MICHAL UHLÍŘ byl adresátem přihrávky na zadní tyč, Bakoos se nestihl přesunout a kapituloval. Před úspěšným střelcem totiž zívala prázdná polovina brány, kterou prostě nešlo netrefit.
    22. Kirk HERBERT - 2:2
     
    22
    Anglie právě vstřelila branku!
    Na začátku druhé půle je vyrovnáno! KIRK HERBERT z levé strany pronikl mezi dvěma obránci a tváří v tvář strážci české svatyně zamířil k pravé tyči.
     
    15
    Češi mohli svůj náskok zdvojnásobit, míč po razantním střeleckém pokusu totiž prolétl jen těsně kolem Bakoosovy pravé tyče.
     
    13
    Náš soupeř zahrával přímý volný kop v blízkosti hranice vápna. Standardní situace byla rozehrána na Totiho, jehož pokus směřoval jen těsně nad břevno.
    10. David MACKO - 2:1
     
    10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český národní tým si bere vedení zpět! Po sražené přihrávce z pravé strany se k odraženému míči dostal DAVID MACKO a z předbrankového prostoru neměl sebemenší problém Bakoose překonat.
    4. Lucas TOTI - 1:1
     
    4
    Anglie právě vstřelila branku!
    Radost ze vstřelené branky ovšem netrvala dlouho. Po umístěné křižné ráně se totiž prosadil LUCAS TOTI, který svůj pokus poslal k levé tyči.
    3. Tomáš KOUNOVSKÝ - 1:0
     
    3
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi otevírají gólový účet zápasu! Bakoos vyrazil zblokovanou střelu našeho gólmana od půlící čáry pouze před sebe a za jeho záda balon dorazil TOMÁŠ KOUNOVSKÝ.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 3. Kounovský, 10. Macko, 26. Uhlíř – 4. Toti, 22. Herbert

    Karty:   34. Mařík (CZE), 38. Macháček (CZE) – 38. McCluskey (ENG)


    Česko: Gruber, Bíro – Demeter, Hakl, Koudelka, Kounovský, Levčík, Macháček, Macko, Mařík, Novák, Paděra, Polák, Režný, Uhlíř
    Anglie: Bakoos – McCluskey, Herbert, Ursell, Murphy, Cousins, Toti, Hashi, Kanani, Kuehn, Gardner, Mohamed, Carby
    thejrc.org