Kadaň – Litoměřice 0:2 (kon.) | Frýdek-M. – Most 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 4:1 (kon.)
Přerov – Jihlava 2:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 3:1 (kon.) | Havířov – Benátky n/J 2:5 (kon.)
Prostějov – Slavia 13:0 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:1 (3:1, 0:0, 0:0)
Rytíři Kladno
Sobota 08.10.2016, 17:00 • Budvar aréna (kapacita: 6 421) • Chance liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    18:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor dává druhý gól v signalizované výhodě! Českobudějovičtí byli hodně aktivní v útočné třetině a Babkovu přesnou přihrávku z rohu hřiště využil k parádní trefě z vrcholu kruhů TOMÁŠ NOUZA. Ten dává svůj teprve první gól v sezoně! Asistence: Jakub Babka a David Kuchejda.
     
    10:46
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácím se vyplatilo aktivní napadání, kterým se prezentoval především Žálčík. Puk v pásmu rozehrávajícího Kladna nejprve udržel Vráblík, který vypálil na Hanuljaka, od něhož se puk odrazil vedle brány. Obránce Hořava ale nedokázal zpracovat puk, a tak jej šikovný Žálčík bekhendem posunul před odkrytou klec pro VLADIMÍRA ŠKODU. Ten už neměl těžkou práci. Asistence: Lukáš Žálčík.
     
    08:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno využilo bleskově přesilovou hru! Rytíři pěkně sehráli kombinaci, kdy zkušený Ton posílal přihrávku zpoza brány na nikým nehlídaného Hořavu, který ale promáchl. Puk se vzápětí dostal k PETERU JÁNSKÉMU, který se střelou z první do horní poloviny Gábovy branky nemýlil. Asistence: Petr Ton a Jiří Burger.
     
    02:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V signalizované výhodě se prosazují domácí! Čermák našel před brankou číhajícího Nouzu, jehož střela Hanuljaka překvapila, ale přece jen ji dokázal vyrazit. U pravé tyče už ale číhal osvědčený střelec LUBOŠ ROB, který se důraznou střelou prosadil. Asistence: Tomáš Nouza a Miloslav Čermák.
    Marken.cz

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 3. Rob (Nouza, Čermák), 11. Škoda (Žálčík), 19. Nouza (Babka, Kuchejda) – 9. Jánský (Ton, Burger)


    Banes Motor České Budějovice: Gába (Bláha) – Suchánek, Vráblík, Pavlin, Pýcha, Fillman, Žovinec, Mazanec – Nouza, Rob, Čermák – Chovan, Pajič, Heřman – Žálčík, Škoda, L. Květoň (C) – Kuchejda, Babka.
    Rytíři Kladno: Hanuljak (Cikánek) – P. Hořava, D. Růžička, Repe, J. Drtina, Ulrych, Ptáček, F. Matula – Tenkrát, Burger (C), Ton – Machač, Kubík, Zikmund – Strnad, R. Přikryl, Jánský – Cetkovský.

    Rozhodčí: Pešina, Valenta – Šperl, Jílek

    Diváci: 6 421 (vyprodáno)
    thejrc.org