Monaco – CSKA Moskva 3:0 (kon.) | Tottenham – Leverkusen 0:1 (kon.) | Dortmund – Sporting 1:0 (kon.)
Legia – Real Madrid 3:3 (kon.) | Kodaň – Leicester 0:0 (kon.) | Porto – Club Bruggy 1:0 (kon.)
Sevilla – Dinamo Záhřeb 4:0 (kon.) | Juventus – Lyon 1:1 (kon.)
konec
FC Kodaň
0:0 (0:0)
Leicester City
Středa 02.11.2016, 20:45 • Telia Parken, Kodaň • Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
     
    Kodaň si zaslouží za předvedený výkon proti Leicesteru City obrovskou pochvalu. Domácí byli proti úřadujícím šampionům Barclays Premier League lepším týmem, jenže z velké střelecké převahy nedokázali nic vytěžit. Peter Schmeichel se málem dopustil obrovské chyby, na kterou dal zapomenout v poslední minutě utkání, když fantastickým reflexivním zákrokem sebral gól Andreasovi Corneliusovi. Leicester City má po remíze na svém kontě 10 bodů, které mu stačí k postupu. Konečný výsledek. FC Kodaň 0 Leicester City 0. (22:43:06)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Kasper Schmeichel po jedné velké chybě, kterou dokázal napravit na brankové čáře Christian Fuchs, nakonec bude hrdinou, protože v poslední minutě utkání zneškodnil fantastickým zákrokem nebezpečnou hlavičku Andrease Corneliuse.
     
    90+1
    Nad rámec utkání byly nastaveny 3 minuty.
    90. Kasper Schmeichel na hřišti Kodaně v poslední minutě zachránil Leicester City a počtvrté v řadě udržel čisté konto.
     
    90
    Kasper Kusk nádherně odcentroval z pravého křídla a uprostřed šestnáctky našel volného Andrease Corneliuse, který ve výskoku hlavičkoval přesně k levé tyči, Kasper Schmeichel ale jeho pokus fantastickým reflexivním zákrokem vyrazil a následná dorážka Federica Santandera v blízkosti levé tyče zamířila z ostrého úhlu mimo!
     
    89
    Aniž bych byl pesimista, tak si myslím, že v dnešním utkání už žádný gól neuvidíme. Kodaň se sice snaží prosazovat po stranách, jenže během posledních okamžiků domácím vůbec nevycházejí centry, které končí pouze vysoko nad bránou.
     
    88
    A pokud se nepletu, tak případné vítězství by se v UEFA Champions League vyplatilo i po finanční stránce, v Leicesteru City ale na hřišti nenajdete žádné obchodníky, kteří by s tímto kalkulovali, a to je na druhou stranu dobře.
     
    87
    Leicester City se po několikáté v zápase ocitl v náznaku obrovské šance, to je ale všechno. Hosté to opět překombinovali, přitom tři body by byly lepší než jeden.
     
    86
    Jamie Vardy po nádherném centru z levého křídla ještě hlavičkou vracel míč na nabíhajícího Šindžiho Okazakiho, místo toho aby se sám pokusil zakončit, a to byla chyba, protože japonský útočník se v blízkosti levé tyče do zakončení nedostal.
     
    85
    Leicesteru opět odchází rozehrávka, co se ale týče obrany, tak v ní jsou hosté pět minut před koncem bezchybní.
     
    84
    Kodaň se v závěru zápasu pokusila rozhýbat svou hru a uvidíme, zda se ji během závěrečných minut podaří skórovat.
     
    83
    Střídání v týmu FC Kodaň: ze hřiště odchází Benjamin Verbič, přichází Kasper Kusk.
     
    83
    Andreas Cornelius se na levém křídle pokusil pěknou patičkou přes nohu zády k hřišti vybojovat autové vhazování, jenže míč se po odrazu od Wese Morgena o něj nešťastně otřel.
     
    82
    Do konce utkání zbývá odehrát necelých deset minut a Kodaň sice není s bodem spokojena a ráda by zvítězila, jenže Leicester City až na jednu výjimku skvěle brání.
     
    81
    Youssef Toutouh podruhé v zápase po příchodu na hřiště krásně odcentroval z levého křídla a na vzdálenější pravé straně pokutového území tentokrát našel Petera Ankersena, jehož tvrdá přízemní střela byla zablokována.
     
    80
    Leicester City bude s dnešním případným bodem zřejmě spokojený, protože zatím to vypadá, že s jiným cílem do Kodaně ale nepřijel.

    Tomáš Reiner

    Branky:

    Karty:   22. Drinkwater (LEC), 24. Huth (LEC), 42. L. Hernández (LEC), 78. Morgan (LEC)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 10:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 3:17.
    FC Kodaň: Olsen – P. Ankersen, M. Jørgensen, E. Johansson, Augustinsson – Verbič (83. Kusk), Kvist, Delaney (C), Falk (65. Toutouh) – Santander, Cornelius.
    Náhradníci: Andersen – Høgli, Antonsson, Greguš, Kusk, Pavlović, Toutouh.

    Leicester City: Schmeichel – L. Hernández, Huth, Morgan (C), Fuchs – Amartey, Drinkwater – Mahrez, Schlupp (71. Okazaki) – Vardy, A. Musa.
    Náhradníci: Zieler – A. King, Albrighton, Simpson, Okazaki, Gray, Ulloa.

    Rozhodčí: Felix Brych. Asistenti: Mark Borsch, Stefan Lupp. Čtvrtý rozhodčí: Markus Häcker. Brankoví rozhodčí: Marco Fritz, Bastian Dankert (všichni GER)
    bahis siteleri