Barys – Kazaň 0:4 (kon.) | Jekatěrinburg – Toljatti 3:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Nižněkamsk 0:2 (kon.)
Jokerit – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
Ak Bars Kazaň
Středa 05.10.2016, 15:30 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (17:48:17)
     
    Kazaň na ledě Astany jednoduše vládla. O dva góly se postaral Glinkin, o jeden Musin, o ten rozhodující ve 14. minutě Tokranov. Domácí nebyli schopni překonat výtečného brankáře Garipova, jenž udržel čisté konto, a až na první pětku předvedli ostudný výkon. Hosté hráli chytře a po právu slaví zisk plného počtu bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání sleduje 5705 diváků.
     
    58:56
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Fjodor Malychin – 2 min., hákování).
     
    58:40
    Grenc se dostal do bezprostřední blízkosti Garipova a vystřelil! Jenže kazaňský gólman je pevný jako skála. Bude se ale vylučovat, domácí forvard byl totiž evidentně zahákován.
     
    58:20
    Hosté v plném počtu.
     
    57:32
    Puk je mimo útočné pásmo Astany. Alespoň Kazaň bude moci vystřídat. Byla by pro Garipova opravdu škoda, kdyby neudržel čisté konto.
     
    57:01
    Garipova čekají krušné chvíle. Svým zalehnutém kotouče způsobil přesilovku 5 na 3. Dallman na něj teď se svou střelou neuspěl.
     
    56:20
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Emil Garipov – 2 min., sevření puku rukou).
     
    55:44
    Rymarevovi utekl puk na modré čáře, takže ho nahodil po mantinelu. Za brankou ho zachytil jeden z kazaňských hráčů, který vyhodil touš do bezpečí.
     
    55:00
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Alexandr Svitov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    54:59
    Pět minut zbývá do konce tohoto duelu, v němž už je o vítězi rozhodnuto. Jen aby se někdo nezranil, případně zbytečně nevyloučil, to jsou další cíle obou týmů ve zbytku utkání.
     
    53:08
    Musíme dnes Garipova opravdu pochválit. Vyřešil několik závarů, astanští forvardi a beci do něj bušili, co to šlo, ale on se nenechal zahanbit. Ani Trjasunov na něj od modré čáry nyní nevyzrál.
     
    52:15
    Zápas se v tuhle chvíli už pouze dohrává. Kazani jde vlastně v tuhle chvíli o jediné – dopomoci Garipovovi k čistému kontu.
    51:11 Anton GLINKIN - 0:4
     
    51:11
    Kazaň vstřelila branku!
    Tohle už zavání debaklem. Astanská defenzíva zase nepracovala tak, jak měla, a čtvrtý inkasovaný gól byl logickým vyústěním. ANTON GLINKIN si v pohodě vybruslil do mezikruží a odtud jednoduchou střelou pod vyrážečku překonal Karlssona. Asistence: Andrej Popov.
     
    50:01
    Deset minut do konce. Musel by se stát opravdový zákrok, aby se kazašský celek ještě nadechl k nějakému obratu.
     
    49:39
    Abrosimov nyní u mantinelu sroloval jednoho z protihráčů. To se pochopitelně nelíbilo Kučinovi, který se jal vyřizovat staré účty. Rozhodčí nakonec situaci zklidnili.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 14. Tokranov (Svitov, Sekáč), 38. D. Musin (Malychin, Glinkin), 45. Glinkin (Žukov), 52. Glinkin (An. Popov)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kolesnik) – M. Semjonov, Dallman, Trjasunov, Barker, Šalapov, Lipin, Ibrajbekov – Bochenski, St. Pierre, Dawes – Rymarev, Grenc, R. Starčenko – Chudjakov, Trivino, Markelov – Belgibajev, Kučin, N. Ivanov – Paňukov.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (S. Galimov) – Sidorov, S. Zacharčuk, Abrosimov, Tokranov, Čerepanov, D. Musin, Eliott – Čibisov, Tkačjov, Lukojanov – Azevedo, Svitov, Sekáč – Žukov, An. Popov, Glinkin – Obuchov, Malychin, Varnakov.

    Rozhodčí: Bondar, Gusev – Sazonov, Sadovnikov

    Diváci: 5705
    bahis siteleri