Real Betis – Celta Vigo 3:3 (kon.) | Ath. Bilbao – Eibar 3:1 (kon.) | Alavés – Las Palmas 1:1 (kon.)
Gijón – Osasuna 3:1 (kon.) | Valencia – Malaga 2:2 (kon.)
konec
Sporting Gijón
3:1 (1:0)
CA Osasuna
Neděle 04.12.2016, 18:30Španělská LaLiga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne. (20:25:57)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:10. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 17:13.
     
    Je dobojováno! Sporting Gijón ovládl důležité utkání a získal nesmírně cenné tři body. V prvním poločase se hrálo hodně bojovně a na branku se muselo čekat až do 43. minuty, kdy se hlavou prosadil Carlos Carmona . Po přestávce mohl srovnat střídající León, ale jeho rána minula domácí svatyni. V 56. minutě bylo na tribunách ještě veseleji, když se prosadil Pereira Douglas . Deset minut před koncem navíc přidal svou druhou branku v utkání Carlos Carmona a o vítězi bylo rozhodnuto! Osasuna se přeci jen dočkala čestného úspěchu. Pět minut před koncem zužitkoval skvělou přihrávku Miguel Flaño !
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    A málem z toho byla další branka! Hosté vyslali prudký centr na zadní tyč, kde se po míči natahoval právě Imanol García, ale ten nedokázal usměrnit míč do odkryté branky!
     
    90+2
    Imanol García si skvěle pokryl míč na polovině domácího celku a vybojoval pro Osasunu přímý kop ze zajímavé pozice. Do vápna už míří všichni hlavičkáři.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Utkání už se pouze dohrává. V poslední minutě utkání se hraje hodně bojovně na polovině hrací plochy. Uvidíme, kolik minut hlavní rozhodčí přidá.
     
    89
    Carlos Clerc potáhl míč na levou stranu, našel rozběhnutého Berenguera. Druhý jmenovaný se snažil zbavit svého strážce, ale vybojoval jen vhazování.
     
    88
    Domácí fanoušci si užívají závěr dnešního utkání. Příznivci Gijónuh hlasitě skandují a ženou svůj celek za vítězstvím.
    86. Miguel FLAÑO - 3:1
     
    86
    Osasuna právě vstřelila branku!
    A pozor! Osasuna se dočkala alespoň čestného úspěchu. Alex Berenguer potáhl míč od postranní čáry až na hranici pokutového území a naservíroval jej na zadní tyč, kde měl MIGUEL FLAŇO snadnou práci!
     
    86
    Osasuna zahrávala další rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přilétl do malého vápna, kde si na míč počíhal Iván Cuéllar a bez problémů jej vyboxoval!
     
    85
    Až nyní se hosté vymanili z obrovského tlaku Gijónu. Za přihrávkou po levé straně spěchal Alex Berenguer, ale míč se po kluzkém trávníku svezl do zámezí.
     
    84
    Carlos Castro zkoušel překvapit hostující obranu patičkou do pokutového území. Střídající fotbalista však nasměroval míč do míst, kde nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    83
    Domácí fotbalisté i s velkým náskokem v zádech pokračují v aktivním pojetí hry a stále se tlačí před pokutové území Osasuny. Hosté se nemohou vymanit z tlaku.
     
    82
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Duje Čop, přichází Carlos Castro.
     
    81
    Pereira Douglas je i nadále hodně aktivní. Domácí fotbalista se pustil do souboje se stoperem Osasuny, nicméně autor druhé branky tentokrát neuspěl.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 43. Carmona (Amorebieta), 56. Douglas (Moisés Gómez), 79. Carmona (Isma López) – 86. M. Flaño (Berenguer)

    Karty:   37. Amorebieta (GIJ), 67. Čop (GIJ), 69. Douglas (GIJ) – 39. Márquez (OSS)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:10. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 17:13.
    Sporting Gijón: Cuéllar – Douglas, Lillo, Meré, Amorebieta, Isma López – Carmona, Aït-Atmane (70. Cases), S. Álvarez, Moisés Gómez (80. Viguera) – Čop (82. C. Castro).
    Náhradníci: Mariño – Babin, V. Rodríguez, Cases, C. Castro, Canella, Viguera.

    CA Osasuna: N. Pérez – Oier, M. Flaño, Márquez, C. Clerc – R. Torres (59. Berenguer), Čaušić, García, de las Cuevas – O. Riera, Kenan (46. León).
    Náhradníci: Fernández – Bonnin, León, D. García, U. García, Berenguer, Fuentes.

    Diváci: 25 800
    bahis siteleri