Tottenham – Liverpool 1:1 (kon.) | Chelsea – Burnley 3:0 (kon.) | Crystal Palace – Bournemouth 1:1 (kon.)
Everton – Stoke 1:0 (kon.) | Leicester – Swansea 2:1 (kon.) | Southampton – Sunderland 1:1 (kon.)
Watford – Arsenal 1:3 (kon.) | Hull City – Manchester Utd. 0:1 (kon.)
konec
Hull City AFC
0:1 (0:0)
Manchester United
Sobota 27.08.2016, 18:30 • KC Stadium, Hull • Anglická Premier League • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Dost týmů má začátky po postupu do vyšší soutěže těžké, totéž by se dalo říct i o Hull City. Každopádně vás vítám u dalšího kola anglické Premier League, kde již zmíněný nováček Hull City přivítá doma na své půdě Manchester United. Tímto zápasem vás provede Karel Janeba.
     
    HULL CITY AFC

    Nováček Premier League zatím velmi příjemně překvapuje. Hned na úvod prověřil Hull aktuální mistr Leicester. Celek z východní Anglie však překvapil a porazil Leicester 2:1. Další vítězství přišlo v dalším kole na půdě Swansea, kde Hull zvítězil 2:0 a fanoušci byli v extázi. Příjemnou třešničkou na dortu poté bylo vítězství v League Cupu, kde Hull přemohl Exeter City. 3 zápasy, 3 výhry. To je aktuální bilance ligového nováčka v této sezóně. Nyní však přichází skutečný oříšek – na KC Stadium přijíždí José Mourinho se svým hvězdným týmem. Jak si Hull City poradí v roli outsidera?
     
    MANCHESTER UNITED

    Rudí ďáblové taktéž zažívají povedený vstup do sezóny. Po vítězství v Community Shieldu 2:1 nad Leicesterem vyhráli i oba úvodní zápasy Premier League. Nejprve 1:3 na půdě Bournemouthu a následně 2:0 doma na Old Trafford proti Southamptonu, kdy se o oba góly postaral Zlatan Ibrahimović, který se trefil i v prvním zápase. Legendární Švéd je jen jednou z mnoha letních akvizic, kromě něj přišli do klubu i hráči jako Henrich Mchitarjan, Eric Bailly a nejdražšího hráče planety Paula Pogbu asi ani není třeba zmiňovat. Uvidíme, jak si United povedou na půdě ligového nováčka. Krom Premier League startuje červená část Manchesteru i v Evropské lize, kde páteční los přidělil Manchester do skupiny A k Fenerbahce, Feyenoordu a Zorje Luhaňsk.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Hull City AFC: Jakupović – Elmohamady, Livermore, Davies, Robertson – Meyler, Huddlestone, Clucas – Snodgrass, A. Hernández, Diomande.
    Náhradníci: Kuciak – Maguire, Maloney, Bowen, Olley, Clackstone, Hinchliffe.

    Manchester United: de Gea – A. Valencia, Bailly, Blind, Shaw – P. Pogba, Fellaini – Mata, Rooney, Martial – Ibrahimović.
    Náhradníci: Romero – Smalling, Young, Rashford, A. Herrera, Mchitarjan, Schneiderlin.

    Rozhodčí: Jonathan Moss – Andy Halliday, Edward Smart, Martin Atkinson.
    15 minut do výkopu!

     
    Hráči vcházejí na trávník zaplněného KC Stadiumu. Utkání začne za pár okamžiků.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali hostující fotbalisté Manchesteru United, kteří po křídle hned přenášejí hru k brance Jakupoviće.
     
    2
    Manchesteru se to však nepovedlo a z prvního útoku mohl těžit Hull City, jenže nováček Premier League neprošel přes Baillyho s Blindem. Následně Anthony Martial přenáší hru dopředu.
     
    3
    Zlatan Ibrahimović se opět předvedl! Centr Valencii zkoušel poslat do sítě z otočky nohou, když svou nohu zvedl až nad vlastní hlavu! Švédský kanonýr však nemířil úplně přesně. Kdyby jo, je z toho kandidát na gól roku v Premier League.
     
    4
    Po tomto nepovedeném pokusu Ibrahimoviće se Eldin Jakupović ujal výkopu od klece, kterým přesunul hru blíže ke kleci Manchesteru United. Domácím zde však hra moc dlouho nevydržela.
     
    5
    Huddlestone se ujal míče, přenechal jej Clucasovi, který se pokoušel projít přes Pogbu. To se mu sice nepovedlo, ovšem i tak si Hull City drží míč a kombinuje na polovině Manchesteru United. Ten zatím dokázal zastavit jejich akci faulem, konkrétně když Fellaini poslal k zemi Diomandeho.
     
    6
    Následovat tak musel volný přímý kop. K tomu se postavil Meyler, který ovšem poslal míč přímo do zdi. Ani následná dorážka Huddlestona nemířila na branku, David de Gea tak mohl zůstat klidný.
     
    7
    Na hřišti začíná vydatně pršet. Uvidíme, jak to ovlivní zápas. Aktuálně je u míče Manchester United, konkrétně Juan Mata, který se pokoušel nalézt Ibrahimoviće. Jenže neúspěšně.
     
    8
    Anthony Martial vysunul Rooneyho, který se následně pokoušel o centr na švédského hrotového útočníka. Jenže Wayne Rooney našel pouze připraveného Livermoreho, který balón odhlavičkoval pryč od klece Jakupoviće.
     
    9
    Další rozjíždějící se akci Hull City zastavil pozorný Luke Shaw, který zkoušel svým centrem opět nalézt Ibrahimoviće. Jenže ani tentokrát na Zlatana míč neprošel.
     
    10
    Wayne Rooney místo tlačení se dopředu raději předal míč zpět zadákům, kteří kombinují a hledají vhodnou cestu k průniku do šestnáctky Hull City. Domácí celek se zatím pouze brání.
     
    11
    A opět to bylo těsné! Zlatan Ibrahimović si naskočil na centr Juana Maty a hlavou jej poslal jen velmi těsně nad klec Eldina Jakupoviće.
     
    12
    Ahmed Elmohamady předvedl Fellainimu, jak se má správně běhat s míčem, když ho o něj obral a následně mu utekl. Obránce Hull City ovšem zastavila obrana Manchesteru United. I tak si ale domácí celek drží míč na kopačkách.
     
    13
    Wayne Rooney byl opět srdcem kombinace Manchesteru United, jenže ani on, ani nikdo jiný, nedokázali dostat míč na nabíhajícího si Valenciu. Manchester se tak musí snažit znovu u průnik ke kleci Eldina Jakupoviće.
     
    14
    K míči se na chvilku dostali taktéž fotbalisté Hull City. Konkrétně Livermore si s Daviesem vyměnil pár přihrávek, do své kombinace zapojili i Eldina Jakupoviće a poté zkoušeli o rychlé přejití do protiútoku, jenže neúspěšně.
     
    15
    K míči se ovšem po chvíli dostali opět svěřenci Josého Mourinha, ti byli navíc při přechodu do útoku faulováni. Jejich volný přímý kop se jim ovšem moc nepovedl, po jeho rozehrávce přihrávkou chtěl Shaw uvolnit Rooneyho, jenže ten nestihl doběhnout přihrávku do běhu.
     
    16
    Odkop od klece Jakupoviće se poté dostal na polovinu Rudých ďáblů, kde už si míč převzali zadáci právě zmíněného celku. Netrvalo to dlouho a Juan Mata vyslal dopředu Valenciu, který vybojoval rohový kop.
     
    17
    Kop od rohového praporku rozehrával Juan Mata, který ovšem poslal míč přímo do těla prvního postaveného obránce Hull City. Jeho následný odkop však zachytil Paul Pogba, který tak udržel míč na kopačkách hostujícího Manchesteru United.
     
    18
    Valencia si po pasu od Fellainiho krásně pohrál s Robertsonem a Clucasem, jenže poté ihned o míč přišel. Chvíli na to navíc Eric Bailly fauloval a Hull City tak čeká vlastní volný přímý kop z jejich poloviny.
     
    19
    Po této standardní situaci si ovšem domácí Hull míč moc dlouho neudržel. Eric Bailly napravil své zaváhání v podobě faulu a zneškodnil jejich rozjíždějící se akci. K tomu všemu se United snaží usadit se na polovině Hull City.
     
    20
    Kombinační hru Manchesteru United zkoušel dokončit Zlatan Ibrahimović, který se snažil vypálit kousek od penaltového puntíku. Jeho střela byla však sražena Daviesem.
     
    21
    Centr Valencii zkoušel zachytit akrobatickým způsobem Zlatan Ibrahimović, tentokrát mu to však nevyšlo. Místo toho míč získal Paul Pogba, jenže jeho pas nezaznamenal moc žádný velký úspěch.
     
    22
    Ibrahimović přenechal Pogbovi, který nesobecky posunul míč na Rooneyho. Legendární hráč však nedokázal s míčem vymyslet něco kloudného, proto jej raději poslal na Juana Matu. Takhle nějako vypadala cesta Manchesteru United od hranice vápna Hull City po středový kruh.
     
    23
    Paul Pogba naservíroval Juanu Matovi nádhernou palebnou pozici, kterou chtěl Španěl využít. Jenže jeho rána byla, jak je v dnešním utkání zvykem, odražena obranou Hull City.
     
    24
    Marouane Fellaini (MAN) nepěkně poslal k zemi svého protihráče. Nejenže tak umožnil domácím výhodu v podobě volného přímého kopu, ale sám získal žlutou kartu.
     
    25
    Rozhodčí si ještě musel upravit zeď, nicméně potom se mohlo pálit. Volného přímého kopu se ujal Skot Robert Snodgrass, který poslal míč jen těsně mimo klec Manchesteru United!
     
    26
    Déšť je pořád velmi vydatný, nicméně ani to nezabránilo Dioamendemu v průniku podél křídla. Zde obešel Fellainiho a následně přes Valenciu centrovat na Snodgrasse, kterého se snažil doběhnout Luke Shaw. Nicméně Snodgrass v zakončení jen těsně selhal! Veliká škoda pro domácí. Navíc si hráč s číslem 10 nejspíše přivodil nějaké zranění při kontaktu s tyčí.
     
    27
    V zápase se zatím nepokračuje. Robert Snodgrass je ošetřován.
     
    28
    Robert Snodgrass se zatím přesouvá mimo vyznačené území hřiště, aby hra mohla pokračovat. Uvidíme, jestli se ještě na trávníku objeví. Každopádně u míče je aktuálně Manchester United.
     
    29
    A konkrétně Luke Shaw centroval na Valenciu, který se následně pokoušel hledat v šestnáctce Hull City Zlatana Ibrahimoviće! Jenže jeho centr dokázal zachytit jako první Davies, který si vyskočil nejvýše.
     
    30
    Po zvláštní přihrávce Fellainiho se zčistajasna dostal Valencia k míči v pokutovém území Hull City! Tak se rozhodl pálit, jeho projektil byl však blokován poctivou obranou nováčka.
     
    31
    Další rozjíždějící se útok Rudých ďáblů zastavil Livermore. Ten následně poslal míč zhruba do míst, kam se aktuálně vrací ošetřený Robert Snodgrass.
     
    32
    Paul Pogba se toho nebál a vypálil ostrý projektil z veliké dálky! Eldin Jakupović jej sice zastavil, nicméně i tak sklidil nejdražší hráč planety potlesk z řad příznivců Manchesteru United.
     
    33
    Manchester United bude mít výhodu volného přímého kopu, když prchajícího Juana Matu zastavil nedovoleným způsobem Diomande. Útočník Hull City sice kartu neinkasoval, ovšem svému celku nyní moc nepomohl.
     
    34
    Volný přímý kop rozehrál Juan Mata, který vypálil přesně k protější tyčce! Zde už však stál připravený Eldin Jakupović, který dokázal ránu Maty zastavit.
     
    35
    Paul Pogba si dlouho držel míč, nakonec jej však předal na Rooneyho. Ten si všiml Ibrahimoviće, ovšem švédský kanonýr tentokrát neobstál v souboji jednoho proti třem.
     
    36
    Meyler obral o míč Juana Matu v rámci pravidel a rozjíždí tak kombinační hru Hull City. Konkrétně Robertson si s ostatními spoluhráči vyměňuje míč a společně zkoušejí dostat balón ke kleci United.
     
    37
    A že to nebylo nic těžkého! David de Gea si připsal další zákrok, když musel zachytit hlavičku Dioamandeho. Hlavička tohoto útočníka však nebyla žádným oříškem pro zkušeného gólmana.
     
    38
    Wayne Rooney už zvedal ruce nad hlavu, když dorážel střelu Juana Maty do údajně odkryté klece. Zde však stál připravený Curtis Davies, který svým tělem na brankové čáře zabránil téměř jisté brance!
     
    39
    Nyní zkoušel rychlou přihrávku od Rooneyho zkrotit Anthony Martial, jenže to se mu moc nepovedlo. Místo toho si vzal míč Ahmed Elmohamady, který okamžitě posunul míč dopředu na své útočné kamarády.
     
    40
    Útočníci Hull City ovšem u míče moc dlouho nevydrželi. Místo toho se domácí celek opět musel bránit náporu Manchesteru United, což domácí vyřešili celkem normálně, když nechali Eldina Jakupoviće zakročit proti střele Juana Maty.
     
    41
    Nyní to byl Robertson, který dokázal zastavit rozjíždějící se útok Rudých ďáblů. Poté však zkoušel najít dlouhým pasem nabíhajícího si Dioamandeho, který vypadal, že se uvolní do brejku. To se mu však nepovedlo.
     
    42
    Místo toho byl faulován Paul Pogba a hostující Manchester si tak vyzkoušel volný přímý kop ze středového kruhu. Ten svěřenci Josého Mourinha rozehráli přihrávkou, což se jim nakonec moc neosvědčilo. Po pár přihrávkách zkoušeli totiž domácí poslat do zakončení Anthonyho Martiala, jenže ten selhal.
     
    43
    Valencia si všiml volného místa za Clucasem a snažil se přes něj projít a uvolnit se, jenže to se mu moc nepovedlo. Naštěstí pro něj však United tím míč neztratili, jen se musejí dopředu dostat znovu.
     
    44
    Valencia našel krásným centrem Juana Matu, který neváhal a hlavičkoval. Jeho hlavičku k protější tyčce ovšem dokázal Eldin Jakupović zachytit.
     
    45
    Valencia dokázal při zachycování přihrávky upadnout a přijít tak o míč. Naštěstí pro něj byl však sám a navíc u vlastní branky. Tudíž mu míč nikdo nestihl sebrat a za další vteřinu už vykopával David de Gea.
     
    45
    Paul Pogba zkoušel krásnou kličkou projít přes Daviese. To se mu sice svým způsobem povedlo, jenže při finálním došlapu jej Davies fauloval. United budou kopat volný přímý kop.
     
    45+1
    Obrovská škoda na straně Rudých ďáblů! Wayne Rooney našel krásně uvolněného Zlatana Ibrahimoviće, který měl před sebou volný míč a za sebou zcela odkrytou klec. Jenže byl v hodně velikém úhlu a dobíhali ho ostatní. Zlatan Ibrahimović se tak rozhodl pro patičku, kterou poslal jen velmi těsně do boční sítě.
     
    45+2
    Nastaveny navíc byly jen dvě minuty. Tudíž nám bude za chvíli končit poločas. To však nepřekáželo Hernándezovi v tom, aby prověřil v posledních vteřinách Davida de Geu! David de Gea však jeho projektil zachytil.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první červenou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Na KC Stadium nám skončil první poločas, který branku nepřinesl. Šancí ale bylo dost, hned dvě obrovské měl Zlatan Ibrahimović. Zlatan ale nezklamal, ve třetí minutě mohl zakončit akrobaticky, když jednu nohu zvedl až nad vlastní hlavu a v první minutě nastavení zas těsně minul Jakupovićovu klec patičkou! Manchester United je u míče rozhodně častěji, ovšem i Hull měl pár šancí. Jistě bude zajímavé sledovat druhý poločas.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Druhý poločas tak rozehráli fotbalisté Hull City. Ti si drží míč a pomalu zkouší přejít dopředu k brance United.
     
    47
    Na hřišti aktuálně zkolaboval Robert Snodgrass! Sám od sebe padl k zemi a už se k němu sbíhají lékaři.
     
    48
    V zápase se zatím pokračuje bez Snodgrasse. Uvidíme, jestli se do zápasu vrátí. Aktuálně je u míče Manchester United, konkrétně Paul Pogba zkoušel centrovat na Zlatana, jenže k švédské modle si míč cestu nenašel.
     
    49
    Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Robert Snodgrass, přichází Shaun Maloney.
     
    50
    Jak je vidno, tak Snodgrass zkrátka pokračovat nemohl. Místo toho mohl být z útrob stadionu svědkem toho, jak Luke Shaw našel krásně Rooneyho, který však hlavičkoval jen do připraveného Eldina Jakupoviće.
     
    51
    Příchozí Shaun Maloney se už zapojil do kombinační hry svého celku, která však dlouho netrvala. Místo toho se musí hráči Hull City opět bránit nátlaku Rudých ďáblů.
     
    52
    Wayne Rooney byl při přechodu do šestnáctky Hull City zastaven Ahmedem Elmohamadym, který rychle rozjel útočnou hru Hull City. Jenže na jejím konci byl David de Gea.
     
    53
    Nyní to byl Blind, který zastavil další akci Hull City. Konkrétně Hernández obdržel pas od Maloneyho a zkoušel projít právě přes Blinda, jenže neúspěšně.
     
    54
    Nyní si Wayne Rooney připsal útočný faul, který neunikl pozornosti Jonathana Mosse. Míč se tak dostává do držení Hull City. Domácí celek však zatím kombinuje spíše ve středu hřiště.
     
    55
    Ahmed Elmohamady sváděl souboj s Lukem Shawem u postranní čáry o míč. Nakonec zvítězil druhý jmenovaný, který tak pro Davida de Geu připravil možnost odkopu míče kousek za hranicí jeho vápna.
     
    56
    Po odkopu manchesterského gólmana se dostal k míči Wayne Rooney, který však nepálil přesně. Následně míč získal Fellaini, ale ten se snažil spíše o kombinační hru, nežli o tu ofenzivní.
     
    57
    Paul Pogba si moc nerozuměl s Ibrahimovićem teď, když švédský kanonýr moc nečekal přihrávku. Místo toho se míč ocitl v držení Luka Shawa, kde však dlouho nezůstal.
     
    58
    Juan Mata nádherně získal míč a okamžitě centroval do šestnáctky Hull City, kam si sbíhal jak Zlatan Ibrahimović, tak Anthony Martial. Bohužel pro Manchester United však byly u míče jako první ruce Eldina Jakupoviće.
     
    59
    Zlatan Ibrahimović předvedl zpracování hrudí a následně zkoušel pálit z voleje. Jenže hrotový útočník Manchesteru United se ke střele vůbec nedostal! Míč mu zkrátka nějako proklouzl pryč. Po chvíli se nepředvedl ani Anthony Martial, který neprošel přes Livermoreho.
     
    60
    A opět Anthony Martial. Tentokrát nedokázal francouzský fotbalista obrat o míč Ahmeda Elmohamadyho, který svým odkopem založil další útočnou akci Hull City.
     
    61
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Anthony Martial, přichází Henrich Mchitarjan.
     
    62
    Příchozí Henrich Mchitarjan ihned přenechal míč Lukovi Shawovi, který se podél křídla snažil o rozjetí útočné akce. Jenže moc se mu to nepovedlo, míč však Manchesteru neztratil.
     
    63
    Po přihrávce Paula Pogby pálil skrze shluk několika hráčů Zlatan Ibrahimović, jehož projektil byl tečován na rohový kop. K němu se postavil Wayne Rooney, ovšem ani tak se Manchesteru United rohový kop nepovedl.
     
    64
    Paul Pogba nádherným pasem našel Zlatana Ibrahimoviće, který ještě nádhernější patičkou uvolnil Juana Matu. Bohužel pro MU byl Juan Mata v ofsajdu a z krásné akce tak sešlo.
    Menší obrázek Zlatana Ibrahimoviće z dnešního zápasu.

     
    65
    A opět to byl Zlatan Ibrahimović, který uvolnil Juana Matu. Ani tentokrát se však španělský útočník nedostal ke střele a z celé akce Manchesteru United tak sešlo.
     
    66
    Po pasu od Maty se dostal ke střele Paul Pogba. Ten stál blíže středovému kruhu, než pokutovému území! I tak ale vypálil a jeho rána šla jen těsně mimo klec Jakupoviće, který se i tak musel hodně natáhnout.
     
    67
    Fellainiho si nádherně obehrál Maloney, jenže to bylo tak všechno. Po této krásné kličce se nedokázal střídající hráč nijak prosadit a Hull City tak opouští polovinu Manchesteru United.
     
    68
    Po pár kombinacích se dostal k míči Henrich Mchitarjan, který však nedokázal posunout na Zlatana Ibrahimoviće. Místo toho se musí Manchester United bránit začínajícímu náporu Hull City.
     
    69
    Domácí Hull se sice dostal k míči a zároveň se dostal i na polovinu Manchesteru United, jenže zde moc dlouho nevydržel. K míči se tak okamžitě dostal Valencia, který centrem na Mchitarjana zakládá další útočnou akci Rudých ďáblů.
     
    70
    Zlatan Ibrahimović si nyní nedokázal zpracovat poskytnutý míč a Manchester United tak ztrácí balón. Mezitím se na postranní čáře ke střídání připravuje mladičký Marcus Rashford.
     
    71
    Tak se nám tu opět žlutí. Tentokrát za sražení Mchitarjana k zemi dostal žlutou kartu Tom Huddlestone (HLL).
     
    72
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Juan Mata, přichází Marcus Rashford.
     
    72
    K poskytnutému volnému přímému kopu se postavil Zlatan Ibrahimović. Ten sice prostřelil zeď z hráčů Hull City, jenže jeho rána se zasekla o posledního obránce postaveného ve vápně Hull City.
     
    73
    Do hry se zapojil i čerstvě příchozí Marcus Rashford, který posunul na Valenciu. Tentokrát však krajní bek Manchesteru United nenašel svým centrem nikoho ze spoluhráčů.
     
    74
    Po centru Valencii se nedokázal prosadit Zlatan Ibrahimović, tak si vzal slovo Wayne Rooney. Jeho ostrá dělovka ovšem lízla boční síť klece Eldina Jakupoviće!
     
    75
    K rohovému kopu se nyní dostal domácí Shaun Maloney, který ovšem taktéž neslavil úspěch. Místo toho našel Daviese, ten už zkoušel pálit. Jeho projektil letěl jen těsně nad klec, kterou střeží David de Gea.
     
    76
    Luke Shaw opět klasicky nacentroval do šestnáctky Hull City, jenže zde nikdo nebyl. Tak se po pár drobnějších přihrávkách dostal ke střele Henrich Mchitarjan. S jeho projektilem si však Eldin Jakupović poradil na jedničku.
     
    77
    A opět skončil na zemi Henrich Mchitarjan. Tentoktár ho poslal k zemi David Meyler (HLL), který si tak vysloužil žlutou kartu.
     
    78
    Tentokrát to byl Paul Pogba, který rozehrál volný přímý kop! Jeho střela však vůbec nemířila na branku Jakupoviće.
     
    79
    Marcus Rashford předvedl nádherné sólo přes 3 hráče Hull City a následně se snažil zakončit na protější tyč! Byl by vstřelil gól, kdyby Eldin Jakupović nevyrazil míč konečky prstů na rohový kop pro Manchester United.
     
    80
    A další byl Paul Pogba, který z ostrého úhlu pálil na klec Jakupoviće. Jeho projektil sice blokoval nějaký obránce, jenže pak se míč kutálel k Rashfordovi. Mladý talent se ovšem ke střele nedostal přes Clucase.
     
    81
    Eldin Jakupović se tak po nepovedeném ataku hostujícího celku mohl opřít do výkopu. Odkop od jeho klece se vznesl až na protější stranu hřiště, kde si míč však sebrali fotbalisté Manchesteru United.
     
    82
    Luke Shaw nejprve nádherně vybojoval míč, poté našel Rashforda, který nesobeckým pasem uvolnil Mchitarjana. Ten však nedokázal trefit odkrytou klec, když to napálil akorát do Daviese.
     
    83
    Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Abel Hernández, přichází Harry Maguire.
     
    84
    A příchozí Harry Maguire se ihned zapojil do bránění rohového kopu Manchesteru United. Bránění se domácím ovšem povedlo, jelikož z prvního rohového kopu hráči United neskórovali. Teď nás čeká druhý.
     
    85
    Ani z druhého se to Rudým ďáblům nepovedlo, odkopnutý míč musel zastavovat Blind. Po jeho centru se však zkoušel prosadit akrobaticky Paul Pogba, když se snažil napodobit Zlatana Ibrahimoviće ze třetí minuty. To však neměl dělat, neboť při tom zasáhl kopačkou Meylera do obličeje.
     
    86
    Do útočné akce se po delší době dostal taktéž domácí Hull. Útočná akce nováčka však skončila na nepřesném zpracování míče od Maguireho, díky čemuž se dostává dopředu opět Manchester United.
     
    87
    Robertson nyní nedokázal zastavit další rozehrávku Manchesteru United. Díky tomu se budou muset domácí opět bránit rohovému kopu Manchesteru United.
     
    88
    Rohový kop se ovšem hostům vůbec nepovedl a další odkop od klece Hullu musel zastavovat Henrich Mchitarjan. Ten sice získal míč, jenže dopředu se mu jej tak rychle nepodařilo poslat.
     
    89
    Pouze na Marcuse Rashforda, který si všiml uvolněného Paula Pogby. Nejdražší posila planety tentokrát pálila velmi těsně od tyčky! Eldin Jakupović by na tento míč neměl, kdyby šel o třicet centimetrů více na levou stranu.
     
    90
    A opět Henrich Mchitarjan. Ten si dnes s Paulem Pogbou doslova libuje ve střelách z dálky a i tentokrát vyslal více než chvalitebný pokus. Škoda pro něj jen, že Eldin Jakupović na něj viděl a nedělalo mu problém jej zneškodnit.
     
    90+1
    Manchester United se nyní ubránil rodícímu se útoku Hull City a zároveň se přesouvá dopředu k brance Jakupoviće. Mezitím se nastavily 4 minuty nad rámec řádné hrací doby.
     
    90+2
    Podél postranní čáry se však dostal k míči Clucas, který uvolnil Meylera! Irský fotbalista pálil zpoza vápna a mířil jen těsně nad Davida de Geu! Veliká škoda pro Hull City.
     
    90+3
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Tak tohle Hull City musí bolet, Manchester United se ujímá vedení! Wayne Rooney si nádherně obehrál Elmohamadyho, poté nasadil jesličky dalšímu obránci a míč se dostal až k MARCUSOVI RASHFORDOVI, který jej uklidil do sítě – 0:1!
    90+3. Marcus RASHFORD - 0:1
     
    90+3
    Střelec zatím jediného gólu Marcus Rashford (MAN) inkasuje žlutou kartu.
     
    90+4
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Wayne Rooney, přichází Chris Smalling.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Máme dobojováno. Manchester United nakonec bere všechny body za výhru 0:1 na půdě Hull City! Nováček soutěže sice hrál dobře, ovšem Manchester United zkrátka lépe. Přes nespočet šancí Zlatana Ibrahimoviće, Paula Pogby, Henricha Mchitarjana a dalších se nakonec v nastavení prosadil Marcus Rashford, který doklepl do sítě pas od Rooneyho. Svěřenci Josého Mourinha vyhráli zaslouženě.
     
    Dnešní utkání sledovalo 24 560 diváků!
    Zápas tedy v nastavení rozhodl Marcus Rashford!

     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (20:30:19)

    Karel Janeba

    Branky: 90+3. Rashford (Rooney)

    Karty:   71. Huddlestone (HLL), 77. Meyler (HLL) – 24. Fellaini (MAN), 90+3. Rashford (MAN)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 4:12. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 2:3.
    Hull City AFC: Jakupović – Elmohamady, Livermore, Davies, Robertson – Meyler, Huddlestone, Clucas – Snodgrass (49. Maloney), A. Hernández (83. Maguire), Diomande.
    Náhradníci: Kuciak – Maguire, Maloney, Bowen, Olley, Clackstone, Hinchliffe.

    Manchester United: de Gea – A. Valencia, Bailly, Blind, Shaw – P. Pogba, Fellaini – Mata (72. Rashford), Rooney (90+4. Smalling), Martial (61. Mchitarjan) – Ibrahimović.
    Náhradníci: Romero – Smalling, Young, Rashford, A. Herrera, Mchitarjan, Schneiderlin.

    Rozhodčí: Jonathan Moss – Andy Halliday, Edward Smart, Martin Atkinson

    Diváci: 24 560
    thejrc.org