Třinec – Ostrava 4:1 (kon.) | Sokolov – Ústí n. L. 0:2 (kon.) | Vítkovice – Č. Budějovice 1:1 (kon.)
Frýdek-Místek – Opava 1:1 (kon.)
konec
MFK Vítkovice
1:1 (0:1)
SK Dynamo Č. Budějovice
Sobota 19.11.2016, 13:30 • Městský stadion Vítkovice, Ostrava - Vítkovice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nedáš dostaneš! Hosté neproměnili dva brejky a z poslední akce zápasu dostávají vyrovnávací gól, který si Vítkovice za svoji aktivitu ve druhé půli zcela zasloužily! ADAM ONDRÁČEK se výborně zorientoval v pokutovém území a ukončuje Křížkovu neprůstřelnost, která trvala 489 minut! A rozhodčí vzápětí ukončuje zápas!
     
    89
    Wermke v dalším brejku hostů ve stoprocentní šanci! Po zaseknutí ve vápně se zbavil soupeře, posunul si míč do výhodnější pozice, ale poté levačkou netrefil branku!
     
    87
    Z dlouhého autu domácího Cverny vznikl brejk hostů do otevřené obrany, avšak Benát ani nadvakrát nedokázal prostřelit Kostolanského!
     
    86
    Neodpískaný faul na Ondráčka, který zůstal ležet u rohového praporku, výrazně okomentoval Mikula a dostává žlutou kartu.
     
    84
    Hlavsa však vzápěští v hlavičkovém souboji nejspíš trefil loktem do hlavy jednoho z obránců a dostává žlutou kartu.
     
    79
    Jihočeši podruhé střídají. Odchjází střelec zatím jediné branky Kadula, zbytek zápasu dohraje obránce Vaněk. Taktika hostů je jasná.
     
    71
    Vzápětí další šance Vítkovic! Hosté úplně vypadli z role, domácí vykombinovali situaci na levém křídle na volného Hlavsu, který ale technickou střelou na zadní tyč minul branku!
     
    69
    A nový muž na hřišti Ondráček ihned v šanci, naběhl si za obranu, ale pálil pouze do padajícího Křížka! Rohový kop.
     
    68
    A Hruzíka Texl.
     
    68
    Dvojité střídání Vítkovic. Vacka nahrazuje Ondráček.
     
    64
    Vzápětí poprvé střídají také Vítkovice. Demetera nahrazuje Duda.
     
    63
    První střídání Jihočechů. Čavoše nahrazuje Hála.
     
    57
    Gólové šance na obou stranách! Nejprve Hlavsa ze tředu výborně přihrál do volnéh prostoru na levém křídle, odkud se vracela přihrávka na penaltu, kde Hruzík z první trefil pouze clonícího soupeře. Hosté vzápětí vyrazili do brejku, Wermke si z pravé strany stáhl míč ke středu a z hranice šestnáctky střílel, ani on však brankáře neohrozil, neboť trefil přebíhajícího Kadulu, od kterého se míč odrazil mimo.
     
    52
    Centr do velkého chumlu hráčů na malém vápně, hlavičkoval pravděpodobně Mikula, ale trefil přesně hráče hlídajícího přední tyč, takže vyrovnání se nekoná! Nebezpečně poskakující míč odehráli hosté na další roh.
     
    49
    Klesa prošel nikým neatakován od půlky až k vápnu, následně přihrával na zadní tyč, kam si sbíhal Pešek, zakončoval do protipohybu brankáře a těsně minul zadní tyč!
     
    41
    Demeter roztáhl hru do pravé strany Vackovi, jehož centr si málem srazil Klesa do vlastní branky! Míč minul tyč o několik decimetrů, Křížek se jen bezmocně díval. Rohový kop.
     
    36
    Z pokračování akce se zrodil centr na nikým nehlídaného Čavoše, který trestuhodně hlavou přestřelil domácí branku!
     
    25
    Vacek na pravé straně dostal chvíli na zpracování míče a z velkého úhlu trefil tyč za překonaným Křížkem! Velká smůla pro Vítkovice, mohlo být rychle vyrovnáno.
     
    21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí nedokázali dotáhnout brejkovou situaci a vzniklý postupný útok zakončil hrubou chybou Prajza, který tak dlouho čekal, až v podstatě neodcentroval. Hosté vyrazili vpřed, Benát poslal na zteč JINDŘICHA KADULU, který se nerozpakoval, po překročení hranice vápna vypálil tvrdě po zemi na zadní tyč a mohl se jít radovat!

    Libor Štěpán

    Branky: 90+1. Ondráček – 21. Kadula

    Karty:   84. Hlavsa (VIT), 86. Mikula (VIT)


    MFK Vítkovice: Kostolanský – Cverna, Coufal (C), Mikula, Prajza – Vaněk, Hruzík (68. Texl) – Vacek (68. Ondráček), Demeter (64. Duda), Hlavsa – Fiala.
    Náhradníci: Ognyanov – Texl, Klejnot, Ondráček, Vítek, Duda, Chlopek.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Klesa, Kladrubský, Novák, Funda – Čavoš (63. Hála), Čermák – Wermke, Benát (C), Pešek – Kadula (79. Vaněk).
    Náhradníci: Hajdušek – Hála, Švantner, Bederka, Vaněk.

    Rozhodčí: Franěk – Koval, Antoníček

    Diváci: 220
    bahis siteleri