Třinec – Pardubice 4:1 (kon.) | Vítkovice – Sparta 3:2 (2:0 po s.n.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:5 (po pr.)
Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.) | Olomouc – Litvínov 1:3 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
4:5 (3:1, 1:2, 0:1 - 0:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 09.09.2016, 17:10 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:55 Tomáš URBAN - 4:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    61:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Obrat je dokonán! Dnešním katem Hradce Králové se stává TOMÁŠ URBAN, který tečoval nahození Dominika Pacovského. Kotouč do sítě přepadl snad přes hlavu Kacetla. Asistence: Dominik Pacovský.
    40:46 Tomáš URBAN - 4:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    40:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno! Mladá Boleslav vstala z mrtvých a skóre už je 4:4. Dobrý tlak do brány předvedl zejména TOMÁŠ URBAN, který propasíroval puk za hradeckého brankáře. Asistence: Tomáš Pospíšil, David Štich.
    39:42 Tomáš HYKA - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    39:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné! I třetí přesilovka Bruslařů je využita! Tentokrát jde gól za domácím Kacetlem, který neutěsnil mezírku u své pravé tyče. Přesně do ní se trefil TOMÁŠ HYKA a už je to pouze o jeden gól! Asistence: Matěj Stříteský, Lukáš Žejdl.
    29:58 Lukáš ŽEJDL - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    29:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav je v tomto utkání zatím stoprocentní ve využívání přesilových her. I ta druhá končí brankou, i když pouze dvě vteřiny před návratem Šimánka na led. Pacovský od modré čáry vystřelil a odražený kotouč si našel LUKÁŠ ŽEJDL, který zakončil úspěšně. Asistence: Dominik Pacovský, Matěj Stříteský.
    21:50 Bedřich KÖHLER - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Velká chyba hostujícího brankáře znamená opět třígólové vedení pro domácí tým! Ze středního pásma nahodil Rastislav Dej a Lukáš vyrazil pomalý puk betonem pouze před sebe. Nejrychleji u něj byl střelec už úvodní branky utkání BEDŘICH KÖHLER a připsal si tak svůj druhý zásah do černého! Asistence: Rastislav Dej.
    18:11 Petr VAMPOLA - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    18:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to vypadá, že přesilovky potrénovaly oba týmy. Dnešní jubilant PETR VAMPOLA, který hraje 600. utkání v domácí nejvyšší soutěži si našel volný puk u levé Kacetlovy tyče a neměl sebemenší problém dopravit jej na místo určení. Asistence: Tomáš Urban, Jakub Klepiš.
    17:06 Tomáš KNOTEK - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    17:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už je to o tři branky! Centr čtvrté hradecké formace TOMÁŠ KNOTEK se z pravé strany snažil najít svého spoluhráče, jeho přihrávka však byla dvakrát sražená a odrazila zpátky na jeho hůl a jeho následná švihovka už zamířila za záda Jana Lukáše. Asistence: René Vydarený.
    16:55 Jaroslav BEDNÁŘ - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    16:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak Hradec se prosazuje podruhé v dnešním zápase v přesilové hře! Ta se mu sice příliš nedařila, ale po střele Blaže Gregorce se kotouč odrazil k hradeckému kapitánovi JAROSLAVU BEDNÁŘOVI, jenž si jej ještě srovnal na forhend a pohodlně uklidil do sítě. Asistence: Blaž Gregorc, Andris Ďžerinš.
    02:19 Bedřich KÖHLER - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    02:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je tu i zasloužená branka! Před bránou dostal přihrávku od kapitána Jaroslava Bednáře BEDŘICH KÖHLER a tomu se podařilo zvednout puk do horní poloviny branky, kde Lukáš nemohl být. Tak to je vysněný vstup do nové sezóny pro Hradec. Asistence: Jaroslav Bednář, Rudolf Červený.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 3. Köhler (Bednář, Červený), 17. Bednář (Gregorc, Džerinš), 18. T. Knotek (Vydarený, Plášil), 22. Köhler (Dej) – 19. Vampola (Urban, Klepiš), 30. Žejdl (Pacovský, Stříteský), 40. Hyka (Stříteský, Žejdl), 41. Urban (Štich, Pospíšil), 62. Urban (Pacovský)


    Mountfield HK: Kacetl (Pavelka) – Čáp, Gregorc, Štajnoch, Dietz, Plášil, Vydarený, Barák – Bednář (C), Džerinš, Červený – Jarůšek, Potulny, Šimánek – Köhler, Kukumberg, Dej – Bulík, T. Knotek, Pavlík.
    BK Mladá Boleslav: Lukáš (Tarkki) – T. Voráček, Stříteský, Štich, Trončinský, Kurka, Hanzlík – Pospíšil, Klepiš (C), Hyka – Pabiška, Urban, Pacovský – Jonák, Vampola, Látal – Lenc, Žejdl, Orsava.

    Rozhodčí: Horák, Svoboda – Brejcha, Ondráček
    thejrc.org